QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 12 07, 13:28)
nu kepėjelės, aš kepiau su ventiliatorium, tik pasakykit, kokioje temperatūroje, kiek laiko panašiai, ar uždengete kuo nors šimtalapį.
Kepu 200 laipsnių temp. su ventiliatorium maždaug 50-55 min. Kai viršius truputį apkepa, uždengiu kita forma. Galima dengt folija, bet man su kita forma patogiau
Papildyta:
QUOTE(syu @ 2009 12 07, 12:23)
as manau kad as ne tiek pacias normas mazinsiu (nes simtalapio jau vos vos mazytis gabaliukas liko ir tai tik didziuliu valios pastangu deka

) bet mazinsiu pati simtalapi. bandysiu is tos normos daryt du mazesnius. ar viena mazesni + bandeles is likusios teslos. nes man jis gavosi tikrai didziulis, teko naudot didele skarda nes i jokia kita netilpo, tad sviestukas isbego, veliau susigere bet ne visas ir daug karameles liko ant skardos.... o kaip butu skanu jei jis visas butu sultingesnis

nes dabar tik pats pats pats dugnas toks niam niam o
nuo vidurio tai visiskai sausas... dar pirma diena buvo skanesnis, dabar toks vaizdas kad dar labiau isdziuvo
bet siaip skanu vistiek. tad kita savitgali vel eksperimentuosiu manau
O tu kai iškepi, dar karštu sviestu viršų palaistyk keletą kartų, tada į visus sluoksnius sviestas įsigeria