Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(kristulee @ 2009 07 05, 09:43)
Labas rytelis.
ACIU merginos uz palaikyma. as jau po apziuru- tai va, lelyte jau siandien judejo gan gerai, sirdeles darbas taip pat grazesnis, tik gydytoja labai nustebino laaabai stiprus paruosiamieji skausmai. nakti tik apie 2val galejau uzmigt, ryte vel 5 val jie pazadino, be to, jau ir gleiviu kamstis kraujingas salinasi, tai tikriausiai nebe kazin kiek ir trauksiu. sake pagert nospos, pasedet siltoje vonioje, nes pavargsi nuo skausmu dar iki gimdymo. nu dievazi- tokiu dar dziaugsmu per 5 gimdymus neturejau. o siandien toookia nevykusi komanda budi, taip kad gimdyt dar nenoriu...
labai tikiuosi, kad viskas bus gerai - juk nebegalim 3 karstelio guldyt prie broliu  verysad.gif .  jei jau kas, vyras naujienas Jums pranes.
geros dieneles, mielos ir brangios DRAUGES.

vyk blogas mintis iš galvos, ilsėkis ir kaupkis darbui biggrin.gif juk jau pilnai išnešiota, tai gal ir geriau kad savaite anksčiau...na bent geriau nei savaite vėliau- visai nervai pasilptų mirksiukas.gif Lauksim Barborytės biggrin.gif
Atsakyti
Kristule - 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tu tik ramiai, kvėpuok ir bus viskas gerai. O tau pačiai teks gimdyt?

Bet kaip greitai tavo laikas prabėgo bigsmile.gif .

man dar visi pusantro mėnesio....... doh.gif Rodos, visa amžinybė aš jau nestuke.gif . Gal kad labai greitai pilvukas pasimatė.

O mano "baterkos" jau sėda biggrin.gif - šiandien tik grindis išsiploviau ir vsio - jėgų nulis. Sėdžiu sūpynėse, šalia gėlynas, trys balandos galvas iškėlusios, o pasilenkt ir išraut - nevalioju.... reik ravėt, bet ir tingiu, ir lelka spiria kai tik pasilenkiu. lauksiu mamos, sakė atvažiuos padės rūsį sutvarkyt ( nes iš po žiemos dar net neiššluotas blush2.gif ) .
Atsakyti
Kristulee, oi išgąsdinai karsta.gif

Bet man keista, kad jei tada matė, kad kažkas ne visai tvarkoj su širdele ir vandenim, kodėl nenusprendė paspartint gimdymo g.gif Juk jau išnešiotas lelius per akis, lengviau būtų jo būklę sekt ar kažkuo padėt, jei reikės, negu pilve esančiam.

Atsakyti
Oi, kad zinotumet, kaip tas skausmelis vargina... nezinau kodel negulde, tik liepe sekt nakti save. o jei dar sake taip bus, tada jau guldys. tik tiek, kad tarp spazmavimo siandien jauciu savo lelyte. tetis parveze mus po apziuros, ir i darba isleke, tai dickio prasau kad su maziais pasikutuliuotu, nu nebegaliu, net einu susirietus. va, ir pasireiskia senatve biggrin.gif , neber jegu-neber sveikatos, nebepakeliu taip skausmo.
o isgastis man paciai dar nepraeina- nu tokia itampa... o gimdysiu pati, kaip ir visus 5 savo maziukus smile.gif . tik tiek gerai, kad ne kart nesu plysusi ir siuta, tad didziausias skausmas-saremiai.
einu prigult, gal kiek nusnust pavyks.
Atsakyti
Kristulee gal brenduko 20g isgerk, atpalaiduos siek tiek, nusnust pavyks pailsesi siek tiek
Atsakyti
Kristulle, o gimdysi Šiauliuose?

Mano lelka sportuoja - jau apsivertus žemyn galva, tai taip bumbsi pūslėn, kad net pažaliuoja akyse biggrin.gif .

Rugsėje, tu dar viena? Negrįžę tavo vyrai?
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 07 05, 10:07)

Lauksim Barborytės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 05, 11:12)

*Bet kaip greitai tavo laikas prabėgo  bigsmile.gif .

