Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 29, 10:25)
O kaip Stretch walker kainos  g.gif

Kadangi norėjau didesnių "laivelių", kad poveikis būtų geresnis, tai į kitus variantus didelio dėmesio nekreipiau.

Bet jei gerai pamenu kainos apie 600Lt sukosi
Atsakyti
QUOTE(SMonaS @ 2010 06 29, 10:37)
Kadangi norėjau didesnių "laivelių", kad poveikis būtų geresnis, tai į kitus variantus didelio dėmesio nekreipiau.

Bet jei gerai pamenu kainos apie 600Lt sukosi

Ačiū, reiks pasižiūrėti rolleyes.gif Nes kol sugalvosiu kokių MBT ir iš kur noriu, tai greičiau šituos nusipirksiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2010 06 27, 22:09)
O dabar pirkau iš Audimo išparduotuvės už 459 lt  doh.gif

O čia ta išparduotuvė tai Vilijampolėj, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 29, 10:46)
Ačiū, reiks pasižiūrėti  rolleyes.gif Nes kol sugalvosiu kokių MBT ir iš kur noriu, tai greičiau šituos nusipirksiu  doh.gif
Papildyta:

O čia ta išparduotuvė tai Vilijampolėj, ane  g.gif

pramonės maximoj antram aukšte
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 06 29, 12:26)
pramonės maximoj antram aukšte

Wouw geras bigsmile.gif - nežinojau, kad ten kažkas panašaus yra bigsmile.gif
Reiks ŠIANDIEN PAT ten nuvažiuoti mirksiukas.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elli.V @ 2010 06 29, 10:19)
Labai sudomino šie batukai. Manau, bus naudingi, ypač mažai sportuojant.

Nudžiugau pamačius, kad panašūs RYN batai kainuoja perpus pigiau nei MBT, o jausmas pavaikščiojus bėgimo takeliu toks pat.

Pasiėmiau šias RYN basutes už 425Lt (http://www.pedoscentras.lt/lt/katalogas/fiziologine-avalyne/ryn/vyriski-batai/tracker.html)

O man RYN'ai nepatiko schmoll.gif Per kieti jie man ir jų lenktumas didesni, todėl su jais stovėti dar sunkiau. Bet čia aišku kaip kam. Tačiau jei norite didesnio komforto, tai nesiūlyčiau RYN'ų.

Man labai norėtųsi Skecherius pabandyti tongue.gif
Atsakyti
Kalbejau tik ka su drauge is JAV, tai ji sake, kad skecheriai neuzmusami batai thumbup.gif .Pries 5 metus nusipirko, niekaip sunesioti negali.
Tad as jau per tarpininke uzsisakiau is internetines parduotuves. Lauksiu, tik ko gero ne taip greitai kaip noretusi. Kol siuntinukas ateis iki jos, tik tada ji sius i Lietuva.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2010 06 29, 21:33)
Kalbejau tik ka su drauge is JAV, tai ji sake, kad skecheriai neuzmusami batai thumbup.gif .Pries 5 metus nusipirko, niekaip sunesioti negali.
Tad as jau per tarpininke uzsisakiau is internetines parduotuves. Lauksiu, tik ko gero ne taip greitai kaip noretusi. Kol siuntinukas ateis iki jos, tik tada ji sius i Lietuva.

Aš ir ką tik skecherius užsisakiau, ilgaaulius, tik dar negavau patvirtinimo, bet lb norėtųsi gauti.
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 06 29, 22:59)
Aš ir ką tik skecherius užsisakiau, ilgaaulius, tik dar negavau patvirtinimo, bet lb norėtųsi gauti.

