Sunus jau 2 menesiai neseda i vezima, net i prekybos centruose. vaikscioja pats ir nezyzia. Zinoma po 2 valandu tipenimo po parduotuves jau sedasi kur tik sodini
. Pats atsisake viena diena pareiskes, kad nori eiti pats. Vezimai padeti ir pamirsti, jam dabat 1metai ir 10 menesiu.

Nuo pusantrų metų.
nebedomina vezimas nuo tada, kai ismoko vaikscioti, taciau iki 1m2 men dar pavezinom
paskui vezimas atiteko broliukui

Vaikui tuoj du metai, bet mes mielai naudojam vezima. Vaikas, gal ne taip noriai kaip as, bet sedi. Neisivaizduoju kaip su tokiu ziogu reiktu kelis km nueiti iki zaidimu aiksteles-parkelio, ten pazaisti ir dar tuos kelis km gryzti namo. Man nerealu, o nesti 15 kg ant ranku nesiruosiu, sveikata mano taip pat svarbi
Jei aplink nama patupineti tai aisku vezimo nereikia. O jei toliau nuo namu ar i kokia parduotuve apsiprekinti mano nugarai ir vaiko sanariams sveikiau su vezimeliu

mano dukrytei 2 metukai. vezimelis vis dar geras pagalbininkas vaziuojant labai tolimus atstumus arba didziuosiuose prekybos centruose
o seip tai labai daug vaiksto pati. kasdien tikrai nueinam daugiau negu po 1 km

QUOTE(uppity @ 2011 11 12, 13:18)
mano dukrytei 2 metukai. vezimelis vis dar geras pagalbininkas vaziuojant labai tolimus atstumus arba didziuosiuose prekybos centruose
o seip tai labai daug vaiksto pati. kasdien tikrai nueinam daugiau negu po 1 km 

vyresnele, atsisake sedeti vezimuke nuo 1 m.2 men,o mazoji panasiai nuo 1 m. 3 men. nenaudojame jau vezimuko
NUO METUKU

QUOTE(*Mamis* @ 2011 11 12, 14:18)

lygiai taip pat ir pas mus