Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

Ir maniskiai ne vezimininkai lotuliukas.gif doh.gif
dukra nesedo kai ismoko vaiksciot 9 men.,o bernuziukas irgi nemegejas pasededavo gal pusvalandi ir lipa lauk is jo tai galima sakyt nuo 10 su puse jau nebereikalingas smile.gif
Atsakyti
kaip anksti pradejot jus vaiksciot nuo 9 men,nieko sau,,smagu,o mes dar tik lovytej trypsim,tai itariu mum tas vezimas bus dar reikalingas,db su mielu noru raliuojm kaip turi but ir nieko pries neturim biggrin.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
Atsakyti
Visiškai atsisakė sėstis į vežimą, kai buvo 1m 7-8 mėn. Kažkur nuo 1m ir 5 mėn. dar kokį kartą kitą atsisėsdavo ir pasėdėdavo.
Atsakyti
musu mergiote vezimo atsisake nuo 11 men,nes jau gerai vaiksciojo,bet as ja vistiek isodindavau,kai reikdavo kur nors greitai nueiti,o jei eidavom pasivaikscioti,tai vezimas likdavo namie.su sunum ta pati situacija vezime jau nebenori sedet,visur reikia nueiti paciam,bet jei skubu,visada issitraukiu vezima.
man labai baisiai atrodo,kai veza kokiu 3-4,sveika vaika vezime,stumia mama po prakaitu. schmoll.gif
Atsakyti
na maniske vezime nesedi nuo kokiu 1.9m.ziema budavo sunkiau es reikedavo ir panest nes uzeidavo oziai, bet viska iskentejom dabar tai jei pati ir neina tai labai patinka su dviraciu vaziuoti bet vezimo jau seniai nenaudoajm
Atsakyti
musškis tai nelabai norėdavo sėdėt vežime , bet vis nepardavėm, o dabar mums jau du su puse metuku, bet kai toli vaikštom kur po Palangą, tai mažius labai noriai jau pats isilipa i vežimuką lotuliukas.gif . Turim BC VIT, toki lengvutį , dar šią vasarą neparduosim, ot . Ir mums visai vienodai kad jau didoki esam, nemanau kad geriau vaikutį tampyčiau ant rankų thumbup.gif
Atsakyti
maniskis kai pradejo vaiksciot nuo 11 men,vezimas pasidare nereikalingas biggrin.gif nenoredavo sesti i ji visai rolleyes.gif
Atsakyti
laba,
mano zuikis nors ir norejo, bet po truputi atpratinau nuo vezimo kazkur nuo pusantru metuku- kai pavargdavo nesiau ant ranku- po to toliau vel pats...
bet dabar nesigailiu...mes nueiname labai daug per diena ir maniskis atlaiko- jam dabar 2.8 metu...
o dar turejau aukletini- tai jam buvo tik 1.7..bet nueidavo su mumis visa kelia...
taigis..mamytes, pratinkim zuikius prie vaiksciojimo..nes prisiziuriu atveju, kur vaikui beveik 3 metai, o jis vezime sedi ir vaikscioti neina...mamai patogu o naudos is to nezinau kiek...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2009 07 11, 00:29)
laba,
mano zuikis nors ir norejo, bet po truputi atpratinau nuo vezimo kazkur nuo pusantru metuku- kai pavargdavo nesiau ant ranku- po to toliau vel pats...
bet dabar nesigailiu...mes nueiname labai daug per diena ir maniskis atlaiko- jam dabar 2.8 metu...
o dar turejau aukletini- tai jam buvo tik 1.7..bet nueidavo su mumis visa kelia...
taigis..mamytes, pratinkim zuikius prie vaiksciojimo..nes prisiziuriu atveju, kur vaikui beveik 3 metai, o jis vezime sedi ir vaikscioti neina...mamai patogu o naudos is to nezinau kiek...

nesutinku su jumis schmoll.gif man atrodo kol vaikas nori tol tegu ir sedi, bent iki 3 metuku, kiek tos vaikystes yra pas juos lai dziaugias kol gali, po to uzaugs ir prasides ejimai begiojimai... nzn man atrodo lai dziaugias vaikyste mirksiukas.gif cia tik mano nuomone, beje mano ziogui 1.9 men jis dar mielai sedi vezime dar ir miega thumbup.gif
Atsakyti
mes is vezimo 1.ir 3men.paskui ismoko vaiksciot ir i vezima nelabai noredavo
Atsakyti
Kai metukai suejo tai sketuka nupirkom, bet trumpai panaudojom, nes greit vaiksciot ismoko pats,tai nenorejo sedet. O va dabar pries 2 gimtadieni pamate sudeta vezima ir uzsimane,kad pavezinciau. Siaip nenaudojamas jau ,tik nebent labai kazkur toli reik pestute eiti, tai dar istraukiu.
Atsakyti