Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

QUOTE(slyvka @ 2006 01 12, 15:50)
Pamirshau pamineti, kad man 12 savaite. Aciu. mirksiukas.gif

Man ir taip yra.Stovejau parduotuvej eilej, pasidare karsta, o paskui ir visa kita.Labai silpna pasidare, bet negalejau nieko padaryt, buvau viena, aisku galejau viska mest ir eiti atsisesti.Bet zmones pamate, kad man bloga, tai su apsauginiu nuvede ant suolo.Vaistininke atnese lasiuku ir vandens, pasedejau ir pagerejo, tada lekiau namo.Tokie bajeriukai man nutikdavo ir iki nestumo, jau ne naujiena, bet dabar jauciu ypac paumejo.Jau kai jauciu, kad apalpsiu iskart einu atsisest.Taip yra del deguonies trukumo. unsure.gif
Atsakyti
dabar man 12 sav. nuo kokios 9 pradejau jausti tokius kirbenimus, sleikstulius...visas maistas nemielas-net kuri labai megau. vemiau tik 2 kartus per visa laika, ket tas kirbenimas kankina iki siol. labai nemalonus jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Nihile @ 2005 11 19, 12:40)
Man galva svaigo tiek nestumo pradzioj, tiek pabaigoj (zemas spaudimas). Gal tik viduriniam trimestre geriau jauciausi. Pamenu, iki gimdymo buvo like 5 dienos, ejau is p-klinikos, tai galva susisuko ir... issitiesiau ant saligatvio cry.gif Dekui dievui, viskas gerai baigesi. Taigi, busimos mamytes, jeigu ir jus kamuoja tokia beda, eidamos pasivaiksciot turekit butinai vandens rankinej, o dar geriau - pasiimkit ka nors i kompanija...Sekmes!

Oj buvo ir man toks bajeris doh.gif unsure.gif ... Ėjau parduotuvėn, buvo antro trimestro pradžia... Tik slabna paliko... Kaip tiesiaus doh.gif unsure.gif ... Vidury dienos, kaip pijokė kokia doh.gif rolleyes.gif ... Pilvo da gi nesimatė rolleyes.gif . Ir aplinkinių kaip gėda pasidarė ph34r.gif ...
Atsakyti
as viena karta kai nualpau, nes spaudimas l. zemas, tai daktare patare rytais isgert kavos puodeli,tai va jau porra savaiciu geriu ir nebesvaigsta galva thumbup.gif
Atsakyti
Labas. Kad mano spaudimas visai nera zemas, bet man daznai paskutinem 2 savaitem buna silpna, sukasi galva, net nezinau. Spaudimas labai normalus
Atsakyti
man paskutinem siom dienom gan daznai, svaigsta, skauda galevele ir gan silpna... ir zeurei greit pavarsgtu.. padare kraujo tyrimus tai sake kad ganetinai nusilpes organizmas, hemoglobinas daug nukrites... sake leliukas labai jau atema jegas.. nes dabar pac augimas ir daug jam energijos reik...
Atsakyti
Man taip pat šį nėštumą kažko tai gan dažnokai pasvaiksta galva,net vakare kai jau guliu lovoje net ir tada užeina doh.gif ,bet sako,kad tai yra normalu.Na paskutinėmis dienomis tai jau retčiau.....,retčiau užeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyvka @ 2006 01 12, 15:48)
Labas visoms  smile.gif
Su galvos svaigimu neturiu pakolkas problemu tfu tfu tfu (persispjaunu per kairi peti). Bet pas mane kita problema, negaliu vazineti troleibusu kai labai daug zmoniu ir as stoviu, va tada prasideda kuriozai: ishpila prakaitas, akyse pradeda mirgeti ir jauciu kad tuoj nualpsiu. Toks jausmas, kad truksta sviezio oro. Bandau giliai kvepuoti, bet kazkaip nelebai padeda. Mintys tik ir sukasi, kad nualpsiu. Ir nezinau kaip is tos situacijos man ishlipti. Gal kam nors taip buvo. Aciu uz patarimus. g.gif

Labas, man taip buvo ne karta, parduotuvej zmones padejo kai pamate, kad blogai. As jauciu kai tai bus ir ziuriu kur galeciau atsisest. Taip yra del deguonies trukumo. Stenkis nebuti kur daug zmoniu ir ilgai nestoveti. Eilese jau nebestoviu lotuliukas.gif Nieko cia nepadarysi, tiesiog maziau vaiksciok kur daug zmoniu, pvz. PC (ten per karsta). Sekmes!
P.S. gerai padeda saltas vanduo smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Man irgi nėštumo pradžioje svaigdavo galva ir pora kartu vos nenualpau. Bet tada buvo vasara, tai aš iš pradžių kaltinau karštį, bet iš tikrųjų tai čia prisidėjo ir žemas spaudimas.
Atsakyti
man ir svaigsta galva,parduotuvej ilgai negaliu isbuti,karsta pasidaro ir jausmas lyg apalpsiu,kai tik iseinu i salta ora iskart geriau.daktare tai paprastai atsake,ner ko vaiksciot po parduotuves,tegu vyras rupinasi bigsmile.gif tik kad tie vyrai nevisada gali tai padaryti g.gif
Atsakyti
o man nestumo viduryje budavo silpna, svaigdavo galva, prakaitas ispildavo, o dabar jau 33 sav. ir jauciuosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguteb @ 2005 09 16, 05:30)
nesu daktare nezinau ar normalu bet ir man pasitaiko... siandien prie pusryciu stalo vienu momentu taip galva apsisuko... ir nieko praejo... tai tikekimes kad tai normalu - kazkur skaiciau kad galima ir alpti pradeti tik neaisku kas tai itakoja...

Sveikutes, As Naujoke! Radau visai idomiu patarimu, tad nusprendziau prisijungti prie jusu!
Na, mums eina 10savaite, bet as jokiu nestumo pozymiu nejauciu.Galva nesvaigsta, jauciuosi puikiai, tik pilvuka pucia:( 4u.gif
Atsakyti