Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

Mum patinka Klaipedos Extra desreles. Labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 26, 12:59)
Aš apskritai neduodu pieniškų dešrelių - geriau tegu valgo natūralų maistą kol paaugs 4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi neskubu duoti dešrelių - prisiragaus, kol užaugs dar daug kartų. Tuo labiau, kad ir žurnale gydytojos komentarą skaičiau, kad vaikams netinka dešrelės, nes jose yra daug riebalų, mažai mėsos, o ir įvairių priedų pridedama. Na, o tos, kurios atseit skirtos vaikams - tik gamintojų triukas....
Atsakyti
Tai jau taip kai paskaitai sudeti ir pamatai kokios tos desreles istikruju, mamytes paskaitykit sudeti,juk tos eurikutes kiek turi priedu su raide E,as tai perku "Jokiu E " desreles ten nors nera tu priedu schmoll.gif
Atsakyti
kazkaip rinkdavausi desreles su uzrasais vaikams ir zinoma brangiausias g.gif , dabar zinosiu ax.gif , desreles tik"JOKIU E" blush2.gif kokios tai firmos? kas buna nuo to e? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bavarija @ 2005 09 16, 15:58)
Mano seimyna pripazysta tik "Jokiu E"

Siaip as esu pries desreles, bet isbandeme jau Nemateko "Jokiu E" desreles ir jos man pasirode visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
mes valgom retai desreles, bet perku "jokiu E"
Atsakyti
Buvo geras straipnis apie dešreles, jos buvo pavadintos :"skanios apgavikės". Ten aiškiai prašyta, kad dešrelės vaikams visiškai netinka, nes jose yra tik priedai, o mėsos beveik nėra g.gif tad jos vaikams visiškai netinka, jos prilyginamos greitam maistui, o pačios paskaitykit sudėtį dešrelių, kur parašyta vaikams, pamatysit kaip ten nėra konservantų blink.gif
Atsakyti
Neduodu desreliu schmoll.gif Ir patys retai perkam smile.gif
Atsakyti
O mums kai tik suejo metukai tai daktaras ramiausiu veidu kai paklausiau ka duoti valgyti dar be iprastinio pasake desreliu blink.gif As sakau bet kad ir patys nelabai mes jas valgom ir siaip blogi atsiliepimai o jis as savo abu vaikus maitinu ir viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . O mano dukriukas mėgsta tą nesveiką maistą verysad.gif . Taigi kartais nuperku kalakuto dešrelių. Bet ir darželyje pora kartų per savaitę jų duoda ir dar keptų doh.gif .
Atsakyti
Aš taip pat retai kada duodu dešrelių.Mea perkam "Jokių E" dešreles. thumbup.gif
Atsakyti
karts nuo karto duodu Nemateko (atrodo) "Jokiu E"

kitų - nė už ką, bloga pasidaro paskaičius sudėtį, net ir aukščiausios rūšies... kitų net nebandžiau žiūrėti
Atsakyti