Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

QUOTE(nichte @ 2007 11 15, 19:03)
karts nuo karto duodu Nemateko (atrodo) "Jokiu E"

kitų - nė už ką, bloga pasidaro paskaičius sudėtį, net ir aukščiausios rūšies... kitų net nebandžiau žiūrėti

Jei kartais prispiria reikalas, kad neturim ka duoti, tai duodam tik Nemateko Jokiu E ,nes tik sias perkam ir jos
pacios skaniausios wub.gif

Atsakyti
Vaikams skirtu kartais nuperku, sakyciau neblogos samsono vaikams su kalciu ir vitaminais.
Atsakyti
MES IRGI DUODAM TIK "JOKIU E" DESRELES, BET JOM NEPIKTNAUDZIAUJAM, VALGOM NEDAZNAI NES YRA SVEIKESNIU PRODUKTU smile.gif
Atsakyti
Ir mes valgom Nemateko (atrodo) "Jokiu E" bet vaikas mano valgo juos labai retai, daugiau pirmenybę teikia mėsai smile.gif
Atsakyti
o mes tokio "gėrio" nevalgom visai smile.gif
Atsakyti
mano dukrytei metukai nenori jinai valgyti nei mesos nei zuvies schmoll.gif bet uz tad labai megsta samsono desreles su kalciu ir magniu thumbup.gif
Atsakyti
mes ir karts nuo karto perkam vaikams skirtas g.gif isbandem visas gal rusis g.gif kad labai noriai valgytu tai nepasakyciau schmoll.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai perku Utenos vaikiškas.
Atsakyti
jokiu E arba biovelos extra 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi, kaip ir dauguma, perkame "Jokiu E". Panagrinejus kitu desreliu sudeti, o ypac tu, kurios neva tai skirtos vaikams doh.gif toookiu E privaryta schmoll.gif , kad plaukai piestu stojasi, - yra tokiu, kuriu siek tiek didesne doze yra pavaojinga gyvybei, beje dar ir ne visiskai istirtas poveikis! doh.gif
Atsakyti
Šiaip jau tos dešrelės tai savo maistine verte yra niekinės schmoll.gif
Bet,reikalui prispyrus ir aš duodu doh.gif doh.gif doh.gif
Perku (bet laaaaabai retai) tik aukščiausios kokybės ir be jokių E ir t.t.
Pavadinimo nepamenu,kai perku pasižiūriu į sudėtį ir viskas cool.gif
Atsakyti
Mes tai perkam biovelos vaikškas, čia kai namuose tušti puodai būna arba kai sugalvoja nieko nevalgyt, bet nėra mūsų mėgstamas produktas smile.gif
Atsakyti