**man dar visi pusantro mėnesio.......  doh.gif  Rodos, visa amžinybė aš jau  nestuke.gif . Gal kad labai greitai pilvukas pasimatė.
O mano "baterkos" jau sėda  biggrin.gif  - šiandien tik grindis išsiploviau ir vsio - jėgų nulis. Sėdžiu sūpynėse, šalia gėlynas, trys balandos galvas iškėlusios, o pasilenkt ir išraut - nevalioju.... reik ravėt, bet ir tingiu, ir lelka spiria kai tik pasilenkiu. lauksiu mamos, sakė atvažiuos padės rūsį sutvarkyt ( nes iš po žiemos dar net neiššluotas  blush2.gif  ) .

*tikrai labai greitai thumbup.gif Tuoj gimdysim visos "online" bigsmile.gif

**Ot tai daug doh.gif Jau visai nebedaug ir tau beliko 4u.gif
As tai irgi is supyniu neislipu ax.gif Sedziu pas tevus ir dziaugiuosi atostogom,geru oru, vaisiais ir darzovem is darzo thumbup.gif Namie beveik nesedziu,nes ryt jau vel Vilniun trauksim cool.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 07 05, 11:36)
Oi, kad zinotumet, kaip tas skausmelis vargina...

Laukiam tavo leliuko labai labai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės...
Kristulee na man atrodo kad tikrai lietuvaitę pavarysi liepos 6 d. ką gali žinot gal kokia kunigaikštienė bus mirksiukas.gif Dar šianakt namie palauk o ryt į ligoninę varyk mirksiukas.gif
Divėja kaip smagu kad tu jau atostogauji... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 07 05, 12:36)
Oi, kad zinotumet, kaip tas skausmelis vargina... nezinau kodel negulde, tik liepe sekt nakti save. o jei dar sake taip bus, tada jau guldys. tik tiek, kad tarp spazmavimo siandien jauciu savo lelyte. tetis parveze mus po apziuros, ir i darba isleke, tai dickio prasau kad su maziais pasikutuliuotu, nu nebegaliu, net einu susirietus. va, ir pasireiskia senatve biggrin.gif , neber jegu-neber sveikatos, nebepakeliu taip skausmo.
o isgastis man paciai dar nepraeina- nu tokia itampa... o gimdysiu pati, kaip ir visus 5 savo maziukus smile.gif . tik tiek gerai, kad ne kart nesu plysusi ir siuta, tad didziausias skausmas-saremiai.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=vaivos juosta,2009 07 05, 15:02]
Kristulle, o gimdysi Šiauliuose?

Mano lelka sportuoja - jau apsivertus žemyn galva, tai taip bumbsi pūslėn, kad net pažaliuoja akyse biggrin.gif .

labuka...sunkiai sekasi man prisijungti pas jus...angeliuku neturiu,bet gerai pazystu Kristulle,gal galeciau tiketis buti neatstumta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 05, 18:51)
:
labuka...sunkiai sekasi man prisijungti pas jus...angeliuku neturiu,bet gerai pazystu Kristulle,gal galeciau tiketis buti neatstumta verysad.gif

Jei Kristulle nieko prieš - bendrauk.

Mes grįžom sugiedojusios himną smile.gif . Tikros patriotės biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 05, 23:02)
Jei Kristulle nieko prieš - bendrauk.
Mes grįžom sugiedojusios himną  smile.gif . Tikros patriotės  biggrin.gif .

kristulle pati mane pakviete cia apsilankyti ir siaip mums teko kaiminysteje gyventi teko irmuti pazint,labai guvus berniukas buvo,daznai mano dukros ji prisimenanepasakosiu daug manau kristulle pati daug issipasakojo,koks dziaugsmas ju seimoje kai suzinojo kad ugnyte bus,kai kalbi su ja tai atrodo kad pirmas nestumas,smagu ziureti,labai tikiu kad malonu bus ne tik ma su jumis bet ir jum kad as esu.tik va nestukes jus ,o as man jau teko testa pirkti savo lelytem smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kristulee, kaip tu ir tavo lėlytė?
Atsakyti