Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(Darsė @ 2011 01 11, 20:43)
Prie šitų rašo, kad pagal pirkėju atsiliepimus, padidinti puse dydžio g.gif
Aš irgi žiūrėjau į šitą modelį, bet galiausiai nusprendžiau, kad bijau, kad nebūtų per platūs (jų priekis "nesireguliuoja", o mano koja siaura), tai vasarai užsisakiau tokius:

user posted image

O prie kai kurių modelių tikrai yra pirkėjų astiliepimai, kad pamažinti, tai nedrįsčiau teigti, kad visi modeliai yra padidinti g.gif

perku iš 6pm  thumbup.gif
apskritai, jau beveik visus šeimos batus perkam ten doh.gif

man sitie irgi labai patinka bateliai.. Planuoju sakytis, kai vasarines gausiu ir pasimatuosiu biggrin.gif
O kelinta dydi tu emei? Per ka sakeisi? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 13, 07:32)
man sitie irgi labai patinka bateliai.. Planuoju sakytis, kai vasarines gausiu ir pasimatuosiu biggrin.gif
  O kelinta dydi tu emei? Per ka sakeisi? wink.gif

aš ėmiau 8 dydį, nes prikėjai komentaruose rašo, kad jie atitinka dydį, taip pat yra šiek tiek atsiliepimų, kad pamažinti puse dydžio
nešioju 38

man (ne)pasisekė- mano mama gyvena ten, tai shopinuosi su jos pagalba ax.gif
mokėjau juokingus 40 dolerių, dabar mačiau jau vėl kainuoja 75 doh.gif (čia 6pm), o pas zappos.com- 60 rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=prinsese,2011 01 13, 02:17]
O kas yra chapas blush2.gif Iš kur siuntėsi:4u: Gal padės tokia info, merginom puslapiuose atsirinkti mirksiukas.gif
[/quote]

MBT chapa yra toks sportiniu batu modelis. Is kokio puslapio mano kolege siuntesi, nepamena.
Dar karta siulau, nueikite i www.MBT.com isiveskite sali is kurios noretumete atsisiusti batus ir jums ismes intenetines parduotuves, kurios yra sudariusios sutartis su tikrais MBT atstovais. Palyginkite tuos puslapiukus is kuriu norit siustis ir t.t.
As asmeniskai neradau siu puslapiu http://www.walkerswa...o/mbt-shoes.asp, ir http://www.6pm.com/ ,nors ir zieminius skecherius pati siunciausi, stovi nenesiojami zieminiai 38 ismiera, nes man per dideli (beje, gal kuri noretu,skolinta nuotraukyte)

user posted image

o vat sis puslapiukas , yra http://shoes.footwea...j...p;af=&asug=
Zinau, kad labai daug nelegaliu internetiniu parduotuviu, kurios prekiavo Mbt, jau uzdarytos.
Rinktis tik jums pacioms
[/quote]
Bet ankščiau walkerswarehouse.com buvo įrašytas. Pamenu jau ir esam kalbėjusios apie tai. Pirmiau buvo, o dabar staiga pasidarė nebe atstovai, nu juokinga. Nors 6pm.com ir nėra įrašyti, bet batus tikrus atsiunčia. Taigi tas sąrašas ir iš esmės gryna komercija, kurie puslapiai sumokėjo, tuos ir įdėjo. Čia kaip ir google tie kurie moka tai paieškos rezultatuose visuomet išmeta pirmais nr. tačiau tai nereiškia kad ta informacija teisingiausia, geriausia mirksiukas.gif 4u.gif
O per dideli nereiškia, kad netikri. Todėl tikrai verta parduoti ir atgauti pinigėlius 4u.gif

Ir aš esu apsipirkusi kelias poras batų. Ką darysi tokia yra pirkimo netu kaina, tačiau man tai yra priimtina, nes gaunu gerus batus, rūbus, kosmetiką, už kurią čia mokėčiau trigubą kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2011 01 13, 12:38)
[
O per dideli nereiškia, kad netikri. Todėl tikrai verta parduoti ir atgauti pinigėlius 4u.gif

Ir aš esu apsipirkusi kelias poras batų. Ką darysi tokia yra pirkimo netu kaina, tačiau man tai yra priimtina, nes gaunu gerus batus, rūbus, kosmetiką, už kurią čia mokėčiau trigubą kainą ax.gif

As ir nesakau , kad skecher yra blogi, jie istikruju labai saunus, tik kadangi padidinta ismiera, tai man jie netinka.
O as kalbejau apie MBT originaluma siuose puslapiuose. smile.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės doh.gif
Žiūrėkit bigsmile.gif kas man nutiko doh.gif
user posted image
user posted image

Teisingai mano bendradarbis sakė, kad nei MBT, nei Skecheriai MŪSŲ ŽIEMOMS nėra sukurti doh.gif Neatlaiko tokių temperatūrų ta sistema doh.gif
Dabar sėdžiu su suplyšusiais batais doh.gif O vakare reiks atsisveikinti verysad.gif ir iš spintos traukti Goritex'inius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 17, 10:20)
Oi, mergaitės  doh.gif
Žiūrėkit  bigsmile.gif kas man nutiko  doh.gif

Teisingai mano bendradarbis sakė, kad nei MBT, nei Skecheriai MŪSŲ ŽIEMOMS nėra sukurti  doh.gif Neatlaiko tokių temperatūrų ta sistema  doh.gif
Dabar sėdžiu su suplyšusiais batais  doh.gif O vakare reiks atsisveikinti verysad.gif ir iš spintos traukti Goritex'inius  ax.gif

ooo tu ziema po lauka su jais vaikstai? prie minusines temperaturos?
as tai bijojau kojas nusalti - spintoj kedus laikau per ziema.. pavasario laukiu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 17 sausio 2011 - 10:27
QUOTE(kice @ 2011 01 17, 10:24)
ooo tu ziema po lauka su jais vaikstai? prie minusines temperaturos?
as tai bijojau kojas nusalti - spintoj kedus laikau per ziema.. pavasario laukiu.. smile.gif

Nu jooo smile.gif Tai kad jie žieminiai rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 sausio 2011 - 10:50
vo blyn.. tada nejuokas, jei taip su zieminiais..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 17, 11:05)
vo blyn.. tada nejuokas, jei taip su zieminiais..

Aš ir sakau, kad nesugalvotumėt ir jūs po LT žiemas (kai temperatūra svyruoja nuo -20 lauke iki +20 patalpoj) su MBT ir Skecheriais prasinešti doh.gif Nes graušitės nagus doh.gif Saviškiu dabar GRIEŽTAI uždrausiu su MBT po lauką žiemą lakstyti smile.gif
Atsakyti
O as savo MBT nesioju kiekviena diena nuo lapkricio menesio ir jie atrodo kaip nauji. thumbup.gif Juk instrukcijoj Mbt parasyta , kad galima nesioti iki -20 laipsniu. O sia ziema temperatura nebuvo zemiau nukritusi.
o jei kazkas jiems ir atsitiktu ne del mano kaltes, tureciau kur nunesti ir priduoti (i parduotuve kurioje pirkau) thumbup.gif , nes garantija -1,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2011 01 17, 15:06)
O as savo MBT nesioju kiekviena diena nuo lapkricio menesio ir jie atrodo kaip nauji. thumbup.gif  Juk instrukcijoj Mbt parasyta , kad galima nesioti iki -20 laipsniu. O sia ziema temperatura nebuvo zemiau nukritusi.
o jei kazkas jiems ir atsitiktu ne del mano kaltes, tureciau kur nunesti ir priduoti (i parduotuve kurioje pirkau) thumbup.gif , nes garantija -1,5 metu.

Spjaukit per petį tris kartus, nes praeitais metais mano bendradarbis tokius pat MBT turėjo verysad.gif Ir jis mane perspėjo, kad nenešiočiau savo Skecherių kai šalta doh.gif , bet kur tau- "čia juk ŽIEMINIAI" doh.gif
Tiesa, kaip jam baigėsi tai nežinau schmoll.gif Lyg ir minėjo, kad kreipėsi į atstovybę, bet abejoju ar pinigus grąžino- turbūt tik likutinę vertę doh.gif
O kai mano pradinė kaina nebuvo tokia JAU DIDELĖ (apie 50 dolerių), tai visai dėl to širdies neskauda. Tik gaila, kad nugara dėl to šalčio dabar kentės verysad.gif - reiks į paprastus batus šokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 17, 16:48)
Spjaukit per petį tris kartus, nes praeitais metais mano bendradarbis tokius pat MBT turėjo  verysad.gif Ir jis mane perspėjo, kad nenešiočiau savo Skecherių kai šalta doh.gif , bet kur tau- "čia juk ŽIEMINIAI"  doh.gif
Tiesa, kaip jam baigėsi tai nežinau schmoll.gif Lyg ir minėjo, kad kreipėsi į atstovybę, bet abejoju ar pinigus grąžino- turbūt tik likutinę vertę  doh.gif
O kai mano pradinė kaina nebuvo tokia JAU DIDELĖ (apie 50 dolerių), tai visai dėl to širdies neskauda. Tik gaila, kad nugara dėl to šalčio dabar kentės verysad.gif - reiks į paprastus batus šokti  doh.gif

O mano ne vienas pazystamas Mbt nesioja jau antra ziemos sezona ir batai atrodo puikiai. Del to ir as susigundziau butent Mbt batais ir tikrai labai dziaugiuosi.
O skecheriai graziai stovi spintoje biggrin.gif . Ir ju kaina juokungai maza palyginus su Mbt. Gal del to ir atsitiko jusu batukams beda unsure.gif
Atsakyti