Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

mano darbelis
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Maša, kiek jau moterų tapo papuoštomis wub.gif Kaip joms pasisekė rolleyes.gif

QUOTE(orintuxx @ 2009 06 28, 23:44)
tai sugalvojau pasirodyti, jei pavyks ikelti foto.

Rodykis dažniau 4u.gif Tik kitą kartą įkelk didesnes nuotraukas, mes čia smalsios smile.gif
Patiko romatikos truputis smile.gif

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 06 29, 01:03)
Pasirodysiu ir aš "Mama ir kūdikis"

wub.gif wub.gif thumbup.gif Turiu šita deku popieriuką ir taupau, noriu padaryt gražią dėžutę, nes čia Klimtas mane ir mano dukrytę pavaizdavo... Juokauju... biggrin.gif Bet šiaip labai mielas man šis paveikslas... Tiesiog regiu sau artimus dalykus. Ir dar noriu pagirti, kad labai vykęs sprendimas dėl šoniukų... Aš dar nesugalvojau, ką ten dėsiu, teks jaučiu peckioti blush2.gif smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 06 29, 09:00)
Priimkite..."Pelkės deivė"

Kur čia nepriimsi... Vasariška ir gaivu. rolleyes.gif Teisingas patebėjimas dėl vienkomponenčio... Na, tikrai retai mes benaudojam... Aš, asmeniškai, bijau sugadinti, kas jau padaryta... nes neprognozuojamas tas vienkomponentis visgi... g.gif

Satari, galima aš pakritikuosiu truputį? Labai neimk į galvą, mat aš esu naujokė, bet gal pravers. Viršutinį drugelį ant vazos galėjai palikti nedažytą mėlyna spalvyte, tą saparniuką gal reikėjo palikti nepaslėptą po dažais? Ir ūsiukus drugeliams garžu būtų jei pripieštum ranka, jie pagyvėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu Subieska,kazkokia baisiai patraukli ta tavo pelke... ir toks jausmas,kad netgi
kvepianti... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sobieska "Pelkės deivė" nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 29, 17:11)
Maša, kiek jau moterų tapo papuoštomis wub.gif Kaip joms pasisekė rolleyes.gif
Rodykis dažniau 4u.gif Tik kitą kartą įkelk didesnes nuotraukas, mes čia smalsios smile.gif
Patiko romatikos truputis smile.gif
wub.gif  wub.gif  thumbup.gif Turiu šita deku popieriuką ir taupau, noriu padaryt gražią dėžutę, nes čia Klimtas mane ir mano dukrytę pavaizdavo... Juokauju... biggrin.gif  Bet šiaip labai mielas man šis paveikslas... Tiesiog regiu sau artimus dalykus. Ir dar noriu pagirti, kad labai vykęs sprendimas dėl šoniukų... Aš dar nesugalvojau, ką ten dėsiu, teks jaučiu peckioti blush2.gif  smile.gif
Kur čia nepriimsi... Vasariška ir gaivu.  rolleyes.gif Teisingas patebėjimas dėl vienkomponenčio... Na, tikrai retai mes benaudojam... Aš, asmeniškai, bijau sugadinti, kas jau padaryta... nes neprognozuojamas tas vienkomponentis visgi... g.gif

Satari, galima aš pakritikuosiu truputį? Labai neimk į galvą, mat aš esu naujokė, bet gal pravers. Viršutinį drugelį ant vazos galėjai palikti nedažytą mėlyna spalvyte, tą saparniuką gal reikėjo palikti nepaslėptą po dažais? Ir ūsiukus drugeliams garžu būtų jei pripieštum ranka, jie pagyvėtų mirksiukas.gif

visada malonu isgirsti kitu nuomone thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 29, 16:11)
Kur čia nepriimsi... Vasariška ir gaivu.  rolleyes.gif Teisingas patebėjimas dėl vienkomponenčio... Na, tikrai retai mes benaudojam... Aš, asmeniškai, bijau sugadinti, kas jau padaryta... nes neprognozuojamas tas vienkomponentis visgi... g.gif

mirksiukas.gif as su vienkomponenciu nesipykstu,todel juo beatodairiskai pasikliauju...as gi drasi motera
tongue.gif
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 29, 16:26)
Nu Subieska,kazkokia baisiai patraukli ta tavo pelke... ir toks jausmas,kad netgi
kvepianti... thumbup.gif  thumbup.gif

Neveltui palinkusi zmogysta virs jos,matomai uosto biggrin.gif
QUOTE(aussrrina @ 2009 06 29, 16:29)
Sobieska "Pelkės deivė" nuostabi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
sobieska, nu Tavo dabeliai kaip visada pribloškiantys... Man patinka Tavo stilius- aš Tavo fanė... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
skasobie, prisidedau prie visų pagirų "Pelkių deivei" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 29, 17:47)
sobieska, nu Tavo dabeliai kaip visada pribloškiantys... Man patinka Tavo stilius- aš Tavo fanė...  cool.gif  biggrin.gif

Baik tu,isdykele mirksiukas.gif

QUOTE(gugu @ 2009 06 29, 17:53)
skasobie, prisidedau prie visų pagirų "Pelkių deivei" 4u.gif

Skasobie pagyra priima pioneer.gif
Atsakyti
Niu ir aš siunčiu savo pagyrimus tau SOBIESKA thumbup.gif Nugis šedevras paskui šedevrą....nu labai gražu wub.gif

Nu aš tai vienkomponenčio neprisijaukinau ir mat jį šunys tongue.gif
Atsakyti
Ir aš negaliu nepagirt pelkių gražuolės thumbup.gif
Dar laikrodukai patiko, ir Kamėjos mėjos dėžutė labai jau originali 4u.gif

O čia mano porą meškių dėželių. Viena dukrytės pusbroliukui pavadinau "Meškiukas Simukas" 4u.gif

user posted image user posted image

Kita dukrytei -"Meškutės pieva"
user posted image user posted image

user posted image

Dugną tai kartu su vyru piešėm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 29 birželio 2009 - 20:41