Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

Mažajai perku VAIKAMS, o mums- TARYBINES thumbup.gif
Atsakyti
Eurikutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2005 09 27, 23:16)
Vilniaus mesa-Nykstuku desreles smile.gif

maniskis taip pat megsta mazyliu desreles thumbup.gif o jei nera tokiu tai renkames klaipedos pieniskas bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą saviškiui daviau Eurikutės dešrelių, tai jam labai patiko(nors jam patinka viskas kas valgoma), bet man pačiai tai tos dešrelės pasirodė sūrokos. Dabar nupirkau Biovelos smalsučių, tai šitas iš vis labai skaniai valgė.
Atsakyti
Mes valgom Biovelos vaikams, smalsučių arba Erikutės
Atsakyti
Mes valgom tik "Jokiu E",nes visos kitos su ivairiais maisto priedais,bet ir tai retai,nors ir megsta,bet nemanau,kad jos naudingos tokiam mazam zmoguciui.
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2007 07 07, 00:27)
Mes valgom tik "Jokiu E",nes visos kitos su ivairiais maisto priedais,bet ir tai retai,nors ir megsta,bet nemanau,kad jos naudingos tokiam mazam zmoguciui.

Manau, tai toks pats maistas, kaip ir visa kita. Tik, jei valgytume kiekvieną dieną, atsibostų, kaip ir visa kita, bet raciono paįvairinimui neblogas dalykas. cool.gif
Atsakyti
Mes valgome Nemateko Mažylių dešreles. Aš taip pat pastebėjau, kad kitų gamintojų dešrelės aštrokos, tame tarpe ir Jokių E. Kai nėra paruošto maisto, tai kertam Mažylių dešrikes su agurku smile.gif
Atsakyti
Perkam tik tarybines, nes kitos tiek suneliui tiek mums schmoll.gif buvo etapas kad kiekviena ryta turedavau isvirti desreliu, i jas net negalejau jau paziuret, bet dabar tikriausiai pabodo, i savaite karta pavalgome ir pakanka biggrin.gif
Atsakyti
Biovelos " Vaikams" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dažniausiai perkam tarybines, dar giminių mum patinka
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2005 11 25, 10:47)
Jei dešreles perku vaikui - imu Biovelos Vilniaus Extra. Pažįstamos vyras yra dirbęs šioj įmonėj, tai sakė, kad būtent šiose dešrelėse tikrai yra mėsos tongue.gif Kartais perku tarybines arba kitas brangiausias.

Tai va as irgi visad pirkdavau tik sias, bet del pazystamu kurie dirba ten ir nebeperku g.gif Nezinau kiek ten tiesos, bet man sake, kad net pats Biovelos direktorius jokiu gaminiu savo firmos neperka, tai man itarima sukele g.gif Nors tos desreles irgi trumpai galioja tai sakyciau labai gerai, tai stai ir zinok zmogau doh.gif
O siaip dabar irgi perku Jokiu E, bet man jos tokios astrokos sakyciau, maziuke noriai valgo Erikutes desreles ax.gif Nors labai jau daznai ju neperku, koki karta per pora savaiciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karablikas: 24 liepos 2007 - 13:01