Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

Sunus jau 2 menesiai neseda i vezima, net i prekybos centruose. vaikscioja pats ir nezyzia. Zinoma po 2 valandu tipenimo po parduotuves jau sedasi kur tik sodini biggrin.gif . Pats atsisake viena diena pareiskes, kad nori eiti pats. Vezimai padeti ir pamirsti, jam dabat 1metai ir 10 menesiu.
Atsakyti
Nuo pusantrų metų.
Atsakyti
nebedomina vezimas nuo tada, kai ismoko vaikscioti, taciau iki 1m2 men dar pavezinom smile.gif paskui vezimas atiteko broliukui 4u.gif
Atsakyti
Vaikui tuoj du metai, bet mes mielai naudojam vezima. Vaikas, gal ne taip noriai kaip as, bet sedi. Neisivaizduoju kaip su tokiu ziogu reiktu kelis km nueiti iki zaidimu aiksteles-parkelio, ten pazaisti ir dar tuos kelis km gryzti namo. Man nerealu, o nesti 15 kg ant ranku nesiruosiu, sveikata mano taip pat svarbi g.gif Jei aplink nama patupineti tai aisku vezimo nereikia. O jei toliau nuo namu ar i kokia parduotuve apsiprekinti mano nugarai ir vaiko sanariams sveikiau su vezimeliu smile.gif
Atsakyti
mano dukrytei 2 metukai. vezimelis vis dar geras pagalbininkas vaziuojant labai tolimus atstumus arba didziuosiuose prekybos centruose smile.gif o seip tai labai daug vaiksto pati. kasdien tikrai nueinam daugiau negu po 1 km thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 11 12, 13:18)
mano dukrytei 2 metukai. vezimelis vis dar geras pagalbininkas vaziuojant labai tolimus atstumus arba didziuosiuose prekybos centruose  smile.gif  o seip tai labai daug vaiksto pati. kasdien tikrai nueinam daugiau negu po 1 km  thumbup.gif

drinks_cheers.gif mes irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 lapkričio 2011 - 12:07
vyresnele, atsisake sedeti vezimuke nuo 1 m.2 men,o mazoji panasiai nuo 1 m. 3 men. nenaudojame jau vezimuko
Atsakyti
Paskaicius apie jusu vaikucius, tai mano pirmagime tikra tinginiuke buvo ax.gif Vezimelio atsisakem kai antro vaikucio laukiau, o jai tada buvo beveik penki metai blush2.gif
Atsakyti
maniske nebenori sestis i vezima nuo 1.3,tad ir pardavem jauvezima...bijau,kad vis tiek pavasari prireiks,nes bus sunkesne,o vaiksto tai neilgai..neprinesiosiu tiek
Atsakyti
na mano irgi mieliau tipena pats bet kai reikia toliau ir dar apsipirkti vaziuoti tai vezimukas nepakeiciamas dar smile.gif
Atsakyti
NUO METUKU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2011 11 12, 14:18)
mano dukrytei 2 metukai. vezimelis vis dar geras pagalbininkas vaziuojant labai tolimus atstumus arba didziuosiuose prekybos centruose  smile.gif

lygiai taip pat ir pas mus biggrin.gif ,ir kol kas vezimo dar neskubu visai atsisakyti,nors ji net kartais labiau nori sesti i ji,nei as ji naudoju biggrin.gif
Atsakyti