QUOTE(cc-mark @ 2012 02 23, 13:41)
Maniskiui irgi 1.2 m,ir jis taip pat gerai vaiksto ir begioja..bet pavaiksto,pabegioja 10-15 min ir pavargsta.netikiu kad jusiskis kilometrus begioja. o tai kur jus tam kieme vaikstot?nuo laiptines prie laiptines?Aisku visai kas kita,jei prie pat namu turit zaidimu aikstele ar yra parkas,kur galima iseiti su vaiku.pas mus to nera.iki zaidimu aiksteles peciomis eiti apie valanda,tai kur jau tiek eis vaikas
abi mano panos vezimo atsisake nuo metu,kaip tik pradejo pacios vaikscioti taip baigesi ir sedejimas vezime. Na kazkaip lengva pasakyti ''pasodinu ir viskas''.Vaikas vaikui nelygus,gal jusu ir sugepa tik truputi pazirssti ir toliau ramiai sedi,mano merginos abi plesdavo dirzus,isterijos budavo neimanomos ir apskritai nesuprantu kam ta vaika ten rekinti tame vezime jei nenori sedeti.
Del pasivaiksciojimu..su masina nusivezu i Palangos parka,nes salia gyvenam,ir jos ten duodasi i valias,apie jokius vezimus net kalbos negali buti

Su parduotuve irgi viskas paprasta be vezimo,isisodinu i pirkiniu vezima ir apsiperkame,nes neisivaizduoju kaip reikia stumti viena rankla vezima su vaiku o su kita pirkiniu vezima su maistu,nu man tai misija neimanoma
o jei jau einame su vaiku pasivaiksioti tai koks skirtumas jei jis prasedes kad ir pusvalandi vienoje vietoje tyrinedamas aplinka,juk buvimas lauke nebutinai turi reiksti spartu ejima