Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Vaizdelis tikrai thumbup.gif
Laukiam detalaus pasakojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Neryte aga dejau "borteli" is kepimo popieriaus, vientisa ilga juosta sonus apdejau,bet tas nesulaike,apacion antra skarda dejau... bet dumu neisvengiau biggrin.gif
Gal tevas padarys man auksta skarda jei tures medziagu tam tada nebegs.
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 11, 17:50)
Žinokit, apie miltus nieko negaliu pasakyt - pirkau grūdų supirkimo punkte  blush2.gif ie ekstra niekada nekepiau  schmoll.gif

Kaip idomu kas ten per miltai bigsmile.gif

QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 11, 18:06)
Neryte  aga dejau "borteli" is kepimo popieriaus, vientisa ilga juosta sonus apdejau,bet tas nesulaike,apacion antra skarda dejau... bet dumu neisvengiau  biggrin.gif
Gal tevas padarys man auksta skarda jei tures medziagu tam tada nebegs.

Nu reikes ir man ka nors mislyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 11, 17:09)
Kaip idomu kas ten per miltai  bigsmile.gif

neturiu supratimo... jie ten vietoje mala, pardavinėja paprastuose maišiukuose po 1,5lt/kg, o tešla gaunasi puiki - elastinga, pati svyra nuo savo svorio.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 11, 19:22)
neturiu supratimo... jie ten vietoje mala, pardavinėja paprastuose maišiukuose po 1,5lt/kg, o tešla gaunasi puiki - elastinga, pati svyra nuo savo svorio.... thumbup.gif

O kur cia taip mala,kokiame mieste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 11, 18:31)
O kur cia taip mala,kokiame mieste  ax.gif

Radviliškis... smile.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau lenkiškų miltų ("Tortowa" 450 ) ir kepiau iš jų diiidelį šimtalapį (maždaug iš 800g miltų). Va, dabar žinau ką reiškia kai lakštai tamposi thumbup.gif . Nė vieno neprireikė kočiot - visus iki vieno plonučiausiai ištampiau. Tampymą patobulinau - tampiau ant didelės kaimiškos pagalvės tongue.gif , užtiestos drobele (pasaka, o ne darbas thumbup.gif ), po to perkėlinėjau ant stalo. Kepiau gilioj orkaitės skardoj, nes į mano 32cm skersmens tortinę netilpo ax.gif .
Taigi, minkymo-tampymo technologiją jau atidirbau, dabar tobulinsiu kepimą. Man atrodo, kad mano elektrinėj orkaitėj, 180C su ventiliatorium 50 min. būna per daug g.gif Iškepusio visas vidus būna gelsvas.. O gal čia nuo to, kad naudoju kaimišką sviestą ir kiaušinius g.gif Tešla irgi gelsvoka būna.. Bet norėtųsi man jo šviesesnio.
O lenkams už tokius nuostabius miltus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 11, 19:36)
Radviliškis...  smile.gif

Kita karta kai pirksi,paklausk kas ten per miltai mirksiukas.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 12, 11:13)
Pagaliau gavau lenkiškų miltų ("Tortowa" 450 ) ir kepiau iš jų diiidelį šimtalapį (maždaug iš 800g miltų). Va, dabar žinau ką reiškia kai lakštai tamposi  thumbup.gif . Nė vieno neprireikė kočiot - visus iki vieno plonučiausiai ištampiau. Tampymą patobulinau - tampiau ant didelės kaimiškos pagalvės  tongue.gif , užtiestos drobele (pasaka, o ne darbas  thumbup.gif ), po to perkėlinėjau ant stalo. Kepiau gilioj orkaitės skardoj, nes į mano 32cm skersmens tortinę netilpo  ax.gif .
  Taigi, minkymo-tampymo technologiją jau atidirbau, dabar tobulinsiu kepimą. Man atrodo, kad mano elektrinėj orkaitėj, 180C su ventiliatorium 50 min. būna per daug  g.gif Iškepusio visas vidus būna gelsvas.. O gal čia nuo to, kad naudoju kaimišką sviestą ir kiaušinius  g.gif Tešla irgi gelsvoka būna.. Bet norėtųsi man jo šviesesnio.
O lenkams už tokius nuostabius miltus  4u.gif  4u.gif

O kur nuotraukyte?
Sakyk,kur gavai tu lenkisku miltu,reiktu ir man iki ketvirtadienio susiveikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 12, 10:31)
Kita karta kai pirksi,paklausk kas ten per miltai  mirksiukas.gif

jetau, vyras važiuos, tai anam nei galvoj, nei rūroj... doh.gif nu bet bandysiu įpareigot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 12, 10:31)
O kur nuotraukyte?
Sakyk,kur gavai tu lenkisku miltu,reiktu ir man iki ketvirtadienio susiveikti  g.gif

Fotografuosiu tik tada, kai man visapusiškai patiks ax.gif . Dabar tik šeima ir pažįstami įvertina ir sunaikina taip greit, kad žiauru doh.gif
Miltus parvežė iš Lenkijos, pagal mano išankstinį prašymą mirksiukas.gif sakau, gal šimtalapių kepėjoms reiktų daryt bendrą užsakymą miltams pas vykstančius į Lenkiją g.gif lotuliukas.gif Visoms gi reikia..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 12, 16:53)
sakau, gal šimtalapių kepėjoms reiktų daryt bendrą užsakymą miltams pas vykstančius į Lenkiją    g.gif  lotuliukas.gif Visoms gi reikia..

ne pati blogiausia mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi sakiau nufotografuosiu ir pasversiu kiek gaunasi, tai kur tu cia spesi, kai aplink neprivalgiusiu gauja lotuliukas.gif O dabar kaip noreciau as jo.. blush2.gif
Atsakyti