Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

Dukrytej 1.2 metu, naudojam sportinuka ir nezadam jo atsisakyti, nors turime triratuka, bet labiau megiamas vezimas, nes jame daugiau erdves biggrin.gif
Manau , cia individualiai ir priklauso nuo pacio vaikucio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 06 27, 17:30)
Dukrytej 1.2 metu, naudojam sportinuka ir nezadam jo atsisakyti, nors turime triratuka, bet labiau megiamas vezimas, nes jame daugiau erdves  biggrin.gif
Manau , cia individualiai ir priklauso nuo pacio vaikucio  4u.gif

Cia labai normalus dalykas dar jusu mergyte mazute tik su sportiniu vezimeliu visur pasivaikscioti ir i
parka ir i parduotuves ir t.t
Mes su suneliu vezimeli padejome (sketuka)turbut kokiu 2metu ir daugiau neissitraukiau jis pas mane rusi taip ir guli(dulkeja),,,,
Ir man asmeniskai nepatinka kai didelis vaikas sedi vezimelyje koks 3-4metu schmoll.gif (bet cia tik mano nuomone).
Atsakyti
mano vyriokui 1,4 m...jau nelabai sėdi vežime...nemigdau dieną specialiai, nes manau, kad lovytėj pailsi geriau 4u.gif
Atsakyti
Manoji dar mielu noru pavaziuotu vezimu, bet as tingiu ji tampyt...
Atsakyti
maniskiui vezimas pats geriausias dalykas biggrin.gif
jai leisciau tai r dabar sedetu kiek galetu doh.gif smile.gif
o siaip vaikas ne is tinginiu,beproto judrus,bet vezime sedeti neatsisakytu biggrin.gif
ir tuo labai dziaugiausim,nes tas noras sedeti vezime,labai praversdavo kelionese thumbup.gif
Atsakyti
Jau seniai nebesinaudojame vezimeliu.Mazylis nenori jame sedeti,verziasi,pyksta...Palakstyti jam norisi smile.gif
Atsakyti
As tai kazkaip vezimo labai mazai naudoju. Parduotuveje sodinu i prekiu vezimeli, o jei kur iseinu tai tik leidziu vaikscioti kad lavintu pusiausvyra ir siaip daugiau judetu.
Atsakyti
Sveikutes

O mes dar naudojame vezima (suskeciama). Kai einam i parka ar pasivaikscioti tai zinoma visada pestute. Ir man lengviau, nei stumti vezima. Bet kai laukia ilgesne diena tai visada pasiimame vezima - ir pokaituka jei reikia nusnaudzia, ir pavarges mielai sedi jame. Ir naudosim tiek kiek reikes.

Musu mazius visur su mum eina, tai neisivaizduoju kaip dideliame mieste issiverscau be vezimo 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmagime pradejo vaikscioti 9 men. ir pasibaige sedejimai vezime. lotuliukas.gif
O sunelis gan velokai 1,1men. pradejo vaikscioti, dar vis vaziuojam su vezimu,kai mamai greitai reikia eiti. Bet siaip irgi priestarauja pries vezimma. lotuliukas.gif
Turim triratuka,su rankena,tai tas jam labiau patinka. Matyt tada tikru vyru jauciasi! lotuliukas.gif
Atsakyti
Vezime sedet nenorejo nuo 9 men,o nuo 1.4 visai jo nenaudojom,nes sedet nesedejo tik reke,tai ejom visur be vezimo,o jeigu ji pavargdavo tetis nese ja ant ranku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 06 29, 22:34)
As tai kazkaip vezimo labai mazai naudoju. Parduotuveje sodinu i prekiu vezimeli, o jei kur iseinu tai tik leidziu vaikscioti kad lavintu pusiausvyra ir siaip daugiau judetu.

drinks_cheers.gif As praktiskai vezimo nenaudoju nuo tada,kai pradejo vaikscioti smile.gif,atrodo,kad ir nebereiks,nes jau puse metu beveik nenaudojamas guli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2009 07 01, 15:32)
Vezime sedet nenorejo nuo 9 men,o nuo 1.4 visai jo nenaudojom,nes sedet nesedejo tik reke,tai ejom visur be vezimo,o jeigu ji pavargdavo tetis nese ja ant ranku  doh.gif

ir pas mus taip pat buvo
Atsakyti