Tai gal tuos verstos odos suvarstomus? Maciau, kad jiems akcija yra kazkokioj int.parduotuvej. O per ka uzsisakinejot.?
Atsakyti
Na skechers tikrai neuzmusami wink.gif
O va ilgu batuku ispardavimas jei kam pravers wink.gif Galesit tarpininkes atakuot biggrin.gif
http://www.6pm.com/skechers-shape-ups
Atsakyti
Vakar užsukau į Pėdos centrą. Klausinėjau apie RYN, MBT ir Stretch walker skirtumus ir panašumus, kodėl kainos skiriasi ir pan.
Tai va:
1) Stretch walker yra tolimom distancijom, tie kurie DAUG vaikšto, bet jų išlinkis (pado) mažesnis, todėl neverčia kūno atgal, t.y. neskatina išsitiesti. Su jais nereikia "mokintis" vaikščioti.
2) RYN yra kaip ir MBT, tik vardas mažiau populiarus ir kaina dėl to mažesnė. Bet jie ir tiesina nugarą, ir su jais reikia "mokintis" vaikščioti. Nu bet jų modeliai doh.gif Dar baisesni nei MBT doh.gif

Kažin kaip dėl Skecherių g.gif Nes man asmeniškai REIKIA, kad tiesintų nugarą, kad tas išlinkis būtų nemažas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2010 06 30, 14:36)
Tai gal tuos verstos odos suvarstomus? Maciau, kad jiems akcija yra kazkokioj int.parduotuvej. O per ka uzsisakinejot.?

aha, jau gavau patvirtinimą iš tarpininkės kad nupirko thumbup.gif ploja.gif dabar tik sulaukti batukų reikia, bet kadangi rudenį -žiemą nešiosiu, tai nedega.
Pirkau pas lauretą mirksiukas.gif

QUOTE(Krissstulka @ 2010 06 30, 18:36)
Na skechers tikrai neuzmusami wink.gif
O va ilgu batuku ispardavimas jei kam pravers wink.gif Galesit tarpininkes atakuot biggrin.gif
http://www.6pm.com/skechers-shape-ups

jep kaip tik šia akcija ir pasinaudojau thumbup.gif dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 07 01, 08:47)
Vakar užsukau į Pėdos centrą. Klausinėjau apie RYN, MBT ir Stretch walker skirtumus ir panašumus, kodėl kainos skiriasi ir pan.
Tai va:
1) Stretch walker yra tolimom distancijom, tie kurie DAUG vaikšto, bet jų išlinkis (pado) mažesnis, todėl neverčia kūno atgal, t.y. neskatina išsitiesti. Su jais nereikia "mokintis" vaikščioti.
2) RYN yra kaip ir MBT, tik vardas mažiau populiarus ir kaina dėl to mažesnė. Bet jie ir tiesina nugarą, ir su jais reikia "mokintis" vaikščioti. Nu bet jų modeliai  doh.gif Dar baisesni nei MBT  doh.gif

Kažin kaip dėl Skecherių  g.gif Nes man asmeniškai REIKIA, kad tiesintų nugarą, kad tas išlinkis būtų nemažas  ax.gif

Man ir aktualu, kad tiesintų nugarą. Bet kuo didesnis linkis, tuo sunkiau stovėti. Jau su MBT sunku stovėti, o su RYN'ais dar sunkiau ir jie kietesni.

Kai turėsiu skecher'ius galėsiu palyginti su MBT, tai galėsit spręst kuriuos jums rinktis.

Bet dėl vaikščiojimo man labiau MBT priimtinesni nei RYN'ai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 01 liepos 2010 - 10:16
QUOTE(saigma @ 2010 07 01, 11:14)
aha, jau gavau patvirtinimą iš tarpininkės kad nupirko thumbup.gif  ploja.gif  dabar tik sulaukti batukų reikia, bet kadangi rudenį -žiemą nešiosiu, tai nedega.
Pirkau pas lauretą mirksiukas.gif

gal galit įdėt kokią nuorodą, kur tos tarpinininkės "dygsta"? neturiu žalio supračiaus, kur ieškoti... blush2.gif
Atsakyti