Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Jennifer @ 2009 07 07, 22:36)
efauto, o ko gebenių priešininkė esi? Gal ir tavo žinomose kapinėse patvoryje auga?  lotuliukas.gif

zinok, as nelabai dar su jom susiduriau, bet kai pamatu tai mane nupurto ir nzn kodel g.gif nu tokia baisi antipatija.. dar kaktusam(nuo ju tai esu nukentejusi..)
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 07 08, 00:48)
Nea,as su bumbuluota suknele blush2.gif
Papildyta:

Gera atmintis biggrin.gif ...mazasis dabar seimos vaira laiko

Kleckas gryna mama doh.gif 4u.gif

p.s. na ir ta dezute visai nieko ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 07 07, 23:55)
p.s. na ir ta dezute visai nieko ... lotuliukas.gif

Jakata user posted image...tu nesergi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 07 07, 22:53)
zinok, as nelabai dar su jom susiduriau, bet kai pamatu tai mane nupurto ir nzn kodel g.gif nu tokia baisi antipatija.. dar kaktusam(nuo ju tai esu nukentejusi..)

man tai gražu gebenės biggrin.gif
O kaktusus myliu taip, kad net vieną milžiną su dideliausiu malonumu supjausčiau ir išmečiau tongue.gif
Žinokite turiu užduotį, krikštatėviui per šią savaitę padaryti vyndėžę. Ale nu niekaip man ji nepasigimdo mintyse, kū daryt, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 07 liepos 2009 - 23:03
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 08, 00:01)
, kū daryt, a?

user posted image na ir ka tau cia tokio protingo patarius...servetku su vynuogem,bonkom yra begales,sendinti moki,manrods belieka tik deze nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 07 07, 23:09)
user posted image na ir ka tau cia tokio protingo patarius...servetku su vynuogem,bonkom yra begales,sendinti moki,manrods belieka tik deze nusipirkt

lotuliukas.gif thumbup.gif viską turiu, reikia pradėti. Galvoju beicuoti, tik niekada nedariusi to, klausimas pa***tojo kuo teptuką plauti nubeicavus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 07 liepos 2009 - 23:11
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 08, 00:11)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  viską turiu, reikia pradėti. Galvoju beicuoti, tik niekada nedariusi to, klausimas pa***tojo kuo teptuką plauti nubeicavus  blush2.gif

Oi, nebijok, jei pa***tojo, tai gerai mirksiukas.gif . O teptuka plauni šaltu vandeniu. Ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 07, 23:36)
Saksona,labai įdomi puzle, kur tokią gavai?  bigsmile.gif  ax.gif
O dėžė, fonas pritapytas gražiai, bet paveiksliukai man labai jau lipdukiški atrodo o ir vidus kaip tai su išore nedera  blush2.gif  Na čia mano nuomonė. Gal tikrovėje atrodo kitaip, o gal tokio rezultato ir siekei?  smile.gif

Pačią dėlionę pirkau seniau jau, galvodama, kad kažkam kažkada padarysiu. Pirkau kažkurioj iš spec. parduotuvių Kauno Senamiestyje.... Ko gero Daukšos g.
Aišku, kadangi dariau pirmą kartą, klaidų neišvengiau.... taip iš karto ėmiau ir užklijavau ant paprasto popieriaus spausdintą redaguotą nuotrauką.... Tai buvo sunku toliau dirbti, išpjaustyti tarpus popieriaus - tikra kančia.... Nes tas medis toks kietas, visai neatsiskiriantis buvo. Žodžiu, pirmiausiai reikia dėlionę išardyti ir gerai nušlifuoti VISKĄ, ypač sujungimų tarpus, nebijoti, kad bus per laisva - papildomas lako sluoksnis tuoj pat sumažins tarpus smile.gif
Ant dėžės klijuotos princesės iš dovanų popieriaus, todėl ir atrodo gana lipdukiškai - bet labiau gal foto, nes natūraliai tai matosi iškilimai aplink paveikslėlius, toks nelygus paviršius iš dažų padarytas, kaip įrėmintos tos princesės.... Na nėra tikrai iki galo lipdukiška.
Kad skiriasi vidus - tai taip, specialiai taip dariau - įdomiau tiesiog, kai tokia didžiulė dėžė.... man ji kitaip labai nuobodi būtų.... Suprantu, kad tai ne visiems patinka, bet draugei tikrai patinka smile.gif O juk tai svarbiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 07 08, 00:22)
Oi, nebijok, jei pa***tojo, tai gerai mirksiukas.gif . O teptuka plauni šaltu vandeniu. Ir viskas mirksiukas.gif

Ačiū Rimute7, kibsiu šiandien pat į darbą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saksona @ 2009 07 08, 07:32)
Suprantu, kad tai ne visiems patinka, bet draugei tikrai patinka smile.gif O juk tai svarbiausia smile.gif

Visiškai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos, darbstuoles, tik norejau pasisakyti, kad bandziau arabiska be pirmo sluoksnio, tai nesigavo, gal ne taip kazka supratau... nes as paprasciausiai ant nudazyto pavirsiaus uztepiau arabiska ir pirstu dar pamozojau....
Atsakyti
išmėginau arabišką gumą kaip vienkompponentį , puikiai dirbasi, tik kad luziai panasus kaip su kempine. Dar meginau ant kitokiu laku, ne alkoholinio irgi skyla, o visai viena gal ji neturi jokio, kaip sakant, pagrindo nekvepuojancio, kuris ta skilima paskatintų.
Atsakyti
tai gali buti tada. o cia jau anksciau kazkas rase, kad arabiska ant acetonu skiedziamo taip pat skyla... tai jau ash pamaniau, kad gal jam is viso nieko nereikia.......
Atsakyti