Maša, kiek jau moterų tapo papuoštomis
Kaip joms pasisekė
Rodykis dažniau
Tik kitą kartą įkelk didesnes nuotraukas, mes čia smalsios
Patiko romatikos truputis
Turiu šita deku popieriuką ir taupau, noriu padaryt gražią dėžutę, nes čia Klimtas mane ir mano dukrytę pavaizdavo... Juokauju...
Bet šiaip labai mielas man šis paveikslas... Tiesiog regiu sau artimus dalykus. Ir dar noriu pagirti, kad labai vykęs sprendimas dėl šoniukų... Aš dar nesugalvojau, ką ten dėsiu, teks jaučiu peckioti
Kur čia nepriimsi... Vasariška ir gaivu.
Teisingas patebėjimas dėl vienkomponenčio... Na, tikrai retai mes benaudojam... Aš, asmeniškai, bijau sugadinti, kas jau padaryta... nes neprognozuojamas tas vienkomponentis visgi...
Satari, galima aš pakritikuosiu truputį? Labai neimk į galvą, mat aš esu naujokė, bet gal pravers. Viršutinį drugelį ant vazos galėjai palikti nedažytą mėlyna spalvyte, tą saparniuką gal reikėjo palikti nepaslėptą po dažais? Ir ūsiukus drugeliams garžu būtų jei pripieštum ranka, jie pagyvėtų

QUOTE(orintuxx @ 2009 06 28, 23:44)
tai sugalvojau pasirodyti, jei pavyks ikelti foto.
Rodykis dažniau

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 06 29, 01:03)
Pasirodysiu ir aš "Mama ir kūdikis"

QUOTE(sobieska @ 2009 06 29, 09:00)
Priimkite..."Pelkės deivė"

Satari, galima aš pakritikuosiu truputį? Labai neimk į galvą, mat aš esu naujokė, bet gal pravers. Viršutinį drugelį ant vazos galėjai palikti nedažytą mėlyna spalvyte, tą saparniuką gal reikėjo palikti nepaslėptą po dažais? Ir ūsiukus drugeliams garžu būtų jei pripieštum ranka, jie pagyvėtų

Nu Subieska,kazkokia baisiai patraukli ta tavo pelke... ir toks jausmas,kad netgi
kvepianti...
kvepianti...

Sobieska "Pelkės deivė" nuostabi

QUOTE(baltė @ 2009 06 29, 17:11)
Maša, kiek jau moterų tapo papuoštomis
Kaip joms pasisekė
Rodykis dažniau
Tik kitą kartą įkelk didesnes nuotraukas, mes čia smalsios
Turiu šita deku popieriuką ir taupau, noriu padaryt gražią dėžutę, nes čia Klimtas mane ir mano dukrytę pavaizdavo... Juokauju...
Bet šiaip labai mielas man šis paveikslas... Tiesiog regiu sau artimus dalykus. Ir dar noriu pagirti, kad labai vykęs sprendimas dėl šoniukų... Aš dar nesugalvojau, ką ten dėsiu, teks jaučiu peckioti
Teisingas patebėjimas dėl vienkomponenčio... Na, tikrai retai mes benaudojam... Aš, asmeniškai, bijau sugadinti, kas jau padaryta... nes neprognozuojamas tas vienkomponentis visgi...

Rodykis dažniau

visada malonu isgirsti kitu nuomone

QUOTE(baltė @ 2009 06 29, 16:11)

QUOTE(PACIOS @ 2009 06 29, 16:26)
Nu Subieska,kazkokia baisiai patraukli ta tavo pelke... ir toks jausmas,kad netgi
kvepianti...

kvepianti...

Neveltui palinkusi zmogysta virs jos,matomai uosto

QUOTE(aussrrina @ 2009 06 29, 16:29)
Dekui

sobieska, nu Tavo dabeliai kaip visada pribloškiantys... Man patinka Tavo stilius- aš Tavo fanė...

skasobie, prisidedau prie visų pagirų "Pelkių deivei"

QUOTE(rytorasa @ 2009 06 29, 17:47)
sobieska, nu Tavo dabeliai kaip visada pribloškiantys... Man patinka Tavo stilius- aš Tavo fanė...

Baik tu,isdykele

QUOTE(gugu @ 2009 06 29, 17:53)
Skasobie pagyra priima

Niu ir aš siunčiu savo pagyrimus tau SOBIESKA
Nugis šedevras paskui šedevrą....nu labai gražu
Nu aš tai vienkomponenčio neprisijaukinau ir mat jį šunys

Nu aš tai vienkomponenčio neprisijaukinau ir mat jį šunys

Ir aš negaliu nepagirt pelkių gražuolės
Dar laikrodukai patiko, ir Kamėjos mėjos dėžutė labai jau originali
O čia mano porą meškių dėželių. Viena dukrytės pusbroliukui pavadinau "Meškiukas Simukas"

Kita dukrytei -"Meškutės pieva"

Dugną tai kartu su vyru piešėm

Dar laikrodukai patiko, ir Kamėjos mėjos dėžutė labai jau originali

O čia mano porą meškių dėželių. Viena dukrytės pusbroliukui pavadinau "Meškiukas Simukas"

Kita dukrytei -"Meškutės pieva"

Dugną tai kartu su vyru piešėm