Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(bicė @ 2009 07 06, 19:57)
O tau dar nepaskyre operacijos datos g.gif  nes jei tau terminas pabaigoje rugpjucio tai apie zoline jau turetum dziaugtis pupa uoga wub.gif
Saunu viena kontakta jau turim thumbup.gif
Visos nestukes nuosirdziai prasome pasekti VAivos juostos pavyzdziu. Cia aisku bais egoistiska ax.gif , bet gi musus nervai silpni, tai mums atleistina blush2.gif

niu va susisiekiau su kristulle,viskas jai gerai isleido domuti i stovykla dabar pas mama,o pas gydytoja planuoja ryt,zinoma jei kas nepasikeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 07 06, 18:57)
O tau dar nepaskyre operacijos datos g.gif  nes jei tau terminas pabaigoje rugpjucio tai apie zoline jau turetum dziaugtis pupa uoga wub.gif

Sakė - laukiam 36 savaitės, tada jau galėsim pagal žvaigždes, norus, patogumą ar grožį datą rinktis. biggrin.gif Aš visai norėčiau 19 dienos ( Miglė tą dieną gimus), vyras nori 29 - nes tai jo diena ( pagal mm tai 29 ir užrašyta).
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 06, 20:46)
Sakė - laukiam 36 savaitės, tada jau galėsim pagal žvaigždes, norus, patogumą  ar grožį datą rinktis.  biggrin.gif  Aš visai norėčiau 19 dienos ( Miglė tą dieną gimus), vyras nori 29 - nes tai jo diena ( pagal mm tai 29 ir užrašyta).

Mano viena drauge taip data rinkosi, pagal zvaigzdes mirksiukas.gif , ziuresim kas is to pasirinkimo isaugs... smile.gif
KAip man Lt sake apie trecia cezari tai grieztai apireze, kad 14 paru pries termina. Norgeje tai veliausiai 39 svaite daro, dazniausiai 10 paru pries termina, tavo atveju tai butu 19 mirksiukas.gif . Mano abi mergaiciukes 15 gimusios....dar pries Sofijai gimstant buvau 15 nusiteikusi ir vis juokavau, kad tada tektu dar du gimdyti, kad visi metu laikai pazenklinti butu...kas ten zino kaip cia bus

Delete1210 aciu uz zinias, galesim kiek ramiau miegoti. Linkejimai Kristulei nuo musu
As cia taip visu vardu pasisakiau blush2.gif . Tikiuosi nesupyksit
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 07 06, 21:17)
. Norgeje tai veliausiai 39 svaite daro, dazniausiai 10 paru pries termina, tavo atveju tai butu 19 mirksiukas.gif .

pažiūrėjau kalendoriuje - vidurys savaitės, labai gerai būtų, nes nenoriu savaitgalio ( daktaras brangiau kainuotų smile.gif ) .

Dabar laukiam Kristullės žinių. Karštos jai paros dabar.
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif as jau gryzau Vilniun,pailsejus,atsigavus,o kartu ir pavargus ax.gif vistik sava lova yra sava smile.gif

QUOTE(delete1210 @ 2009 07 06, 19:10)
niu va susisiekiau su kristulle,viskas jai gerai isleido domuti i stovykla dabar pas mama,o pas gydytoja planuoja ryt,zinoma jei kas nepasikeis 4u.gif

karsta.gif na,va,o skaiciau ir galvojau,kad gal jau bigsmile.gif Nu tai laukiam toliau smile.gif

QUOTE(bicė @ 2009 07 06, 21:17)

Delete1210 aciu uz zinias, galesim kiek ramiau miegoti. Linkejimai Kristulei nuo musu
As cia taip visu vardu pasisakiau blush2.gif . Tikiuosi nesupyksit

drinks_cheers.gif nera ko pykti,juk ne visada gali prisesti prie pc,o linkejimus norisi nusiusti ir juos gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 07 06, 22:36)
Labutes mirksiukas.gif    as jau gryzau Vilniun,pailsejus,atsigavus,o kartu ir pavargus ax.gif  vistik sava lova yra sava smile.gif
karsta.gif  na,va,o skaiciau ir galvojau,kad gal jau bigsmile.gif  Nu tai laukiam toliau smile.gif
drinks_cheers.gif  nera ko pykti,juk ne visada gali prisesti prie pc,o linkejimus norisi nusiusti ir juos gauti ax.gif

