Labai ačiū, nes jau rytojui reikia, o nerandu taip greit
sveikos, gal kas turit seneliams įsakymus, atsiųskit i el. paštą saule0714@yahoo.com
QUOTE(Ups... @ 2009 06 27, 11:04)
Nusiunciau i AZ
QUOTE(viltė$ @ 2009 06 26, 23:27)
Sveikutes, visos mamytes planuotojos
as taip pat jungiuos prie jusu,nes pradzioje tik skaiciau visas temukes idemiai ir semiausi kuo daugiau informacijos.Musu pagranduko krikstynos liepos 11d. taip,kad ne uz kalnu,o darbo dar daug laukia
QUOTE(estetė @ 2009 06 27, 09:20)
mano darbų sąrašas pailgėjo, nes šventinių pietų vieta keičiasi
QUOTE(linuse @ 2009 06 27, 16:49)
mano darbų sąrašas pailgėjo, nes šventinių pietų vieta keičiasi
Buvau bazėse, radau lotoso žvakučių po 3 Lt ir nupirkau stalo papuošimui šį tą...
Gėlyčių pakelis 50vnt. - 6Lt, juostelės 30m 2.5Lt
Sveikutės, įlindau pas jumi dar
Gavome foto tai įdedu savo mažosios suknelės modeliuką:

nuostabus oras šiandien švenčiančioms, sėkmės

nuostabus oras šiandien švenčiančioms, sėkmės
[quote=estetė,2009 06 27, 14:29]
Buvau bazėse, radau lotoso žvakučių po 3 Lt ir nupirkau stalo papuošimui šį tą...
Laba diena, estete, kuriam sandeli bazese jus pirkot sitas gelytes, grazu, galima daug prigalvoti... noreciau ir as tokiu nusipirkti....
Laba diena, estete, kuriam sandeli bazese jus pirkot sitas gelytes, grazu, galima daug prigalvoti... noreciau ir as tokiu nusipirkti....
[quote=linuse,2009 06 27, 15:49]
ir mūsų mažiukės krikštynos liepos 11 dieną
informacijos čia užtektinai, tik jei dar laiko kas "įkeltų"

Taip, tikrai ,kad dar kas to laiko daugiau duotu
, saunu, kad tuo paciu metu svesime krikstynas
Mes siandien jau nupirkome kostiumeli mazajam, o kriksto mama visa likusi apdara ir zvake su pauosimu,labai nuostabi
, o jau didumo
, vos ne vaiko ugio
, labai grazu bus
,taip pat siokiu tokiu papuosimu nusipirkau, kaspineliu melunu ir baltu, balionu ir kitu smulkmeneliu,dar kazko reikes paieskoti stalo papuosimui
,o kuo jus zadate puosti? gal kas gali mestelti kokia minti
Taip, tikrai ,kad dar kas to laiko daugiau duotu
Mes siandien jau nupirkome kostiumeli mazajam, o kriksto mama visa likusi apdara ir zvake su pauosimu,labai nuostabi
gerty1 - Gėlytės ir juostelės 11 sandėly, nuo šokolado fabriko įėję po dešinei pamatysite sausų augalų, pakavimo reikmenų skyrelį, tai ten, kaip įeinate, dairytis po dešinei pusei
QUOTE(estetė @ 2009 06 27, 18:25)
gerty1 - Gėlytės ir juostelės 11 sandėly, nuo šokolado fabriko įėję po dešinei pamatysite sausų augalų, pakavimo reikmenų skyrelį, tai ten, kaip įeinate, dairytis po dešinei pusei 
norėjau klaust to paties. ačiū už info
Estete, o kaip tom gėlytėm stalą puošt galvojat?
mamos as gal siek tiek su kvailu klausimu nu bet niekur nerandu kur galima nupirkti suneliui baltas basutes krikstynoms
gal kuri esat maciusi kokioj nors parduotuvej?ar jau atsventusios suneliu krikstynas galetu pasidalinti kur pirko baltas basutes...?