Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(Lusasita @ 2009 08 24, 17:44)


Mano interpretacija tokia:
Biskvitui
4 kiausiniai plakami su 4 saukstais karsto vandens 2 min
Pilam 200 gr cukraus su vaniliniu cukrumi ir plakam kol cukrus istirps
beriam 120 gr miltu 100 gr krakmolo ir 2 saukstelius kepimo milteliu ir ismaisom.
Pilam i skarda ir kepam gal koki 20 min g.gif Tikrinu pagaliuku mirksiukas.gif
kremas

is 500 ml pieno, 2 saukstu cukraus ir pakelio pudingo milteliu isverdu vanilini pudinga.
Kai atvesta, sumaisau ( ismikseriuoju) su 500 ml sampano ( as pyliau vermuta) ir 3 saukstais isbrinkintos, istirpintos zelatinos. Pastatau i saldytuva pastingti, o tuo tarpu isplaku 400 ml grietineles su 150 gr cukraus .
Apstingusi sampanini krema sumaisau su plakta grietinele ir gausiai pertepu i tris dalis padalinta biskvita.

Skanaus

Bet tikrai suvalgai gabaleli ir trenkia per pakausi  lotuliukas.gif


Tai su buteliu Zagares nuo gabalelio torto jau turbut nei papildomai gert nereiktu alkoholio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 24, 14:14)
mišelės receptų pačiame pirmame puslapyje man regis parašyta, kad lyg ir citrinos rūgštele keičiamas tas reikalas  rolleyes.gif

cituoju: „Vyno akmuo:
"Tai rūgštis, parduodama baltų miltelių pavidalu, padedanti plakant stabilizuoti baltymus. Ją galima pakeisti bet kokia kita natūralia rūgštimi. Pvz., citrinų sulčių aš dėčiau ~1 a. š. ant 4 baltymų".“


tikrai doh.gif visai buvau pamirsusi kad kazkada kazkur maciau sita parasyma doh.gif

QUOTE(mazuliux @ 2009 08 24, 14:40)
Vyno akmuo = cream of tartar. O sito gerio tu rasi bet kurioj beveik maisto prekiu parduotuvej (Tesco, Asda ir tt) prie visu dalykeliu tortu puosimui  mirksiukas.gif
Va, pavyzdys tau, kaip atrodo  rolleyes.gif
user posted image


Tai stai kaip ta bjaurybe vadinasi, sita pavadinima jau zinojau, tik niekad negalvojau kad cia ir yra sitas dalykas hihihi.gif Aciu labai! Abiems! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 24 rugpjūčio 2009 - 19:54
QUOTE(jurida28 @ 2009 08 23, 14:09)
Pirmo receptas:
biskvita pirkau, o kremas toks: grietines 30% vienas pokelis, gali buti ir daugiau, pusantro.2 pakeliai zele kokios nori, as dejau citrinine ir ivairiausiu vaisiu konservuotu ar svieziu, as dejau konservuotus persikus, kriauses ir vynuoges(tik puosimui).grietine isplakti, zele istirpdyti taip, jei du pakeliai, tai vandens pilti kaip vienam pakeliui, arba maziau, kad geriau sustingtu.Zele atvesinus truputi sumaisyti su grietine ir ideti i saldytuva, kad truputi sustingtu, pertepti biskvita ir vel i saldytuva.Tikiuosi aiskiai parasiau, jei ne tai rasyk.
O to trecio receptas cia  http://www.supermama...?...2 Viska dariau kaip cia parasyta.


aciuks.gif
Atsakyti
mergytes, perziurejau saldziu su nuotraukom receptu sarasa, nerandu ko ieskau g.gif - gal turit koki riesutinio biskvito/plokstainio receptuka?
dekui is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 08 10, 12:11)
snikersas
karameliniai biskvitai:
2stiklines miltu
2 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.

Kremas:

pirmas kremas:
400g grietinels,
2v.s. cukraus.

Antras kremas:2/3 skardines virto kondensuoto pieno,
100g minksto kambario temperaturos sviesto,
80-100g pakepintu zemes riesutu.



Noreciau del snikerso paklaust - ar kondensuota piena dedate rududu, ar verdate? g.gif jei taip, kiek laiko verdama skardine -lyg apie 3 val? g.gif
Riesutukai -kepint ir deti reikia smulkintus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 08 25, 19:43)
Noreciau del snikerso paklaust - ar kondensuota piena dedate rududu, ar verdate? g.gif jei taip, kiek laiko verdama skardine -lyg apie 3 val? g.gif
Riesutukai -kepint ir deti reikia smulkintus?  blush2.gif



as viriau kondencuota, viriau is kart dvi skrdines, apie 2 valandas vire, tik paziurek, kad vandens apsemtos visada butu...

riesutukus pakepiau ir smulkinau truputi. kremas labai skanus gavosi..kaip tikras snikeris wub.gif

tik man biskvitas buvo labai sunku perpjauti, nes ir toks lipnus gavosi
sekmes!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot kokį paprastą pyrago receptuką,kad būtų su melionu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2009 08 25, 21:21)
Gal žinot kokį paprastą pyrago receptuką,kad būtų su melionu?  blush2.gif

1 stikline miltu
1 stikline manu kruopu
250 gr. jogurto
3 kiausiniai
100 gr. lydyto atvesusio sviesto
0,5 stiklines cukraus,
2 arb. sauks. kepimo milteliu
1 pok. vanilinio cukraus
1 melionas
0,5 stiklines maltu migdolu riesutu

Gerai isplakti kiausinius su cukrumi ir vanile, supilti jogurta ir gerai ismaisyti, supilti lydyta sviesta, sumaisyti iki vietisos mases, sudeti manus, persijotus miltus ir kepimo miltelius. Gerai ismaisyti. Visa tesla supilti i kepimo popieriumi isklota skarda, sudeti ant virsaus supjaustyta riekelemis meliona. Kepti orkaiteje 20-25 min. Temperatura 180 C. Iskepta pyraga irtraukti is orkaites ir palikti skardoje bent 10 min. Isimti apibarstyti maltais migdoplu riesutais. Skanau
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 08 25, 19:55)
mergytes, perziurejau saldziu su nuotraukom receptu sarasa, nerandu ko ieskau g.gif  - gal turit koki riesutinio biskvito/plokstainio receptuka?
dekui is anksto! 4u.gif


reik man to riesutinio plokstainio, mhhhm ideja bresta,ale neapsisprendziu g.gif
misliju - o jei miltu dali keiciam riesutu "miltais" - skaiciuot pagal turi mililitrais? ar sverti... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 08 25, 20:43)
Noreciau del snikerso paklaust - ar kondensuota piena dedate rududu, ar verdate? g.gif jei taip, kiek laiko verdama skardine -lyg apie 3 val? g.gif
Riesutukai -kepint ir deti reikia smulkintus?  blush2.gif

dedu tik rududu, riešutis kepinu ir smulkinu 4u.gif
Atsakyti
Siandienos ''ant greicio'' pries darba darbelis smile.gif

Maskarpones tortas : (kazkas keliais psl.atgal rekomedavo)

user posted image
Atsakyti
koksai apetitnas essen.gif essen.gif griebčiau gabaliuką prie kavos wub.gif
Atsakyti