Mum patinka Klaipedos Extra desreles. Labai skanus

QUOTE(aukse7 @ 2007 09 26, 12:59)
Aš apskritai neduodu pieniškų dešrelių - geriau tegu valgo natūralų maistą kol paaugs 

Tai jau taip kai paskaitai sudeti ir pamatai kokios tos desreles istikruju, mamytes paskaitykit sudeti,juk tos eurikutes kiek turi priedu su raide E,as tai perku "Jokiu E " desreles ten nors nera tu priedu

kazkaip rinkdavausi desreles su uzrasais vaikams ir zinoma brangiausias
, dabar zinosiu
, desreles tik"JOKIU E"
kokios tai firmos? kas buna nuo to e?

QUOTE(bavarija @ 2005 09 16, 15:58)
Mano seimyna pripazysta tik "Jokiu E"
Siaip as esu pries desreles, bet isbandeme jau Nemateko "Jokiu E" desreles ir jos man pasirode visai nieko

Buvo geras straipnis apie dešreles, jos buvo pavadintos :"skanios apgavikės". Ten aiškiai prašyta, kad dešrelės vaikams visiškai netinka, nes jose yra tik priedai, o mėsos beveik nėra
tad jos vaikams visiškai netinka, jos prilyginamos greitam maistui, o pačios paskaitykit sudėtį dešrelių, kur parašyta vaikams, pamatysit kaip ten nėra konservantų

Neduodu desreliu
Ir patys retai perkam

O mums kai tik suejo metukai tai daktaras ramiausiu veidu kai paklausiau ka duoti valgyti dar be iprastinio pasake desreliu
As sakau bet kad ir patys nelabai mes jas valgom ir siaip blogi atsiliepimai o jis as savo abu vaikus maitinu ir viskas gerai

Sveikos
. O mano dukriukas mėgsta tą nesveiką maistą
. Taigi kartais nuperku kalakuto dešrelių. Bet ir darželyje pora kartų per savaitę jų duoda ir dar keptų
.

Aš taip pat retai kada duodu dešrelių.Mea perkam "Jokių E" dešreles.