Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Parodysiu savo Roželes,sendinta su Antika.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Puiki arbatine smile.gif man tai kazkaip visi uzsisako butent toki sendinima, net ner sansu kita imest biggrin.gif Net ir dugna va uzsiprase... O kelias dezute dovanu net i Japonija. Moteris, kuriai atiteks dezute yra gerbeja virsu papuosusios grazuoles. ax.gif
Atsakyti
As esu isbandziusi ivairiu sendintoju,bet kazkaip Antika labiausiai patinka,gali ja
reguliuoti ir gauti tikrai idomiu variantu
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 30, 21:21)

Fainulka ir spalvytes tokios thumbup.gif
Paziuesim kaip man ta antika pasiduos,jau pliauska pasiruosiau bandymams.Gal isduosit paslapti kaip graziausiai ji skyla:pirstu,teptuku,kempinele ar siaip pavartymo budu ax.gif
Atsakyti
Aciu.
As tai tepu pirstu,tada gaunasi pulsuojancios linijos,itrukiai ivairesni: mazesni ir didesni.Ir kiekvienam zmogui gaunasi vis kitaip,pastebejau,priklauso nuo budo,
kuno temperaturos,kaip kiekvienas raso savaip tai ir cia...kaip rastas...O,kokia filosofija gavosi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 30, 20:21)

user posted image

labai grazu wub.gif O tu cia paveiksliuka pirmiau uzklijavai po to dazei ir sendinai, ar viska nudazei pasendinai ir galiausiai tik paveiksliukas ? g.gif
Atsakyti
Džiuga+ labai graziai visi sendinimai ant dezutes, ziuriu niu grazumelis wub.gif viskas vietoj ir taip tinka thumbup.gif

Avijacija niugi grazus portaukiai afrikiniai, as tokius irgi isikabinciau thumbup.gif
Atsakyti
Puikios abi dėžutės, Džiugos ir PACIOS... smile.gif Aš pasiilgau skaldymo, sekantis darbukas tikriausiai bus su skilimais... rolleyes.gif smile.gif
Papildyta:
Auskarus pažioplinau doh.gif Niu, nepamčiau, kol nepaminėjo... Verti dėmesio thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai superines dezikes thumbup.gif , saunuoles. As irgi dazniausiai antika naudoju geriausiai ji man, gali itrukimus pasidaryti mazdaug kokius nori, storus ir gilius arba plonus ir negilius.
Ta dezute kur rodziau, kuri naftalinu kvepia mirksiukas.gif norejau giliu itrukimu, tai specialiai abu sluoksnius pirstu tepiau ir taip jau riebiai kad oj oj, tai taip ir suskilo kaip zeme isdziuvus per sausra thumbup.gif
Atsakyti
Avijacija, super auskarai. Kažkaip ir aš užsinorėjau auskarų ax.gif Tik pasakykit prašau, iš ko pasidarote tą dalį, kurią dekoruojate? Ar perkate jau gatavas blush2.gif

Džiuga+ first.gif tu vėl verti mane iš koto, nu labai gražu wub.gif

PACIOS- Roželes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saula*: 30 birželio 2009 - 22:00
Dziuga tavo tai visos dėžutės viena už kitą gražesnės 4u.gif

Avijacija labai smagūs auskariukai.

Pacios arbatinė ir man patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet kadangi dekupazo temoje atsakymo kaip ir negavau, arba nesupratau, lotuliukas.gif tai lendu cia blush2.gif
Ar galima spausdint lazeriniu printeriu ant ryzinio popieriaus? ax.gif
Atsakyti