Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

Labas mamytes ir nestukes,

TIesiog iskilo toks klausimas - man jau 22 savaiteles pabaiga ir siandien kazkaip keista - leliuko judesius jauciu maziau ir visa diena kaip kokia trenkta vaikstau - sukasi galva, silpna, traukia prie zemes. Seip mano daktariukas sake kad pas mane gan zemas spaudimas. Ar tai turi itakos? Ar jums yra taip buve? Ka darot ar patartumet tokiu atveju?
Atsakyti
mano spaudimas ir neaukstas 110/60, tai nestumo metu ypac traukia prie zemes. Anksciau beveik niekada negerdavau kavos o dabar vos ne kasantra diena nes tiesiog nbegaliu vos atsikelus akys limpa ir viskas. O siuo metu ir oras veikia - apsiniauke ir lyja karts nuo karto.
Atsakyti
tikra tiesa. Man tai daktariukas net patare kavos , sako jei silpna, isgerk. Tai va dabar darbe pasidariau, jau lgy ir akyse prasviesejo.. O mano spaudimas tai 85/60...
Atsakyti
O man tai buna taip eini, sedi tik uzht uzht tokie ratai.. ir po poros sekundziu viskas praeina, nebesvaigsta galva.. cia normalu ?
Atsakyti
nesu daktare nezinau ar normalu bet ir man pasitaiko... siandien prie pusryciu stalo vienu momentu taip galva apsisuko... ir nieko praejo... tai tikekimes kad tai normalu - kazkur skaiciau kad galima ir alpti pradeti tik neaisku kas tai itakoja...
Atsakyti
Mums 16 savaitėlių, o galva dažnokai pasvaigsta, bet dažniau kažkoks silpnumas užpuola, o kelis kartus darbe besėdint pradėjo ranka tirpti ir akyse lietis, visus daiktus lyg pro miglą mačiau ir taip apie kokį pusvalandį truko sad.gif Prieš kelias dienas buvau pas daktariuką, tyrimai geri, tai vis pagalvoju, gal nuo maisto visa tai, gal nuo pervargimo, kartais neišmiegu tiek kiek priklausytų per dieną.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguteb @ 2005 09 15, 13:09)
Labas mamytes ir nestukes,

TIesiog iskilo toks klausimas - man jau 22 savaiteles pabaiga ir siandien kazkaip keista - leliuko judesius jauciu maziau ir visa diena kaip kokia trenkta vaikstau - sukasi galva, silpna, traukia prie zemes. Seip mano daktariukas sake kad pas mane gan zemas spaudimas. Ar tai turi itakos? Ar jums yra taip buve? Ka darot ar patartumet tokiu atveju?

Sveika,
Be abejo, turi įtakos. Žemas spaudimas ir sukelia silpnumą. Taip pat gali būti silpna dėl žemo hemoglobino, dėl hormonų pokyčio. Aš tai visą neštumą kaip priplaukusi vaikštau blush2.gif
Atsakyti
Labas busimos mamytes 4u.gif
Mums 16 sav. ir taip pat buna labai silpna, akyse temsta, per visa kuna sirpuliukai, ir jei ta akymirka neatsisesti tai tikrai nualpti galima. Gydytoja sako, kad cia nieko baisaus nera, spaudimas mano 115/75, per mazas, sako kad reikia gerti daugiau skysciu ir ilsetis.
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
man svaigdavo tik pirmom savaitėm...
Atsakyti
Mano spaudimas irgi visa nestuma buvo zemas, bet dabar i gala jau pakilo! tai gydytoja sakydavo kad isgersiau konjako 50gr. ir geriau gert arbata stipresne arba zalia nes kava trumpai veike,o arbata ilgiau ir maziukam nekenkia zemas spaudimas jie to nejaucia, tik kaip aukstas tai jau leliukui blogai! Pasakiau ka man gydytoja sake!! smile.gif sekmes visom nestuke.gif
Atsakyti
man irgi silpna budavo. ypac vasaros metu, ar ten, kur daug zmoniu. tai visada vandens buteliuka nesiojuosi iki siol. kaip atsigerus geriau pasidaro wink.gif
Atsakyti
Man galva svaigo tiek nestumo pradzioj, tiek pabaigoj (zemas spaudimas). Gal tik viduriniam trimestre geriau jauciausi. Pamenu, iki gimdymo buvo like 5 dienos, ejau is p-klinikos, tai galva susisuko ir... issitiesiau ant saligatvio cry.gif Dekui dievui, viskas gerai baigesi. Taigi, busimos mamytes, jeigu ir jus kamuoja tokia beda, eidamos pasivaiksciot turekit butinai vandens rankinej, o dar geriau - pasiimkit ka nors i kompanija...Sekmes!
Atsakyti