Ar bandete kas nors pirkti is sio puslapio http://www.mbtshopping.com ?
QUOTE(einarta @ 2011 04 04, 14:20)
Ar bandete kas nors pirkti is sio puslapio http://www.mbtshopping.com ?
Va puslapio duomenys:
Registrant:
Organization : tianfeng chen
Name : tianfeng chen
Address : xuyuan road
City : GuangZhou
Province/State : Guangdong
Country : CN
Postal Code : 351100
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 13:05)
O cia parduotuveje, ar internetu?Nes tokio modelio oficialiam MBT tinklapyje nerodo(bent lietuviskame ps.)
Aciu uz atsakyma

QUOTE(prinsese @ 2011 04 04, 17:20)
O cia parduotuveje, ar internetu?Nes tokio modelio oficialiam MBT tinklapyje nerodo(bent lietuviskame ps.)
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma

Kiek supratau, cia isvis kita firma.
QUOTE(prinsese @ 2011 04 04, 12:06)
Papildyta:
Tuos sportinius, kuriuos pardavines Mximoj, turi mano vyras. Labai
. Svarbiausia, kad su jais ir ziema ir pavasari galima vaikscioti 
Labai fainuciai gaboriukai batukai, o jie dzinsiniai? Kur pirkot?
Tuos sportinius, kuriuos pardavines Mximoj, turi mano vyras. Labai

Labai fainuciai gaboriukai batukai, o jie dzinsiniai? Kur pirkot?
Ups, maximoj ne tokie. Cia vasariniai ir medziaga kaip tinklelio, o mano vyro - juodi, medziaga tinkanti ir ziemai ir pavasariui, mat medziaga su gore-tex.
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 05, 08:15)

Nu zmogus pamane, kad MBT modelio pavadinimas, ne visi esam firmu specai.
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 05, 10:42)

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 09:22)
Gaboriukai super

As dabar skaitineju ivairiuose puslapiuose MBT batus parduodanciose parduotuvese, po kiekvienais batais buna komentarai tu, kas pirko... cia kazkuri jusu dejo nuoroda is zappos.com, tai ten pastebejau, kad tiems, kas turi problemu su kulnais (per stipriai mina, turi kulnu ataugas ir t.t.) tai sie batai pasunkina situacija.. ten idomiai keli gydytojai parase pastabas, kad panesioje batus pajaute ta raumenu skausma, kaip ir priklauso... bet po to pradejo analizuoti, kodel skauda ten, kur nesusije su vaiksciojimu, ne tie raumenys.. zodziu, paskaitinekit komentarus, idomu kiek nuomoniu, kiek analizavimu.
Prie mano darbo atsidare nauja MBT parduotuve, reikes nueiti, gal kokia akcija ir ten bus...
Kas siuntetes per tarpininkus MBT batus - ar jie labai sunkus? Idomu, kiek kainuotu siuntimas..
QUOTE(dianita @ 2011 04 05, 11:27)
Kas siuntetes per tarpininkus MBT batus - ar jie labai sunkus? Idomu, kiek kainuotu siuntimas..
Tris poras siunciaus - Tunisha, Bomoa, Wingu, viena pora iki 1kg, apie 900g.
Sveikos, gal galit pasakyti ar nesciosioms tie MBT batai tinkami? Nes kaip suprantu jei nelabai su lyksvara, o kai jau pilvas didelis kazi kaip ten yra. Gal kas jau ir nesiojo? Ačiū
nesciai tokie batai tikrai nepatartina - palauk kelis menesiukus, pradesi su vezimeliu vaikscioti - tada ir nusipirksi