Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

Sveikos,

pavarčiau temą ir nelabai randu jūsų diskusijų apie internetinę parduotuvę
www.mbtshoes-clearances.com
Ten žiauriai geros kainos ir randasi jie Olandijoje, Amsterdame. Tai nebūtų muito jokio, siuntimas dabar tipo akcija nemokamas po visą pasaulį... Ar nebus čia kokia apgaulė? Bet šiaip tai viskas patikimai atrodo. Gal kas ką nors apie tai girdėjote, gal esate išbandę iš ten siųstis ką nors?
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2011 04 15, 10:58)
Sveikos,
pavarčiau temą ir nelabai randu jūsų diskusijų apie internetinę parduotuvę
www.mbtshoes-clearances.com
Ten žiauriai geros kainos ir randasi jie Olandijoje, Amsterdame. Tai nebūtų muito jokio, siuntimas dabar tipo akcija nemokamas po visą pasaulį... Ar nebus čia kokia apgaulė? Bet šiaip tai viskas patikimai atrodo. Gal kas ką nors apie tai girdėjote, gal esate išbandę iš ten siųstis ką nors?

Jokiu kontaktu nera, jokios skilties "About us". Isikure tik 2011 01. Nerimta. Domeno duomenys:
Domain Name.......... mbtshoes-clearances.com
Creation Date........ 2011-01-26 16:37:14
Registration Date.... 2011-01-26 16:37:14
Expiry Date.......... 2012-01-26 16:37:14
Organisation Name.... linxiansheng
Organisation Address. wesfhsdghd
Organisation Address.
Organisation Address. Foreignness
Organisation Address. 466835
Organisation Address. WG
Organisation Address. LB

Admin Name........... linxiansheng
Admin Address........ wesfhsdghd
Admin Address........
Admin Address........ Foreignness
Admin Address........ 466835
Admin Address........ WG
Admin Address........ LB
Admin Email..........
Admin Phone.......... +86.58468686845
Admin Fax............ +86.57658474578

Tech Name............ linxiansheng
Tech Address......... wesfhsdghd
Tech Address.........
Tech Address......... Foreignness
Tech Address......... 466835
Tech Address......... WG
Tech Address......... LB
Tech Email...........
Tech Phone........... +86.58468686845
Tech Fax............. +86.57658474578

Bill Name............ linxiansheng
Bill Address......... wesfhsdghd
Bill Address.........
Bill Address......... Foreignness
Bill Address......... 466835
Bill Address......... WG
Bill Address......... LB
Bill Email...........
Bill Phone........... +86.58468686845
Bill Fax............. +86.57658474578
Name Server.......... f1g1ns2.dnspod.net
Name Server.......... f1g1ns1.dnspod.net
Atsakyti
Šitam puslapyje labai geros kianos ... tik reikia rasti tarpininką kas užsakytų ... gal kas jau PIRKOTE iš čia ? http://www.mbtshopping.com:80/
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 03 22, 13:39)
Vedat psl pavadinima www.domaintools.com, jei ismeta kinietiskus vietovardzius su salies santumpa CN, galit nusiramint, kad padelkes.

blink.gif tai mano tas puslapiukas "atrastas" eilinis China doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUka: 15 balandžio 2011 - 17:54
QUOTE(linamog @ 2011 04 15, 12:15)
Jokiu kontaktu nera, jokios skilties "About us". Isikure tik 2011 01. Nerimta. Domeno duomenys:
Domain Name.......... mbtshoes-clearances.com
  Creation Date........ 2011-01-26 16:37:14
  Registration Date.... 2011-01-26 16:37:14
  Expiry Date.......... 2012-01-26 16:37:14
  Organisation Name.... linxiansheng
  Organisation Address. wesfhsdghd
  Organisation Address.
  Organisation Address. Foreignness
  Organisation Address. 466835
  Organisation Address. WG
  Organisation Address. LB

Admin Name........... linxiansheng
  Admin Address........ wesfhsdghd
  Admin Address........
  Admin Address........ Foreignness
  Admin Address........ 466835
  Admin Address........ WG
  Admin Address........ LB
  Admin Email..........
  Admin Phone.......... +86.58468686845
  Admin Fax............ +86.57658474578

Tech Name............ linxiansheng
  Tech Address......... wesfhsdghd
  Tech Address.........
  Tech Address......... Foreignness
  Tech Address......... 466835
  Tech Address......... WG
  Tech Address......... LB
  Tech Email...........
  Tech Phone........... +86.58468686845
  Tech Fax............. +86.57658474578

Bill Name............ linxiansheng
  Bill Address......... wesfhsdghd
  Bill Address.........
  Bill Address......... Foreignness   
  Bill Address......... 466835   
  Bill Address......... WG   
  Bill Address......... LB 
  Bill Email...........
  Bill Phone........... +86.58468686845
  Bill Fax............. +86.57658474578
  Name Server.......... f1g1ns2.dnspod.net
  Name Server.......... f1g1ns1.dnspod.net

Ačiū... Išgelbėjote mane ir mano pinigėlius.. :-) Vat kažkaip ir man nepatikima atrodė, nes labai jau superinės kainos buvo.. :-) Ačiū dar kartą.. Iki
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2011 04 15, 20:45)
Ačiū... Išgelbėjote mane ir mano pinigėlius.. :-) Vat kažkaip ir man nepatikima atrodė, nes labai jau superinės kainos buvo.. :-) Ačiū dar kartą.. Iki

O tai gal kas turite kokių tinklapių patikimų, kur galima būtų nusipirkti kiek pigiau tų MBT batų? :-) Ačiū...
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2011 04 15, 21:47)
O tai gal kas turite kokių tinklapių patikimų, kur galima būtų nusipirkti kiek pigiau tų MBT batų? :-) Ačiū...

