QUOTE(Nanuk @ 2009 06 25, 15:07)
O as tame nieko baisaus nematau. Ziuriu, taviskis 2006-u gimimo. Dar gi maziukas. Kas cia tokio. As gal bandyciau paaiskinti... kad na parduotuveje taip negalima elgtis.
Linabalt, nezinau kodel, bet man asmeniskai yra kitaip.
Mano sunus iki metu ir 10 men buvo izoliuotas praktiskai. Nesigilinsiu i detales, bet taip susikloste tiesiog.
tadu as pradejau suprasti, kad jis kaip laukinis, kad jam truksta bendravimo... tas autistiskumas per krastus lindo... ir pan.
Nuo 1.10 metu mes pradejom po truputi ji "isvesti i pasauli"/ is pradziu tik per iseigines i euroopa palakstyt, po to dazniau... veliau i svecius ir t.t.
Buvo laikas kai mano sunus atveztas i poliklinika iejus i pastata rekdavo nenormaliai, nors niekas jam nieko nedare... o dabar jis ramiai eina i svecius, zaidzia su vaikais (kiek jo raida aisku leidzia), nebijo svetimu, nemerkia akiu kaip dare anksciau, svetimu tik pirma laika drovisi... ir pan.
Tikrai matau rezultata. Visa tai ivyko per puse metu.
Galvoju dabar kas butu jei laikyciau ji namie ir toliau?
Ir net nenoriu isivaizduoti.
Dabar mes ir toliau intensyviai vazinejame i svecius, lankomes visur, parduotuvese ir prekybos centruose, ir nieko baisaus as tame nematau, kad jis noredamas zaisti zaisliukais zaislu pardeje paverks kai liepsiu iseiti paejus zaisla i vieta... ir VRC man sake, kad jei nera epilepsijos nieko nenutiks tam vaikui, kad truputi sudrausmintas bus ir pamokytas elgesio normalaus.
Linabalt, nezinau kodel, bet man asmeniskai yra kitaip.
Mano sunus iki metu ir 10 men buvo izoliuotas praktiskai. Nesigilinsiu i detales, bet taip susikloste tiesiog.
tadu as pradejau suprasti, kad jis kaip laukinis, kad jam truksta bendravimo... tas autistiskumas per krastus lindo... ir pan.
Nuo 1.10 metu mes pradejom po truputi ji "isvesti i pasauli"/ is pradziu tik per iseigines i euroopa palakstyt, po to dazniau... veliau i svecius ir t.t.
Buvo laikas kai mano sunus atveztas i poliklinika iejus i pastata rekdavo nenormaliai, nors niekas jam nieko nedare... o dabar jis ramiai eina i svecius, zaidzia su vaikais (kiek jo raida aisku leidzia), nebijo svetimu, nemerkia akiu kaip dare anksciau, svetimu tik pirma laika drovisi... ir pan.
Tikrai matau rezultata. Visa tai ivyko per puse metu.
Galvoju dabar kas butu jei laikyciau ji namie ir toliau?
Ir net nenoriu isivaizduoti.
Dabar mes ir toliau intensyviai vazinejame i svecius, lankomes visur, parduotuvese ir prekybos centruose, ir nieko baisaus as tame nematau, kad jis noredamas zaisti zaisliukais zaislu pardeje paverks kai liepsiu iseiti paejus zaisla i vieta... ir VRC man sake, kad jei nera epilepsijos nieko nenutiks tam vaikui, kad truputi sudrausmintas bus ir pamokytas elgesio normalaus.
taip jam tik 3m bet ar esi maciusi kad vaikas mautusi kelnytes ? man uztenka kad ir bunan poliklinikojtrumpam nusisukti o jis stovi pliku sikniuku , arba guli ant grindu ir laizo grindis , aisku jis mazas bet ar ant tiek

nezinau bet del isvedimo i zmones as tokios nuomones kad vaika kuo maziau kartu tampyti , seip as tik isimtiniais atvejais veduosi nes jis nenori nei i sveciuos nei kur kitur , na bet kaip nanukas rase mano berniukas dar mazas, tad tikiu kad isaugs