Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(LEEja @ 2010 10 31, 17:18)
mano kunas yra po sunkaus nestumo - pragulejau 4 men., tai apie treniruotuma ner net ko kalbet biggrin.gif
matyt raumenu ner visai .. biggrin.gif

smile.gif O ilgai vaikščiojote?

QUOTE(dianita @ 2010 11 01, 00:07)
is pirmo psl kiek zinau, mbt batai gaminti yra kinijoje ar ne? Nes originalus mbt batai ne visur pardavinejami kiek zinau.. kaip ir schecker batai, victoria secret puslapyje pardavinejami nera originalus....

Oij nu aš jau nebe suprantu ką Jūs skaitote originalu. Mano MBT yra gaminti Vietname, tai taip išeina ne originalai g.gif Tai kas yra originalai, jei bus Šveicarijoje gaminti ar kaip. Skecheriai taip pat made in china, tai ir ir šie ne originalai? Nors visos etiketės buvo, logotipai visur kur priklauso, kokybė nepriekaištinga.
Sakysim tas pats Fisher Price, tai ir Kinijoje gamintas, tai taip išeina ir visur ne originalai.
Taigi didesnė dalis garsių gamintojų yra gaminama Kinijoje ar kitose šalyse. Sakysim man Zara teko US pirkti, o ant etiketės Made in Lithuania. Ir Ikea'jai kiek Lietuva gamina. Nekalbu jau apie kitus brandus, kur Lietuva siuva ar gamina. Taigi nemanau, kad daikto originalumas apibūdinamas šalies gamintojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 11 01, 16:20)
smile.gif O ilgai vaikščiojote?
Oij nu aš jau nebe suprantu ką Jūs skaitote originalu. Mano MBT yra gaminti Vietname, tai taip išeina ne originalai g.gif  Tai kas yra originalai, jei bus Šveicarijoje gaminti ar kaip. Skecheriai taip pat made in china, tai ir ir šie ne originalai? Nors visos etiketės buvo, logotipai visur kur priklauso, kokybė nepriekaištinga.
Sakysim tas pats Fisher Price, tai ir Kinijoje gamintas, tai taip išeina ir visur ne originalai.
Taigi didesnė dalis garsių gamintojų yra gaminama Kinijoje ar kitose šalyse. Sakysim man Zara teko US pirkti, o ant etiketės Made in Lithuania. Ir Ikea'jai kiek Lietuva gamina. Nekalbu jau apie kitus brandus, kur Lietuva siuva ar gamina. Taigi nemanau, kad daikto originalumas apibūdinamas šalies gamintojos 4u.gif

as pirkau jav ir made in usa parasyta.. medziagos gali skirtis ir tiek, toks ir skirtumas is esmes...nes yra atveju, kai pritaikoma prie rinkos i kur eksportuojama ar vezama.. as pati esu dirbusi LT organizacijoje, priklausancioje pasaulyje zinomam brandui ir gaminancioje prekes eksportui i kitas pasaulio salis su to brando zenklu.. bet gaminama atitinkamai pagal rinka, kur bus vezama.
Atsakyti
Sveikos,

Susidomėjau ir aš šiais batais (sesė įsigijo Lietuvoje jau antrą porą ir yra labai labai happy), paskaičiusi čia atsiliepimus pradėjau jau ieškoti internete pigesnių batukų, bet paskui radau šitą pranešimą
http://lt.mbt.com/He...pranesimas.aspx
ir db nebežinau, ką daryti.

Sorry, jei jau esate mačiusios ir plačiai diskutavusios šia tema wink.gif
Atsakyti
QUOTE(augudai1 @ 2010 11 04, 14:24)
Sveikos,

Susidomėjau ir aš šiais batais (sesė įsigijo Lietuvoje jau antrą porą ir yra labai labai happy), paskaičiusi čia atsiliepimus pradėjau jau ieškoti internete pigesnių batukų, bet paskui radau šitą pranešimą

apie ka as ir kalbejau.. kaune laisves al irgi berods ne originalius pardavineja.. o kas zino, kuo jie pakeicia medziagas is kuriu gaminama si avalyne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 11 04, 13:50)
as pirkau jav ir made in usa parasyta.. medziagos gali skirtis ir tiek, toks ir skirtumas is esmes...nes yra atveju, kai pritaikoma prie rinkos i kur eksportuojama ar vezama.. as pati esu dirbusi LT organizacijoje, priklausancioje pasaulyje zinomam brandui ir gaminancioje prekes eksportui i kitas pasaulio salis su to brando zenklu.. bet gaminama atitinkamai pagal rinka, kur bus vezama.

Aš 3 metus JAV gyvenau, tai nepasakyčiau, kad daug prekių JAV būna gamintos, didesnė dauguma kitose pasaulio šalyse, ypač China. Tik tiek, kad USA rinkai skirtos prekės nors ir gamintos China, geros kokybės.

