Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Labai graziu darbeliu prisiziurejau wub.gif Tai ir aš kai ką įdėsiu ax.gif
LAIKRODUKAI

user posted image

LĖKŠTĖ

user posted image
Atsakyti
grazus laikrodziai:)
man tas kamasutrinis popierius rgi labai patiko, as is jo slapta deze padariau:)))) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 06 28, 20:42)
LAIKRODUKAI   

Puiku... thumbup.gif
Atsakyti
laikrodukai labai žavingi. O tokio "kamasutrinio" popieriaus man dar neteko niekur matyti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
as gundausi irgi daryti dezike slaptiem daikciukam. labai patiko vienos merginos padaryta dezute. bet jai nedrasu ja rodyti blush2.gif .

masa tau ner lygiu thumbup.gif . niekaip nenueinu tos pleveles nusipirkti. noriu labai pabandyt.

laikrodukas man irgi tas kamasutrinis labiausiai. biggrin.gif
Atsakyti
Oi geras...laikrodukai thumbup.gif ..O man dar tas su lėkštutėm visai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 06 27, 18:38)
Dovana draugei smile.gif
user posted image

Kokie mieli wub.gif
Atsakyti
Sveikos dekupazininkes 4u.gif , as cia vis skaitau groziuos jusu sukurtais graziais darbeliais, o pati vis nesirodau, nors irgi esu ibridusi i sita bala iki ausu t.s. doh.gif ir darbeliu pridariusi, tai kaskas man cia mina ant sazines, kad nesirodau biggrin.gif tai sugalvojau pasirodyti, jei pavyks ikelti foto.

user posted image
Atsakyti
va pagaliau islindai i viesuma. komplimentus dezikei jau gavai mirksiukas.gif smile.gif .
Atsakyti
Įkišau nosį pažiūrėti, nes nežinojau, kas yra dekupažas blush2.gif Bet jūs ir šaunuolės, negaliu atsigrožėt darbais bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai gražūs paskutiniai auskarai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jūsų darbai labai gražūs ir originalūs wub.gif

Pasirodysiu ir aš "Mama ir kūdikis"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 29 birželio 2009 - 01:07
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 06 29, 02:03)
Pasirodysiu ir aš "Mama ir kūdikis"

Nu tokie faini tavo darbeliai,bet jau taip syksciai rodaisi,ot kaip knieti is visu pusiu ir i vidu ilyst nors tu ka rolleyes.gif Gal sakau pasitaisysi biggrin.gif
Atsakyti