QUOTE(Jennifer @ 2009 07 07, 23:36)
Saksona,labai įdomi puzle, kur tokią gavai?
O dėžė, fonas pritapytas gražiai, bet paveiksliukai man labai jau lipdukiški atrodo o ir vidus kaip tai su išore nedera

Na čia mano nuomonė. Gal tikrovėje atrodo kitaip, o gal tokio rezultato ir siekei?

Pačią dėlionę pirkau seniau jau, galvodama, kad kažkam kažkada padarysiu. Pirkau kažkurioj iš spec. parduotuvių Kauno Senamiestyje.... Ko gero Daukšos g.
Aišku, kadangi dariau pirmą kartą, klaidų neišvengiau.... taip iš karto ėmiau ir užklijavau ant paprasto popieriaus spausdintą redaguotą nuotrauką.... Tai buvo sunku toliau dirbti, išpjaustyti tarpus popieriaus - tikra kančia.... Nes tas medis toks kietas, visai neatsiskiriantis buvo. Žodžiu, pirmiausiai reikia dėlionę išardyti ir gerai nušlifuoti VISKĄ, ypač sujungimų tarpus, nebijoti, kad bus per laisva - papildomas lako sluoksnis tuoj pat sumažins tarpus

Ant dėžės klijuotos princesės iš dovanų popieriaus, todėl ir atrodo gana lipdukiškai - bet labiau gal foto, nes natūraliai tai matosi iškilimai aplink paveikslėlius, toks nelygus paviršius iš dažų padarytas, kaip įrėmintos tos princesės.... Na nėra tikrai iki galo lipdukiška.
Kad skiriasi vidus - tai taip, specialiai taip dariau - įdomiau tiesiog, kai tokia didžiulė dėžė.... man ji kitaip labai nuobodi būtų.... Suprantu, kad tai ne visiems patinka, bet draugei tikrai patinka

O juk tai svarbiausia