Sobieska,labai idomi tavo dezute,tokia originali.Kada nors...pasiskolinsiu tavo idejas
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 07, 22:06)
Sobieska,labai idomi tavo dezute,tokia originali.Kada nors...pasiskolinsiu tavo idejas

Aciu
Dabar reikia pabaigti savo simta darbu...,o jau tada...
Sobieska ir ideja super ir pati dezute
ir as prisidedu prie pagyru sobieskai labai gera ideja ir jos ispildymas
as ziauriai nemegstu gebeniu, todel mano pagyros sikart kuklios
Sobieska, man dėžutė superinė. Kažkaip viskas man joje dera ir gražu atrodo kaip ką tik nubraukusi nuo jos dulkes, manau tokio efekto ir siekei
edita-edita
Man atrodo kad per grubiai ir nelabai tiksliai iškarpyta servetėlė, reikėjo tada užtapyti fono skirtumus.
Saksona,labai įdomi puzle, kur tokią gavai?
O dėžė, fonas pritapytas gražiai, bet paveiksliukai man labai jau lipdukiški atrodo o ir vidus kaip tai su išore nedera
Na čia mano nuomonė. Gal tikrovėje atrodo kitaip, o gal tokio rezultato ir siekei? 
efauto, o ko gebenių priešininkė esi? Gal ir tavo žinomose kapinėse patvoryje auga?
edita-edita
Man atrodo kad per grubiai ir nelabai tiksliai iškarpyta servetėlė, reikėjo tada užtapyti fono skirtumus.
Saksona,labai įdomi puzle, kur tokią gavai?
O dėžė, fonas pritapytas gražiai, bet paveiksliukai man labai jau lipdukiški atrodo o ir vidus kaip tai su išore nedera
efauto, o ko gebenių priešininkė esi? Gal ir tavo žinomose kapinėse patvoryje auga?
QUOTE(efauto @ 2009 07 07, 23:35)
ir as prisidedu prie pagyru
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 07, 23:36)
Sobieska, man dėžutė superinė.
Mergytes nuosirdus

Sobieska, jei neklystu tai ten tu su Pumos treningiuku ?
QUOTE(jakata @ 2009 07 07, 22:44)
ne, čia jos mažasis kleckas
QUOTE(jakata @ 2009 07 07, 23:44)
Nea,as su bumbuluota suknele
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 07, 23:45)
Gera atmintis
QUOTE(sobieska @ 2009 07 07, 22:48)
Geras ir kaip važiuojasi? Įtariu smagiai ir netiesiai