Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

Stengiuosi dešreles duoti dukrytei kuo rečiau, bet jeigu perku tai Biovelos extra dešreles.
Atsakyti
Mes valgom Nemateko "Jokiu E". Tai vieninteles desreles rinkoje be konservantu.
Atsakyti
suneliui 1.3m.jau buvom pradeje valgyti biovelos vaikiskas.bet va pamaciau,kad mazom raidytem parasyta nuo 3m. tai jau geriau jokiu desreliu,nes nezinau dabar kokias pirkti.GAL KAS PATARTU?
Atsakyti
Planavau kuo ilgiau neduoti vaikui dešrelių ir pan. konservantų turinčio, ar nevisai aiškios sudėties maisto. Bėda, kad ir tėveliai nebegali ramiai pavalgyt. Jau pamatęs imamas iš krepšio, ar šaldytovo dešreles, atkakliai reikalauja savo dalies. Aš irgi pastebėjau tą užrašą ant vaik. dešrelių pakuotės, kad nuo 3m. , tai ir nebežinau, kokias pasirinkt.
Atsakyti
Mes valgom dešreles "jokių E", kažkuriam žurnale, lygtais "Mažylyje" g.gif buvo parašyta apie Nemateko dešreles, tai buvo minėta, kad šitos tinka ir mažesniem nei 3m, o nuo 3 metų skirtos Nemateko "Mažylių" Bet aš ir mažylių nuperku, kai nerandu "jokių E"
Kažkada nupirkau biovelos "Extra" tai maniškis nevalgė schmoll.gif
Atsakyti
aha, MAMOS ŽURNALE irgi rašė apie "Jokių E" dešreles, parašyta, kat galima net nuo metuku duoti šitas, be to labai skanios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2006 09 25, 22:44)
aha, MAMOS ŽURNALE irgi rašė apie "Jokių E" dešreles, parašyta, kat galima net nuo metuku duoti šitas, be to labai skanios smile.gif

Nu ir mes valgom ''Jokiu E''.Negaliu atsidziaugti kad atsirado desreles be jokiu E thumbup.gif
Atsakyti
O Daiva777 tavo vaikiukas beveik ta pacia diena gime kaip ir mano! Maniskis Nedukas 25d. Duodi jau desreles? Ir valgo? As tai tik girdejau ir maciau tas desreles "Jokiu E", bet dar nebandziau....
Papildyta:
Oi, sorry, biski sumaisiau kai ka... Sorry Daiva.... nekreipkite demesio.
Atsakyti
Na mes dešreles jau irgi valgom, bet stengiamės jomis nepiktnaudžiauti. Pasiskaičiau čia apie dešreles "Jokių E". O kokiam prekybos tinkle perkat g.gif , nes man mūsų miesto Maximoj kažkaip tokių neteko matyti schmoll.gif . Dažniausiai perku "Euro dešreles, nors kartais ir kitokių pabandau. Svarbiausia, kad būtų aukščiausios rūšies
Atsakyti
As irgi keleta kartu pirkau "be jokiu E", bet kazkodel nelabai as gamintojais pasitikiu...manrods vis tiek jie prikisa ko nereikia g.gif

adrytes mama as pirkau Akropolio maximoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 28 rugsėjo 2006 - 12:12
QUOTE(adrytės mama @ 2006 09 27, 22:04)
Dažniausiai perku "Euro dešreles, nors kartais ir kitokių pabandau. Svarbiausia, kad būtų aukščiausios rūšies

Kad "Euro" dešrelės yra pirmos rūšies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2006 09 28, 13:11)

adrytes mama as pirkau Akropolio maximoj  4u.gif

Na reiks ir man dar atidžiau pasižvalgyti. Ačiū už info 4u.gif

QUOTE(Ingrė @ 2006 09 28, 13:25)
Kad "Euro" dešrelės yra pirmos rūšies  g.gif

Persiprašau, kad pateikiau klaidingą informaciją, norėjau pasakyti "Biovelos" biggrin.gif 4u.gif . "Euro" dešreles pati valgau, man jos skaniausios ax.gif
Atsakyti