Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

kantrybe baigesi doh.gif vienas galas buvo atpjautas ir paragautas. beprotiskai skanu wub.gif net neisivaizduoju kaip rytoj gali buti dar skaniau wub.gif labai aciu uz recepta, ir raginu visas nebijoti pabandyti 4u.gif as tikrai nesu pyragu kepeja bet gavosi absoliuciai puikus simtalapis thumbup.gif

user posted image

user posted image

SKANAUS wub.gif
Atsakyti
iškilo klaustukas smile.gif : okokia orkaitės programa pageidautina kept šį pyragą? ? ?

manau tai daug irgi lemia.. nes aš pvz paskutiniu metu esu priversta kepti viską su ventiliatorium gun_bandana.gif protest.gif

p.s. syu, clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 06 gruodžio 2009 - 00:41
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 06, 01:40)
iškilo klaustukas  smile.gif  : okokia orkaitės  programa pageidautina kept šį pyragą? ? ?

manau tai daug irgi lemia.. nes aš pvz paskutiniu metu esu priversta kepti viską su ventiliatorium gun_bandana.gif  protest.gif

p.s. syu,  clap_1.gif

Aš irgi kepu su ventiliatoriumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 06, 02:40)
iškilo klaustukas  smile.gif  : okokia orkaitės  programa pageidautina kept šį pyragą? ? ?

manau tai daug irgi lemia.. nes aš pvz paskutiniu metu esu priversta kepti viską su ventiliatorium gun_bandana.gif  protest.gif

p.s. syu,  clap_1.gif

Aš irgi viską kepu su ventiliatorium.
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo Syu pyragas thumbup.gif

Mano 5 gabaliukai jau irgi kyla, žiūrėsim, kas gausis smile.gif
Atsakyti
na ka, simtalapio beveik ir neliko doh.gif o toks didziulis buvo doh.gif na, gal dar uzsibus koks gabaliuksa rytojui pusryciams blush2.gif
kita savaitgali bandysiu kepti vel, bet jau dabar zinau ka bandysiu daryti kitaip. visu pirma tai darysiu kiek mazesni ir kepsiu keksinej formoj, nes pats didziausias skanumas yra ta susidariusi karamele, kurios visgi labai nedaug atgal susigere ir ta storoji pyrago dalis gavosi tokia sausoka g.gif galai kur plonesni tai NIAM NIAM bigsmile.gif
dar reikia aguonas geriau permalt nes labai byra
ir daugiau razinu desiu, nes atrode kad tiek nemazai dejau o kazkaip visai ju ten atrodo ner doh.gif
tai va, tokie ispudziai po pirmojo blyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2009 12 06, 19:55)
dabar zinau ka bandysiu daryti kitaip.

ant kiek žadi mažint? perpus ar 2/3? nes aš irgi sakiau mažinsiu,kad ne taip gaila būtų išmest, plius kad tilptų į kekso formą su skyle rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 06, 23:35)
ant kiek žadi mažint? perpus ar 2/3? nes aš irgi sakiau mažinsiu,kad ne taip gaila būtų išmest, plius kad tilptų į kekso formą su skyle rolleyes.gif

