QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 21, 16:05)
As cia seniai turiu toki klausimeli, bet nedrystu klausti

zodziu drauge ura ragavusi sampaninio torto pas mane, kur
Daividija buvo idejusi recepta su buteliu sampano. Jai labai patiko, ir ji rezga minti, kad as jai padaryciau toki pati torta, tik su zagares likeriu

sakau, tai reikia kazkokia proporcija alkoholio pilt, na viso butelio sakau nesupilsi, juk stipresnis nei sampanas. O ji sako varyk visa buteli

tai kas ten bus per tortas - gabaliukas ir apsvaigimas?
Mano interpretacija tokia:
Biskvitui
4 kiausiniai plakami su 4 saukstais karsto vandens 2 min
Pilam 200 gr cukraus su vaniliniu cukrumi ir plakam kol cukrus istirps
beriam 120 gr miltu 100 gr krakmolo ir 2 saukstelius kepimo milteliu ir ismaisom.
Pilam i skarda ir kepam gal koki 20 min g.gif Tikrinu pagaliuku mirksiukas.gif
kremas
is 500 ml pieno, 2 saukstu cukraus ir pakelio pudingo milteliu isverdu vanilini pudinga.
Kai atvesta, sumaisau ( ismikseriuoju) su 500 ml sampano ( as pyliau vermuta) ir 3 saukstais isbrinkintos, istirpintos zelatinos. Pastatau i saldytuva pastingti, o tuo tarpu isplaku 400 ml grietineles su 150 gr cukraus .
Apstingusi sampanini krema sumaisau su plakta grietinele ir gausiai pertepu i tris dalis padalinta biskvita.
Skanaus
Bet tikrai suvalgai gabaleli ir trenkia per pakausi