Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 22, 13:40)
o as dienos metu kaip ir nieko iki pietu, pavalgau pietus ir ''miegu pora valandu'' darbo vietoje doh.gif  lotuliukas.gif
tada atsigaunu i darbo pabaiga ir grizusi namie vaikstau vos kojas vilkdama, nes miego ziauriai noriu ir nepajegiu net bulviu nuskusti doh.gif

Ir man pats blogiausias metas yra po pietų doh.gif pavalgiusi jaučiuosi lyg mane tankas pervaziaves butu biggrin.gif toks sunkumas visam kune.. ir dar pykinti pradeda. košmaras..
Atsakyti
O man sis nestumas labai keblokas,atrodo noretusi namie pasikrapstineti,bet iskart uzeina skausmai po pilvu verysad.gif tada bandau ramiai paguleti ar pasedeti,tai net nepajuntu kaip uzmiegu blush2.gif o saulute kadangu retai pasirodo,tai mane prie zemes traukia ir traukia doh.gif
Atsakyti
Iki 12-14 sav jauciausi kaip lepse doh.gif rytais keltis budavo kosmaras, darbe issedeti dar didesnis, o dar sugebeti kazka ir nuveikti...vakare po darbo tik i lova prie tv...namai, vaikas, vyras... schmoll.gif be sansu mano demesio sulaukti...

na o nuo tos 14 sav kazkur pati nepastebejau kada, bet jegos sugrizo thumbup.gif nors ziemos rytais vsiada keltis sunku, bet atsikelus jauciuosi pakankamai zvali, darbe sedisi kaip priklauso...ruosiuosi sventem ir labai laukiu ju drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2010 12 22, 17:08)
Iki 12-14 sav jauciausi kaip lepse  doh.gif rytais keltis budavo kosmaras, darbe issedeti dar didesnis, o dar sugebeti kazka ir nuveikti...vakare po darbo tik i lova prie tv...namai, vaikas, vyras... schmoll.gif be sansu mano demesio sulaukti...

na o nuo tos 14 sav kazkur pati nepastebejau kada, bet jegos sugrizo  thumbup.gif nors ziemos rytais vsiada keltis sunku, bet atsikelus jauciuosi pakankamai zvali, darbe sedisi kaip priklauso...ruosiuosi sventem ir labai laukiu ju  drinks_cheers.gif

Man tas pats buvo, pirmus keturis menesius tikrai buvau praradus nora gyventi. Siaip visada zvali ir energinga, buvau neprikeliama is lovos, miegodavau kazkur apie 15 valandu, nieko nepasidarydavau, vyras turejo visus namu ruosos darbus atlikti. Paskui atsigavau, buvo toks neblogas periodas pora menesiu, o dabar jau vel vargstu, bet cia jau del pasikeitusio kuno, didelio pilvo sunkoka vaikscioti, nepatogu miegoti ir sedeti.Siaip nestumas nelengvas, manyciau. Tikrai negalesiu pasakyti "Oi, kaip man patiko nesciai buti!"
Atsakyti
drinks_cheers.gif jungiuos ir as , mane pastovej miegas ima , nieko nenoriu daryti, anksciau pries darba spedavau ir kilimus issiurbt ir rubu kalna islygint ir valgyt isvirt, dabar ausu nuo pagalves negaliu aplest, jau ryte pabudus, jauciu kad miego noriu, kad neisimiegojau, valgau nedaug, nes nuo kai kuriu patiekalu net nuo kvapo pykina, taip pat pradejau nemegti savo kvepalu. Zoodziu, vienintele svajone miegas ir ramybe rolleyes.gif
Atsakyti