as manau kad as ne tiek pacias normas mazinsiu (nes simtalapio jau vos vos mazytis gabaliukas liko ir tai tik didziuliu valios pastangu deka lotuliukas.gif ) bet mazinsiu pati simtalapi. bandysiu is tos normos daryt du mazesnius. ar viena mazesni + bandeles is likusios teslos. nes man jis gavosi tikrai didziulis, teko naudot didele skarda nes i jokia kita netilpo, tad sviestukas isbego, veliau susigere bet ne visas ir daug karameles liko ant skardos.... o kaip butu skanu jei jis visas butu sultingesnis wub.gif nes dabar tik pats pats pats dugnas toks niam niam o nuo vidurio tai visiskai sausas... dar pirma diena buvo skanesnis, dabar toks vaizdas kad dar labiau isdziuvo g.gif
bet siaip skanu vistiek. tad kita savitgali vel eksperimentuosiu manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2009 12 07, 10:23)
as manau kad as ne tiek pacias normas mazinsiu (nes simtalapio jau vos vos mazytis gabaliukas liko ir tai tik didziuliu valios pastangu deka  lotuliukas.gif ) bet mazinsiu pati simtalapi. bandysiu is tos normos daryt du mazesnius. ar viena mazesni + bandeles is likusios teslos. nes man jis gavosi tikrai didziulis, teko naudot didele skarda nes i jokia kita netilpo, tad sviestukas isbego, veliau susigere bet ne visas ir daug karameles liko ant skardos.... o kaip butu skanu jei jis visas butu sultingesnis  wub.gif nes dabar tik pats pats pats dugnas toks niam niam o nuo vidurio tai visiskai sausas... dar pirma diena buvo skanesnis, dabar toks vaizdas kad dar labiau isdziuvo  g.gif
bet siaip skanu vistiek. tad kita savitgali vel eksperimentuosiu manau  rolleyes.gif

o is kiek lapu darote?
Nes as darau is 5-6 lapu cia kaip kada,tai jis man buna na vidutinis ir nera super didelis ax.gif . Ir kartais netgi telpa i keksine kur yra su skyle viduryje blush2.gif . Na sekanti karta kaip darysiu butinai idesiu nuotraukele,nes kazkaip greitai dingsta nuo stalo cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 12 06, 14:23)
Aš irgi viską kepu su ventiliatorium.

nu kepėjelės, aš kepiau su ventiliatorium, tik pasakykit, kokioje temperatūroje, kiek laiko panašiai, ar uždengete kuo nors šimtalapį. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 12 07, 11:18)
o is kiek lapu darote?
Nes as darau is 5-6 lapu cia kaip kada,tai jis man buna na vidutinis ir nera super didelis  ax.gif  . Ir kartais netgi telpa i keksine kur yra su skyle viduryje  blush2.gif  . Na sekanti karta kaip darysiu butinai idesiu nuotraukele,nes kazkaip greitai dingsta nuo stalo  cool.gif  lotuliukas.gif

dariau ir 5 lakstu g.gif man jis gavosi didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 12 07, 13:28)
nu kepėjelės, aš kepiau su ventiliatorium, tik pasakykit, kokioje temperatūroje, kiek laiko panašiai, ar uždengete kuo nors šimtalapį. aciuks.gif

Kepu 200 laipsnių temp. su ventiliatorium maždaug 50-55 min. Kai viršius truputį apkepa, uždengiu kita forma. Galima dengt folija, bet man su kita forma patogiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(syu @ 2009 12 07, 12:23)
as manau kad as ne tiek pacias normas mazinsiu (nes simtalapio jau vos vos mazytis gabaliukas liko ir tai tik didziuliu valios pastangu deka  lotuliukas.gif ) bet mazinsiu pati simtalapi. bandysiu is tos normos daryt du mazesnius. ar viena mazesni + bandeles is likusios teslos. nes man jis gavosi tikrai didziulis, teko naudot didele skarda nes i jokia kita netilpo, tad sviestukas isbego, veliau susigere bet ne visas ir daug karameles liko ant skardos.... o kaip butu skanu jei jis visas butu sultingesnis  wub.gif nes dabar tik pats pats pats dugnas toks niam niam o nuo vidurio tai visiskai sausas... dar pirma diena buvo skanesnis, dabar toks vaizdas kad dar labiau isdziuvo  g.gif
bet siaip skanu vistiek. tad kita savitgali vel eksperimentuosiu manau  rolleyes.gif

O tu kai iškepi, dar karštu sviestu viršų palaistyk keletą kartų, tada į visus sluoksnius sviestas įsigeria 4u.gif
Atsakyti