Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

QUOTE(alex @ 2005 09 27, 23:16)
Vilniaus mesa-Nykstuku desreles smile.gif

mes taip pat nykstuko desreles valgome, mums patinka, ir jokiu E thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Raimonda20 @ 2006 09 27, 11:39)
O Daiva777 tavo vaikiukas beveik ta pacia diena gime kaip ir mano! Maniskis Nedukas 25d. Duodi jau desreles? Ir valgo? As tai tik girdejau ir maciau tas desreles "Jokiu E", bet dar nebandziau....
Papildyta:
Oi, sorry, biski sumaisiau kai ka... Sorry Daiva.... nekreipkite demesio.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Demesi tai atkreipiau,liux pakeliai nuotaika.Jauciu jeigu toks dalykas iki vaiku teisiu daeitu,greit vaika atimtu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O mano dukrytei,jeigu ka,metukai ir menuo. biggrin.gif
Atsakyti
"Jokiu E"- tikrai geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte19 @ 2006 10 04, 00:04)
"Jokiu E"- tikrai geros  thumbup.gif

tik gaila, kad pakuote ir kaina pasikeite ax.gif mums labiau patiko mazesne pakuote, nes mes mazuciai ir valgom po nedaug tongue.gif
Atsakyti
ir as savo vaikuj perku"JOKIU E" desreles,jokiu kitu neperku,na nebent kartais dar "MAZYLIU"taipat nematekos.bet ju radau tik vilniuj hiper maksimoj,kadangi esu is provincijos tai musu mieteli tokiu desreliu ne su ziburiu nerasi,tai kai nuvaziuoju i vilniu ,nusiperku iskarto kokius 4 pokelius ir namuose saldyklyje uzsaldau.uztenka porai menesiu.isverdu su pvz:bulviu kose(jei labai skubu ir laiko neturiu). tongue.gif
Atsakyti
Pirmenybe teikiu"JOKIU E' bet kartais nuperku ir'Tarybiniu",'Mazylio'arba'Erikutes'desryciu.
Atsakyti
Vilniaus mesos "nykstuku desreles" thumbup.gif
Atsakyti
Jokiu E perkam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bavarija @ 2005 09 16, 14:58)
Mano seimyna pripazysta tik "Jokiu E"

Bet visas E ten pakeicia druska. Jos labai daug tose desrelese. O ar nebandet nieks pirkt tikru desreliu, tas plonas, kur zalios mesos skyriuje pardavineja? druskos jose tiek pat, kiek ir Jokiu E, ale mesyte tikra...
Atsakyti
QUOTE(goldengirl @ 2006 11 28, 21:45)
Bet visas E ten pakeicia druska.  Jos labai daug tose desrelese.  O ar nebandet nieks pirkt tikru desreliu, tas plonas, kur zalios mesos skyriuje pardavineja?  druskos jose tiek pat, kiek ir Jokiu E, ale mesyte tikra...

Nezinau,man neatrodo,kad desrelese "jokiu E" daug druskos butu schmoll.gif . Istikruju gaila,kad pakuote padidejo ir kaina taip pat. Kai atidarai pakuote tai ilgai ir laikyt negalima, o maze nespeja suvalgyt,paskui tenka suniukui atiduot. Desreliu is zalios mesos skyriaus nebandem,kazkaip ir nenoreciau. Tiek apie farsa prisiklausiau,kad velnias ten zino,kas tose desrelese zaliose primalta. Cia mano nuomone tik smile.gif
Atsakyti
Mes duodam Nemateko "Mazyliu". Musu mazylis jas labai skaniai valgo clap_1.gif
Atsakyti
geriausia šviežia mėsytė 4u.gif
Atsakyti