Mažajai perku VAIKAMS, o mums- TARYBINES

QUOTE(alex @ 2005 09 27, 23:16)
maniskis taip pat megsta mazyliu desreles

Pirmą kartą saviškiui daviau Eurikutės dešrelių, tai jam labai patiko(nors jam patinka viskas kas valgoma), bet man pačiai tai tos dešrelės pasirodė sūrokos. Dabar nupirkau Biovelos smalsučių, tai šitas iš vis labai skaniai valgė.
Mes valgom Biovelos vaikams, smalsučių arba Erikutės
Mes valgom tik "Jokiu E",nes visos kitos su ivairiais maisto priedais,bet ir tai retai,nors ir megsta,bet nemanau,kad jos naudingos tokiam mazam zmoguciui.
QUOTE(lauralin @ 2007 07 07, 00:27)
Mes valgom tik "Jokiu E",nes visos kitos su ivairiais maisto priedais,bet ir tai retai,nors ir megsta,bet nemanau,kad jos naudingos tokiam mazam zmoguciui.
Manau, tai toks pats maistas, kaip ir visa kita. Tik, jei valgytume kiekvieną dieną, atsibostų, kaip ir visa kita, bet raciono paįvairinimui neblogas dalykas.

Mes valgome Nemateko Mažylių dešreles. Aš taip pat pastebėjau, kad kitų gamintojų dešrelės aštrokos, tame tarpe ir Jokių E. Kai nėra paruošto maisto, tai kertam Mažylių dešrikes su agurku

Perkam tik tarybines, nes kitos tiek suneliui tiek mums
buvo etapas kad kiekviena ryta turedavau isvirti desreliu, i jas net negalejau jau paziuret, bet dabar tikriausiai pabodo, i savaite karta pavalgome ir pakanka

Biovelos " Vaikams"

Dažniausiai perkam tarybines, dar giminių mum patinka
QUOTE(Jurgytė @ 2005 11 25, 10:47)
Jei dešreles perku vaikui - imu Biovelos Vilniaus Extra. Pažįstamos vyras yra dirbęs šioj įmonėj, tai sakė, kad būtent šiose dešrelėse tikrai yra mėsos
Kartais perku tarybines arba kitas brangiausias.

Tai va as irgi visad pirkdavau tik sias, bet del pazystamu kurie dirba ten ir nebeperku

O siaip dabar irgi perku Jokiu E, bet man jos tokios astrokos sakyciau, maziuke noriai valgo Erikutes desreles