Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

labas mamytes 4u.gif trumpam buvau isvykus, bet viska atidziai perskaiciau ax.gif kaip jums visoms sekesi. tikrai dziugu skaityti kai viskas vyksta sklandziai thumbup.gif ir aisku nuostabus oras. mirksiukas.gif

tikrai labai grazi suknyte emmy mergytes thumbup.gif o renetakuz1 labai faina mergyte ir mamyte mirksiukas.gif , nuotraukytes labai fainos thumbup.gif
prula tikrai scenarijus labai grazus, ir jus drugeli puikiai viska papasakojot thumbup.gif

na zodziu viskas cia jums sekesi puikiai. saunuoles tikrai mirksiukas.gif

tikrai dar labai man norejosi palinketi onelei sekmes 4u.gif deja man neisejo kaip parasyti jums doh.gif na bet tikrai su nekantrumu laukiam jusu ispudziu ir kaip sekesi ir aisku nuotraukyciu 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Aš nespėju skaityti o kaip suplanuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 06 28, 22:22)
mes darėm pagal instrukciją: pirma uždegi pagaliuką, esantį dėžutėj, o su juo tas žvakutes. Ale jos iškart pradėjo degt su visu vašku  g.gif uždegėm tai viduj, o kol nunešiau iki lauke esančio torto, užsidegė visi plastmasiniai žiedlapiai, jie staigiai kaip parašutas išsiskleidė degdami ( o maniau turi palengva skleistis)  lotuliukas.gif tai putėm kol nesudegino torto  lotuliukas.gif iš muzikos buvo tik vos vos girdimas cypimas  lotuliukas.gif manau, čia dėl to, kad išnešiau laukan  g.gif

Nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baisu man ir uždeginėt ją rolleyes.gif Smagu, kad visa kita pavyko, dabar turėsit kitoms padėti tongue.gif
Onele - ku-kūūū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 06 28, 20:04)

Smagu skaityti, kad viskas puikiai pavyko! thumbup.gif
As turiu toki klausimiuka, kaip darete saldainiu popierelius?
Atsakyti
Sveikos,

mūsų krikštynos jau ateinantį sekmadienį, daug maž viskas suruošta, tik va bėda nerandu sau baltos lininės suknelės doh.gif Panos, kur Kaune rasti tokių? Siūtis jau nebespėsiu..
Atsakyti
QUOTE(Rataute @ 2009 06 29, 00:20)
mūsų krikštynos jau ateinantį sekmadienį, daug maž viskas suruošta, tik va bėda nerandu sau baltos lininės suknelės doh.gif Panos, kur Kaune rasti tokių? Siūtis jau nebespėsiu..

kaip Jums smagu, kad jau viskas suriktuota 4u.gif pas mus jau šią savaitę prasidės masinis pamišimas doh.gif

Lininių rūbų mačiau Kauno Akropolyje, 2aukšte, Vilniaus kailių parduotuvėje, tik nzn ar suknelių yra, praeinant tik užmačiau g.gif Estetė saviškę pirko mango mirksiukas.gif suskundžiau topsecret.gif
Atsakyti
bandau atsigaut po šventės karsta.gif viskas nerealu buvo  thumbup.gif

pasakojimas tikrai idomus.Jauciasi kad svente pavyko tikrai labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šventė kaip ir visų labai tradiciška

Dovanų mažytė gavo

ech..ryte pabudau ir negaliu patikėt kad nieko mastyt nebreik, nieko daryt, nieko galvot...

nu perskaičiau jau karsta.gif

turėjo būti labai smagu thumbup.gif wub.gif

...ech...o mums dar viskas tik prasideda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 06 29, 10:39)
kaip Jums smagu, kad jau viskas suriktuota  4u.gif  pas mus jau šią savaitę prasidės masinis pamišimas  doh.gif

Lininių rūbų mačiau Kauno Akropolyje, 2aukšte, Vilniaus kailių parduotuvėje, tik nzn ar suknelių yra, praeinant tik užmačiau g.gif  Estetė saviškę pirko mango  mirksiukas.gif  suskundžiau topsecret.gif

Aha, MANGO pirkau saviškę, dabar nukainavimai, po 93Lt jau jos smile.gif Labai geras laikas pirkti, visam Akropoly nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 06 28, 23:51)
As turiu toki klausimiuka, kaip darete saldainiu popierelius?

jei neklystų Emmy atsiuntė šabloniukus, aš užsidėjau man reikalingą užrašą, datą, pasukinėjau kaip man reik, pora kartų atprintinau nespalvotai ir žiūrėjau kaip gaunas. O po to jau atspauzdinau spalvotai ant paprasto A4 formato lapo. Ašku jei mokėčiau dirbt su photoshopu, tai čia būtų juokų darbas biggrin.gif Bet deja man teko pasitelkt fantaziją su savo turimom programom ax.gif
Atsakyti
Prula, nu thumbup.gif svente gavosi smile.gif

O musu krikstynos jau si sestadieni, jauciu tuoj pradesiu naktimis nemiegoti doh.gif
Kaip ir viskas suorganizuota, krikstamote jau drabuzelius baltus atveze, Gariunuose radom baltas basutes net keliose vietose, sau irgi nusipirkau lininius baltus rubelius, siandien tik leksiu basuciu ieskotis, dovanos visiem supakuotos laukia, rytoj dar i baznycia su krikstateviais eisim paskaitele isklausyt.
Liko melsti tik saules, bet kad nebutu baisiai karsta ir nelytu ir visiem geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.vb @ 2009 06 29, 15:35)
Liko melsti tik saules, bet kad nebutu baisiai karsta ir nelytu ir visiem geros nuotaikos  smile.gif

drinks_cheers.gif kad viskas taip ir būtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti