QUOTE(Pou @ 2009 07 29, 16:57)
Kazačka, ar tu jau gavai pinigiukus? Jei ne, tai gausi visus. Mums nepaskirta priežiūra, bet gaunam 720, kai neši dokumentus dėl pinigėlių tvarkytis, ten paskiria - turėsi tokią formą užpildyti.
Viešuoju transportu lengvata vienam lydinčiam asmeniui pritaikoma.
Viešuoju transportu lengvata vienam lydinčiam asmeniui pritaikoma.
negavau pou, as gausiu rugpj 10d uz puse liepos menesio, na man taip sake.tik va dar su viena mamyte kalbejom, ji irgi nesenai pasidarius ta neigaluma, o jai besitvarkant pasake kad mokes tik 540lt, nors ir mano ir jos vaiko negalios vidutines. na ziuresiu kiek gausiu, jei 540lt teirausiuosi del tu 180lt.
visus dokus susitvarkiau, jau gavau patvirtinima pastu paprastu, atejo laiskas.
aciu

QUOTE(ritatitas @ 2009 07 29, 17:09)
Siaip tai nesvarbu ,kokiame tu darzelyje, jei vrc isvadose parasyta, kad reikalingas logopedas tai jie tau turi ji skirti tik tada reikes pasakyti, kad vaikas turi negalia, tada daug kas priklauso ir mankstosir psichologas, na zodziu. mANO titas kai pirmais metais ejo i darzeli, jam tada buvo trys buvo labai didelis regresas, sdedavo kampe ir griauzdavo nagus, viename pirste skyle pragrauze bego kraujas fontanais, pradejo valgyti rankomis, liudnas pasidare ir t.t. tada buvo apie 15 vaiku grupeje, o antrais metai padare 7 vaikus, tai geriau jam as matau, ir nera baisios tos spec.grupes, aukletojos atlaidziau i viska ziuri, na tik gaila, kad pirmais metai turejo pana, kuri ji shefavo, visur vedziojo, renge ir t.t., ji buvo 2 metais vyresne ir isglobos namu tai tokia faina mergaiciuke, as jai dar per Kaledas barbe nupirkau, na ji labai dziaugesi, na tos prarstos panos tai gaila 

na as bijau sakyt, turbut isvarys mus is darzo, ir niekas ten nieko nedarys, nes musu darzeli neteko matyt neigaliuku...ziuresiu, lauksiu kol galesiu prisiskambint i logopedini darza, eisiu i ppt ir stosim i eilute i logopedini, o kol kas nezinau, gal pamoket tai logopedei kuri paprastam darziuky, na vokeli duot, kad ji siaip uzsiimtu tris keturis kartus per savaite, kai tarkim vaikai lauke buna ar pan? na ji nuo triju su vaikais dirba, bet jei vokelis, gal tada galetu kazkokia nuolaida padaryt?
vargsas tavo vaikas, toks stresas buvo, as bijau kad padaugejus vaikam maniskiui kas nebutu, o jus nesupratau cia spec lanket ar paprasta? ir jum paprastam padare mazesne grupe? ar logopediniam? susimakalavau

kaip su saviskiu dirbti, pagal ta ka tu dirbi abba, jei maniskis nekalba, ir jo klabos suvokimas lygus 10men kudikiui? o jam kita savaite 2metukai....?
mamytes, padekit, mano zuikis labai megsta tabius, gal kas zinot, kur gaut didesni tabi pliusini, be muziku, na kad miegotu su juo, zaistu, maitintu ir pan? labiausiai mum patinka pou