Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

daviau vos keletą kartų, kai labai nebuvo laiko pietus gaminti blush2.gif , ir ateityje nežadu dažnai maitinti dešrelėmis, o jei tenka, renkuosi vaikiškas 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad lyg ir nelabai sveika, bet mes valgome, nes patinka mums.. Idedu i kosytes..O perkame dazniausiai vaikiskas su vitaminais, vistienos, arba pacias brangiausias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakoln: 11 kovo 2007 - 12:58
QUOTE(ievakoln @ 2007 03 11, 12:57)
Zinau, kad lyg ir nelabai sveika, bet mes valgome, nes patinka mums.. Idedu i kosytes..O perkame dazniausiai vaikiskas su vitaminais, vistienos, arba pacias brangiausias biggrin.gif

mes irgi valgom kartais ryte, o perkame Biovelos Euro desreles arba Nemateko Jokiu E...
Atsakyti
Dešrelės kartais yra gerai, kai kur nors skubi, ar neturi laiko. Mes taip pat išsiverdam pusryčiams, bet neperkame bet kokių. Perkam brangias, jos yra skanios ir be jokių priedų ir konservantų. O tai svarbiausia...Ir dar svarbu, kad mano mažei labai patinka, su makaroniukais ir kefyru. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ale bet tikrai susimąsčiau dėl dešrelių "fenomeno": kodėl būtent dešreles visi vaikai taip mėgsta? Pvz., man pačiai jos tai neypatingai, o va vaikas kai pamato, tai šoka iš džiaugsmo g.gif

Duodu dešrelių, bet tik aukščiausios rūšies, brangesnių, ir tik tada, kai nieko geriau nepadarau. Bet ir šlapią dešrą maniškė žiaumoja. Ta pas mus irgi aukščiausios rūšies, dažniausiai būna Bijovelos Euro dešra...
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 03 13, 15:29)
Ale bet tikrai susimąsčiau dėl dešrelių "fenomeno": kodėl būtent dešreles visi vaikai taip mėgsta? Pvz., man pačiai jos tai neypatingai, o va vaikas kai pamato, tai šoka iš džiaugsmo  g.gif

Duodu dešrelių, bet tik aukščiausios rūšies, brangesnių, ir tik tada, kai nieko geriau nepadarau. Bet ir šlapią dešrą maniškė žiaumoja. Ta pas mus irgi aukščiausios rūšies, dažniausiai būna Bijovelos Euro dešra...

maniskiui irgi -slapia desra-didziausias skanestas smile.gif .Perku Biovelos euro.
Atsakyti
Mano vaikams taip pat patinka dešrelės essen.gif tik aišku labai jau nepiknaudžiaujam į savaitę kokį vieną kartą nuperku tai šveičia net ausys linksta essen.gif anksčiau pirkdavau Klaipėdos pieniškas bet neseniai atradu tarybines dešreles kurios yra taip pat be mėsos pakaitalų thumbup.gif Aš tik perku kokybiškas be mėsos pak. ,geriau jau sumokėti brangiau bet bus ir skaniau ir sveikiau thumbup.gif O šlapią dešrą taip pat geriau mėgsta negu rūkyta o perkame taip pat tarybinę dešrą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 18 kovo 2007 - 10:22
Valgom ir mes desreles biggrin.gif Tarybines mums skaniausios thumbup.gif Esam isbandziusios ir vaikiskas-Drakoniuko,tai fe doh.gif schmoll.gif Nepirkciau daugiau,skonis nekoks schmoll.gif
Atsakyti
desreliu nevalgom, anksciau nedaviau, dabar kartais kiausiniene su desrytem sau kepam, tai ir vaikas ragauja,bet nepatinka jam jos. O jei jau valgytu, tai pirkciau tik biovelos vaikams, ir butinai kad auksciausia rusis butu, ir be pakaitalu mesos.
Atsakyti
maniskis anksciau irgi nelabai valge desreles, bet va paskutiniu metu valgo jas visai noriai...pusryciams, kartais vakarienei thumbup.gif ir svarbiausia kad turi valgyti pats, jei maitinu, tada nevalgo doh.gif
Atsakyti
galvojau, neskubėsiu su tom dešrelėm, bet kai kartą kartą paragavo iš mūsų, tai geriausiai valgomu maistu tapo doh.gif jei duočiau, turbūt, valgytų ir 2 kart per dieną. įdomiausia, kad neleidžia maitinama, pati beda dešrelę ir kiša burnon, nors valgydama kitą maistą rankytėm kitos veiklos susigalvoja. O perku arba Nemateko JOKIŲ E arba Biovelos vienos rūšies ( mūsų su MB mėgstamas smile.gif .
Atsakyti
mes taip pat duodam maziuj tarybines arba nemateko jokiu E thumbup.gif (nes mums jos skaneusios 4u.gif ) bet kai buvo mazenis, tai pirkdavau vaikiskas (mazyliu, ir kaksokios pamenu buvo su vitaminais ax.gif )
Atsakyti