tai jau nereikia dekoti as pati biskuti sunerimau,blembacki greiciau pagimdytu,galetu truputi nurimti,ziuresim ka ryt pasakys gydytoja
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
kristule labai jaudinuos už tave kvėpuok ir ruoškis 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
labai jums aciu uz sveikinimus eliziukui. as labai paveluotai viska paskaiciau. bet labai megavomes atostogomis, nebuvo visai laiko prie kompo prisest. oras buvo neblogas, tai vis ezerai , sveiciai, vilniuj cia pilna visokiu koncertu buvo. na bet viskas sad.gif, vaziuojam ryt namo.

kristule gal jau lelyte supuoja, paskaiciau jusu visu paskutinius nerimavimus. tikiuosi, kad ryt jau visos zinosim naujienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 06 liepos 2009 - 21:47
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 06, 22:20)
sveikutės  4u.gif

kaip tavo nuotaikeles? As kazkaip cia skaitinejau tavo postus ir pagalvojau, kad tau tik tiek dar to laiko praejo, pernai tokiu metu man buvo panasiai laiko po netekties, tada buvau duobeje, realioje duobeje, nemaciau nei kaip saule pateka, nei kaip nusileidzia, viskas buvo pilka, kai nedirbdavau naktimis tai prazliumbdavau, atrode gyva i zeme sulisciau, kad tik nors kokia prosvaiste atsirastu. Visos mintys atsimusdavo tarsi i siena nezinomybes, baimes, nerimo padejo is tiesu atostogos ir leliuko planavimas, planai nepavyko tiesa is pirmo karto, bet is letargo busenos pazadino
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 06, 22:46)
sveikos merginos.
labai jums aciu uz sveikinimus eliziukui.

o as labai paveluotai prisidedu prie sveikinimu tavo Grazuolei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit sveikutes, linksmutes, siek tiek padykusios, bet visada laimingos. Linkiu jaunai panelei greitu laiku susilaukti broliuko ar sesytes , o gal ir to ir kito mirksiukas.gif

Sveikinu ir Vdapr kavalieriu. Kad guzu butu kuo maziau, mergu kuo daugiau, na ir zinoma broliu ir sesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 06, 22:46)
sveikos merginos.
labai jums aciu uz sveikinimus eliziukui. as labai paveluotai viska paskaiciau. bet labai megavomes atostogomis, nebuvo visai laiko prie kompo prisest. oras buvo neblogas, tai vis ezerai , sveiciai, vilniuj cia pilna visokiu koncertu buvo. na bet viskas sad.gif, vaziuojam ryt namo.

Geros jums kelionės 4u.gif
Kristule 4u.gif Lauksim nekantriai žinių bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
[quote=bicė,2009 07 06, 22:58]
kaip tavo nuotaikeles? As kazkaip cia skaitinejau tavo postus ir pagalvojau, kad tau tik tiek dar to laiko praejo, pernai tokiu metu man buvo panasiai laiko po netekties, tada buvau duobeje, realioje duobeje, nemaciau nei kaip saule pateka, nei kaip nusileidzia, viskas buvo pilka, kai nedirbdavau naktimis tai prazliumbdavau, atrode gyva i zeme sulisciau, kad tik nors kokia prosvaiste atsirastu. Visos mintys atsimusdavo tarsi i siena nezinomybes, baimes, nerimo padejo is tiesu atostogos ir leliuko planavimas, planai nepavyko tiesa is pirmo karto, bet is letargo busenos pazadino

aš vis laikaus, laikaus turiu išmokti paslėpti visą kas negerai, juk auga dukrytė (septinmetė) ji labai jautri tai nenoriu kad matytų, doh.gif kai sunku labai slepiuosi darbuose ,paskaitinėju kaip sunku kitom ir tarsi turiu kompanija smile.gif

labutis visom 4u.gif Kristuliuk, kaip laikais gal jau pradžiuginsi ax.gif
Atsakyti