QUOTE(augudai1 @ 2010 11 04, 14:24)
Sveikos,

Mano nuomone, toks šiek tiek pritemptas straispsniukas ax.gif
Aišku avalynė brangi, populiari darosi, natūralu, kad pradeda kopijuoti, kaip ir daugelį brandų. Tad reikia pirkti iš žinomų tinklapių. aš perku per tarpininkę, todėl užsakydama, galima ir jos pagalbos paprašyti, kad gavusi batus gerai apžiūrėtų. Taip pat tarpininkei moki kai ji gauna prekę, todėl nėra rizikos, kad negausi prekės. Šiaip iš 6pm.com esu prikusi gal 10 porų batų, įvairiausių firmų, visus kiek gavau labai kokybiški ir tikri. Taip pat tarpininkės ir jau žino puslapius galima su jomis pasitarti ar saugus ar originalus pardavinėja ir t.t., taipogi ir temose galima paklausti merginų kurios užsakinėja.

Čia kiekvienos teisė rinktis. Aš jau 3 metai perku internetu per tarpininkes ir man taip yra patogu, žinau puslapius, žinau kokia kokybę iš tų pardžių perkant. Tiesiog nematau prasmės mokėti 800 LTL už tuos pačius batus kai juos galiu nusipirkti už 600 - 400 LTL ar net mažiau. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 11 05, 10:53)
Mano nuomone, toks šiek tiek pritemptas straispsniukas ax.gif
Aišku avalynė brangi, populiari darosi, natūralu, kad pradeda kopijuoti, kaip ir daugelį brandų. Tad reikia pirkti iš žinomų tinklapių. aš perku per tarpininkę, todėl užsakydama, galima ir jos pagalbos paprašyti, kad gavusi batus gerai apžiūrėtų. Taip pat tarpininkei moki kai ji gauna prekę, todėl nėra rizikos, kad negausi prekės. Šiaip iš 6pm.com esu prikusi gal 10 porų batų, įvairiausių firmų, visus kiek gavau labai kokybiški ir tikri. Taip pat tarpininkės ir jau žino puslapius galima su jomis pasitarti ar saugus ar originalus pardavinėja ir t.t., taipogi ir temose galima paklausti merginų kurios užsakinėja.

Čia kiekvienos teisė rinktis. Aš jau 3 metai perku internetu per tarpininkes ir man taip yra patogu, žinau puslapius, žinau kokia kokybę iš tų pardžių perkant. Tiesiog nematau prasmės mokėti 800 LTL už tuos pačius batus kai juos galiu nusipirkti už 600 - 400 LTL ar net mažiau.  4u.gif

Radau dar va tokį puslapiuką
http://www.home-our....-MBT Shoes.html
tik čia kainos man labai jau žemos atrodo, gal kuri bandė iš čia siųstis ir gali pakomentuoti kokybę. Jūsų nuomone, ar gali MBT kainuoti tiek nedaug?
Atsakyti
QUOTE(augudai1 @ 2010 11 05, 11:46)
Radau dar va tokį puslapiuką
http://www.home-our....-MBT Shoes.html
tik čia kainos man labai jau žemos atrodo, gal kuri bandė iš čia siųstis ir gali pakomentuoti kokybę. Jūsų nuomone, ar gali MBT kainuoti tiek nedaug?

Nepatikimai man puslapis atrodo, ir Kinijoje, bet to. Aš nerizikuočiau iš čia pirkti 4u.gif Yra viena tarpininkė kuri iš Kinijos užsakinėja, tai gal ji ką pakomentuotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Susidomejau ir as MBT batukais, gal kam teko uzsakineti is sio puslapio? http://www.mbtshoesb...shoes-c-36.html
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif kas turite, pakomentuokite MBT dydzius... kiek cm atitinka US 9 ir 9.5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2010 11 23, 23:08)
Sveikutes  mirksiukas.gif kas turite, pakomentuokite MBT dydzius... kiek cm atitinka US 9 ir 9.5  4u.gif

Cia priklauso ar moteriski batai ar vyriski.......... Ieik i bet koki Mbt batu puslapi ir ismes lenteles su batu dydziais. Na o musiskes batu ismieras pati pasimatuok su centimetru.
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2010 11 23, 22:08)
Sveikutes  mirksiukas.gif kas turite, pakomentuokite MBT dydzius... kiek cm atitinka US 9 ir 9.5  4u.gif

Labai priklauso ir nuo pačio modelio. Geriausiai būtų nueiti į parduotuvę ir panašaus fasono pasimatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif
ziurejau as tas lenteles, pagal vienas siulo US 9.5, kitas - US 9, nors LT paprastai perku 39 (tai ju butu 8.5), peda - 25.5cm blush2.gif ... moteriski cia dydziai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilnius: 24 lapkričio 2010 - 09:12