Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Nu merginos, aš apšalus, kiek čia grožių pridėjote wub.gif savaitėle gal neskaičiau, o čia tiek grožybių drinks_cheers.gif

Džiuga+, Sobieska Jūsų darbai , kaip visada iš koto verčiantys!

alialeks, kvartetai, balte, daiva 2 ir visos kitos kurių neišvardinau -visoms po 4u.gif Šaunuolės, gražūs darbai, labai.

Maša, papuošalai wub.gif
Kokopelli laikrodukas super!

QUOTE(sobieska @ 2009 06 23, 21:58)
Seniuose pirktas vienkomponentis SADOLIN,teptas kempinele

reiks pabandyt ir man blush2.gif

Atsakyti
Zlata , pagyros vyrui thumbup.gif
Labai smagios dezukes, tokie vaikiski darbeliai, kurie "neklykia" saldaininem spalvom, mano nuomone patys mieliausi mirksiukas.gif Nors vaikiukas gal tai supras tik paauges doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 06 29, 22:46)
Zlata , pagyros vyrui  thumbup.gif
Labai smagios dezukes, tokie vaikiski darbeliai, kurie "neklykia" saldaininem spalvom, mano nuomone patys mieliausi mirksiukas.gif Nors vaikiukas gal tai supras tik paauges  doh.gif   4u.gif

4u.gif Ačiu. Kažkaip aš pati tų visų "rožinių kičinių barbinių plunksninių" griožių privengiu , aišku be to neužaugs, bet kol neprašo tokių -tai apseinam biggrin.gif Saviškei tą meškių dėžutę dariau, nes ta pirmają vis tampėsi išsišiepus -tedy tedy biggrin.gif , antrąjai leidaus servetėlę pačiai išsirinkt, tai šita be konkurencijos nugalėjo, vos atėmiau kad padaryčiau biggrin.gif O meškučių dėžutė šiaip į šitą sesers išpieštą miško pasakos kambariuką keliaus

user posted image

truputį neįtemą aišku, bet parodysiu meškutės tėtį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 29 birželio 2009 - 21:03
QUOTE(Zlata @ 2009 06 29, 21:38)
O čia mano porą meškių dėželių. Viena dukrytės pusbroliukui pavadinau "Meškiukas Simukas"  4u.gif

wub.gif simpatulkos dezutes ir kambarys isskirtinis. Kai nusipirkom dabartini buta,vaiku kambario sienos buvo maugliu istapytos. Manasis "mauglis 13" metu liepe uzdazyt arba jo tame kambaryje kojos nebus .Teko paklusti jo igeidziams...o dabar gailimes,mazajam tikrai butu patike doh.gif

Aciu uz "mesages " skirtas manajai deivei 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, Zlata Nerealūs darbai.
Pelkių deivė nuostabi, meškučiai neralūs... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 29, 23:17)
wub.gif simpatulkos dezutes ir kambarys isskirtinis. Kai nusipirkom dabartini buta,vaiku kambario sienos buvo maugliu istapytos. Manasis "mauglis 13" metu liepe uzdazyt arba jo tame kambaryje kojos nebus .Teko paklusti jo igeidziams...o dabar gailimes,mazajam tikrai butu patike doh.gif

Aciu uz "mesages " skirtas manajai deivei 4u.gif

Aciu 4u.gif Nu ka padarysi, kaip paaugs irgi tiketina kad meskiukus pvz Yvos plakatais uzklijuos lotuliukas.gif Ant dezutes irgi kokia dzvonke lieps nudekupazint biggrin.gif Gerai kad dabar meskiai valdo vis delto biggrin.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 06 29, 23:26)
Sobieska, Zlata Nerealūs darbai.
Pelkių deivė nuostabi, meškučiai neralūs...  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Zlata, tavo sesei dekupažas turbūt "žemas lygis", kai šitaip piešia... ax.gif
O meškučiai wub.gif Klasika yra klasika, visada buvo ir bus mylimi, kad ir kokių ten teletabių prikurs... Vyras tavo stipriai prijaučiantis... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 29, 23:57)
Zlata, tavo sesei dekupažas turbūt "žemas lygis", kai šitaip piešia...  ax.gif
O meškučiai wub.gif Klasika yra klasika, visada buvo ir bus mylimi, kad ir kokių ten teletabių prikurs... Vyras tavo stipriai prijaučiantis... thumbup.gif  thumbup.gif

Nedekupažina ji, bet aš ausis išūžiau, tai sakė pabandys, o vyras šiaip tuo momentu neturėjo ką veikt, tai ir prikišo nagus prie gėlyčių lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

nežinau kur paklausti, bet kadangi daugelis jūsų su dėžutėmis darbuojatės, tai gal man patarsite 4u.gif ar yra Vilniuje kokia vieta, kur būtų galima nusipirkti atskirai dėžučių furnitūros? Turiu dėžutę, be jokio užsegimo, o dabar baigdama ją gražinti nutariau, kad reikėtų kokio įdomesnio to užsegimo, galėčiau pati įsukti, tik neįsivaizduoju, ar galima kur tokių daiktų gauti? g.gif
Atsakyti
Zlata abi dezutes 10 balu, kaip man painka meskiai, turiu tokia servet su meskute pievoje galvojau savo mazei kokia dezute sumeistrauti, labai grazu 4u.gif
Idedu savo pirma bandyma p.s. juoda su auksu ax.gif moteriske per viduriukua sendinta su sotile , bet foto visiskai nesimato, svarbiausia , kad uzsakove liko labai patenkinta smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 06 30, 00:24)
Sveikos,

nežinau kur paklausti, bet kadangi daugelis jūsų su dėžutėmis darbuojatės, tai gal man patarsite  4u.gif ar yra Vilniuje kokia vieta, kur būtų galima nusipirkti atskirai dėžučių furnitūros? Turiu dėžutę, be jokio užsegimo, o dabar baigdama ją gražinti nutariau, kad reikėtų kokio įdomesnio to užsegimo, galėčiau pati įsukti, tik neįsivaizduoju, ar galima kur tokių daiktų gauti?  g.gif

Užsegimų yra Vilniuje Artmanijoje
http://www.artmanija...t/products/216/

O jau darbų gražumas bigsmile.gif Sobieska "Pelkės deivė" nuostabi, , Kamėja Mėja Mama ir kūdikis romantiški , Daiva z laikrodukai super, Maša papuošaliukai nuostabūs. Kurių nepaminėjau nesupykit, tiek jau daug jų, visų darbeliai gražūs, visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 30 birželio 2009 - 06:25
O jau darbų gražumas bigsmile.gif Sobieska "Pelkės deivė" nuostabi, , Kamėja Mėja Mama ir kūdikis romantiški , Daiva z laikrodukai super, Maša papuošaliukai nuostabūs. Kurių nepaminėjau nesupykit, tiek jau daug jų, visų darbeliai gražūs, visoms po 4u.gif
Atsakyti