Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 02, 09:10)
kas ten ji zude g.gif , negi MJ toks debilelis ir nemate kas apie ji dedas?

Akivaizdu,kad beveik nieko nezinote,tik,kad buvo toks. Debilelis... stupid.gif siulyciau pirma pasidometi..
Atsakyti
Kurie nesidomėjo jo gyvenimu, o tik žino tai, ką rašo pvz. delfi, kuris mano nuomone labai susigadino reputaciją skelbdamas visokį šlamštą iš tokių šaltinių kaip "The Sun" - tai ką jie gali pasakyti... Tik tiek, kad aš nelįsčiau į temas, apie kurias nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 07 02, 10:58)
rugsėje, gal nereikia to lietuvių komplekso kišti. Visam pasauly žmonės apie tai diskutuoja ir dar niekur nemačiau, kad kas sakytų, mes amerikiečiai, mes vokiečiai, ar dar kas... O MJ gerbėjams reikia apie tai kalbėti, nes nėra lengva susitaikyti su jo netektimi, o visko savyje laikyti negalima. Tam ir bendraujam.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 07 02, 12:36)
Kurie nesidomėjo jo gyvenimu, o tik žino tai, ką rašo pvz. delfi, kuris mano nuomone labai susigadino reputaciją skelbdamas visokį šlamštą iš tokių šaltinių kaip "The Sun" - tai ką jie gali pasakyti... Tik tiek, kad aš nelįsčiau į temas, apie kurias nieko nežinau.

100 procentų pritariu wub.gif
Atsakyti
Katik perskaiciau apie ji straipsni Zmonese.. "Artejant koncertams mintis vel pasirodyti miniai MJ labai gasdino-jis beveik nevalge,nemiegojo <...> Labai bijojo nuliudinti gerbejus,net galvojo apie savizudybe,kad nereiketu patirti gedos"
Kuo toliau tuo labiau netikiu,jog jis mire blush2.gif

Beje,zmones megsta kisti savo nuomone,nors absoliuciai nieko nenusimano. T.y. kuo maziau zino,tuo labiau reiskiasi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(HIStory @ 2009 07 02, 13:06)
Katik perskaiciau apie ji straipsni Zmonese.. "Artejant koncertams mintis vel pasirodyti miniai MJ labai gasdino-jis beveik nevalge,nemiegojo <...> Labai bijojo nuliudinti gerbejus,net galvojo apie savizudybe,kad nereiketu patirti gedos"
Kuo toliau tuo labiau netikiu,jog jis mire blush2.gif

Oj, man atrodo leidėjai be reikalo gadino popierių smile.gif

Šiandien arba rytoj koncerto organizatoriai parodys jo koncertų repeticijų įrašus bigsmile.gif
Atsakyti
cry.gif Slaugė: „Girdėjau, kaip Michaelas verkė iš skausmo“ http://www.15min.lt/...e_banner_bottom

Atsakyti
mire gaila.

o kaip jis gyveno tai tik jis ir zino . o ka tie laikrasciai raso tai burbulas ir viskas
Atsakyti
Čia kažkas užsiminė,kad reikėtų Michaelo fanų klubo.Aš manau taip pat ir turiu visai nemažai minčių dėl to.
Manau,reiktų tuo užsiimti.Nes,juk reikia stengtis,kad Michaelas išliktų mūsų visų širdyse ir nebūtų užmirštas smile.gif
Atsakyti
Ir dar vienas neblogas straipsniukas. Apie MJ kalba jo draugas ir asmens sargybinis. http://www.foxnews.c...,529818,00.html

"He didn't like to trick his fans because he loved them dearly, but he felt it would be in their own interests, for their safety that we would do that every now and again," he added.

"He was just such a gentle man, you know? He was never built for superstardom as far as I was concerned.

"I've met a lot of celebrities and they're very hard and strong, whereas Michael was very delicate and sensitive and caring. Too caring.

"He would watch children in Africa on TV and cry in his hotel room. He would want to go and visit hospitals in the middle of the night, or go to places in London where there were homeless people and give them money and food.

"I hope the general public will remember him for his music and the incredible talent that he had. He was always singing songs and writing lyrics. He lived and breathed showbiz."
Atsakyti
Esu buvusi daugelyje ryskiu zvaigzdiu koncertu,ten susirinka patys didziausi gerbejai,taciau jie linksminasi,klykia ir pan,bet retas kuris verkia. Paziurekit Michael koncerta,visi verkia,koks galingas turi buti zmogus,kad priverstu sitokia minia verkti,man jis sukelia tokius pat jausmus,tai taip keista.. Kodel mes verkiam? blush2.gif

Del fc,jis tikrai nebus uzmirstas ir be fc,bet aisku jo visvien reiktu,reiketu uzsiimti jo kurimu,galeciau padeti,taciau man turesit pasakyt ka padaryt tiksliai blush2.gif biggrin.gif

Ta slauge,isdavike,mire,tai ir pardavineja info,slykstu.
Kur rodys tuos irasus?
Atsakyti
Per koki saita galima sukurti foruma?
Atsakyti