Dabar MAXIMOSE akcija- už lipdukus galima šiuos originalius batus nusipirkti už 300 su kažkiek litų, tai išeina 500 lt pigiau nei pardėse. originalūs.
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2011 04 15, 20:45)

dazniausiai superines kainos prekems, kurios visada kainuoja nemazai... reiskia made in china ar panasiai... ax.gif

cia kaip as JAV kedus pirkau pagamintus USA, labai geri, tausojantys kojas... plojau nemazai.. po to supermarkete viename pamaciau tokius pat ir kaina per pus mazesne.. kaip susinervinau.. bet paciupinejau... ir supratau, kad neprasoviau... kokybe ryskiai skiriasi, tik reikia tureti galimybe palyginti..
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 04 15, 22:00)
Dabar MAXIMOSE akcija- už lipdukus galima šiuos originalius batus nusipirkti už 300 su kažkiek litų, tai išeina 500 lt pigiau nei pardėse. originalūs.

reikes nueiti i maxima paciupineti gyvai tuos originalus.. kazkaip maxima niekada labai kokybiskom prekem neprekiavo... drauge minejo, lyg tie akcijiniai MBT kedukai medziaginiu pavirsiumi buvo.. reikia isitikinti paciai.. nes mbt medziaginiu lyg ir neturi pavirsiu g.gif
Atsakyti
Maxej originalus, basutes odines, kedukai tekstiliniu pavirsium. Bet man negrazus modeliai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 16, 06:18)
Maxej originalus, basutes odines, kedukai tekstiliniu pavirsium. Bet man negrazus modeliai.

tikrai originalus - drauge dirba kazkokiam uzsakymu skyriui - klausiau jos
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2011 04 15, 21:47)

reikia žiūrėt į MBT psl., kokios stores nurodytos. Pvz., štai Anglijoj: http://uk.mbt.com/Ho...pusTh5DZv5mb4o= Aš užsisakiau iš čia http://www.sweatybet...boot-prodtambo/ ilgaaulius Tambo, labai gera kaina. Kitą savaitę turėčiau gaut, žiūrėsim, ar pataikiau su dydžiu.

O MBT gaminami ne Chine biggrin.gif ? Kas turit parduotuvėse pirktus originalus, gal galėtumėt pažiūrėt, kur jūsų batukai pagaminti 4u.gif Ir dar - ar visi originalai turi turėt pridėtą komplekte diską? 4u.gif
Papildyta:
Anglijoj dar šitie yra kažkokie įtartinai pigesni, bet oficialiam psl. nurodyti g.gif http://www.nuushop.c...shoe_range.html
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 04 16, 11:58)
reikia žiūrėt į MBT psl., kokios stores nurodytos. Pvz., štai Anglijoj:  http://uk.mbt.com/Ho...pusTh5DZv5mb4o= Aš užsisakiau iš čia http://www.sweatybet...boot-prodtambo/ ilgaaulius Tambo, labai gera kaina. Kitą savaitę turėčiau gaut, žiūrėsim, ar pataikiau su dydžiu.

O MBT gaminami ne Chine  biggrin.gif ?  Kas turit parduotuvėse pirktus originalus, gal galėtumėt pažiūrėt, kur jūsų batukai pagaminti  4u.gif Ir dar - ar visi originalai turi turėt pridėtą komplekte diską?  4u.gif
Papildyta:
Anglijoj dar šitie yra kažkokie įtartinai pigesni, bet oficialiam psl. nurodyti  g.gif http://www.nuushop.c...shoe_range.html

paziurejau viename psl, tai raso, kad reikia atkreipti demesi i siuos zodzius:

Attention! Beware of the following keywords: discount mbt shoes, mbt shoes clearance, discount mbts, fake mbts, cheap mbts, mbt outlet, mbt shoes sale, mbt coupons, mbt shoes on sale, mbt sale

ypac perkant mbt internetu, nes daug padirbinetoju (ka mes jau ir taip zinom):

http://us.mbt.com/Pa...ounterfeit.aspx

as Kaune esu, tai tik uzsukus i vilniaus gatve yra nauja MBT parduotuve, maciau super fainus batukus ryskiai raudonos ir melynos spalvos, reikes uzeiti pasiziureti, nerealiai atrodytu tiek prie dzinsiuku ar kitu kelniu ar net sportinio stiliaus sijonuko.. bet kaip issiaiskinti is kur juos veza.. turetu tureti sertifikata gamintojo, o kas turi leidima parduoti mbt yra lyg ir tame tinklalapyje kur nurodziau..
zodziu daug darbo aiskinantis doh.gif

o maxima as vis tiek nepasitikiu.. nebent kokius pasenusius modelius gavo pigiau.. bet idomu is kur uzveze.. nes tokiu keduku kur reklamuoja mbt kolekcijoje jau nera g.gif

Ahh tame puslapyje duoda adresus prekiaujanciu legaliai MBT originalais tiek parduotuvese, tiek internete, tai online shops sarasa duoda cia:

http://us.mbt.com/Ho...VIvwVC2yuCb9Vw=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 16 balandžio 2011 - 16:21
QUOTE(sega @ 2011 04 16, 11:58)
O MBT gaminami ne Chine  biggrin.gif ?  Kas turit parduotuvėse pirktus originalus, gal galėtumėt pažiūrėt, kur jūsų batukai pagaminti  4u.gif Ir dar - ar visi originalai turi turėt pridėtą komplekte diską?  4u.gif

Šiandien buvau Audime - Made in Chine, Made in Indonesia .
Maximoje made in Chine ...

g.gif

Atsakyti