Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

QUOTE(gigi5 @ 2009 07 02, 17:49)
Per koki saita galima sukurti foruma?

Viskas bus.Parašysiu jums per AŽ smile.gif
Atsakyti

aciu smile.gif

Pagerbdama muzikos legendos atminimą, MTV Lietuva šį šeštadienį, liepos 4-ąją, nuo 12 iki 16 val., o sekmadienį nuo 16 iki 18val. rodys laidas apie Jacko gyvenimą. Šeštadienį nuo 17 val. ir sekmadienį, liepos 5 dieną, nuo 12 val. eteryje - 40 geriausių Jacko klipų. Šį penktadienį top 10@10 ryte 10 val. bus skiriama Michaelo ankstyvajai, o vakare 22 val. paskutiniųjų dvidešimties metų kūrybai.
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 07 02, 18:18)
aciu smile.gif

Pagerbdama muzikos legendos atminimą, MTV Lietuva šį šeštadienį, liepos 4-ąją, nuo 12 iki 16 val., o sekmadienį nuo 16 iki 18val. rodys laidas apie Jacko gyvenimą. Šeštadienį nuo 17 val. ir sekmadienį, liepos 5 dieną, nuo 12 val. eteryje - 40 geriausių Jacko klipų. Šį penktadienį top 10@10 ryte 10 val. bus skiriama Michaelo ankstyvajai, o vakare 22 val. paskutiniųjų dvidešimties metų kūrybai.

O mtv lietuva galima ziureti internetu???
Atsakyti
na net nezinau blink.gif
Atsakyti
Negarantuoju info tikrumu,bet vienas anglu dienrastis teigia,jog Michael'as yra uzfiksuotas su kamera,gyvas!!!
Atsakyti
Ir aš jau pradedu tikėt... bigsmile.gif
Atsakyti
as ir netikiu, kad mire...
kazkaip keista tiketi, kad jis mire verysad.gif
beto tie ivykiai...seima nori kuo slapciau palaidoti Maikla, jo kuno dar niekas nemate
Daug kas spelioja, kad jis pasislepe, del skolu ir t.t

beto praejus dviem dienom buvo uzfiksuotas mj...nu ka as zinau blink.gif
Atsakyti
Kad,tik tai būtų tiesa smile.gif
Bet,dabar tai aš isivaizduoju jau kaip ant jo pultu,jei čia tik buvo reklama prieš koncertus.Užėstų jį visi žurnalistai,juk jei tiesa rašo,tai juk ir dvylika ar kiek ten gerbėjų dėl to nusižudė.Tai jau isivaizduoju,kas čia darytus...
Ramybės jam reikia,tai tikrai gal ir geriau būt,kad pasislėptu kur ir ilgai,ramiai ir laimingai gyventu.
Atsakyti
Tai as ir manau,kad tada jis jau tikrai sleptusi,nes gi ji nulinciuotu dauguma,vaje,net neisivaizduoju,kas detusi...
Man taip pat cia viskas be galo keista,tie slepimai visko,islenda tokia keista info is kazkur,atsirado ta paskutine jo foto,kuria neaisku,kas galejo padaryt,na zodziu,keista keista keista...
Atsakyti
Gal kas turit jo foto,iš albumo Bad fotosesijos,kur jis su tigriuku,baltam fone?
Prieš pora dienų kažkur buvau mačius,dabar niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite sukurti MJ foruma? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Greš,tuoj bus,pasistengsiu tuoj..

Va ir va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HIStory: 02 liepos 2009 - 20:04