Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

as ir ji turiu jau daugiau kaip keturi menesiai, ir dar beveik pilnas biggrin.gif tai manau kad uzteks dar ilgai mirksiukas.gif bet superinis daikciukas thumbup.gif prakaito kaip nebuta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 09 11, 22:39)
Tik galvoju - kuriam laikui man užteks to vieno buteliuko... g.gif
jau ketvirta buteliuka driclor pradejau. naudoju pazastims, delnams ir pedoms, tai buteliuko man uztenka lygiai metams ir menesiui smile.gif (naudoju 60 ml turio)
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 09 12, 12:17)
jau ketvirta buteliuka driclor pradejau. naudoju pazastims, delnams ir pedoms, tai buteliuko man uztenka lygiai metams ir menesiui smile.gif (naudoju 60 ml turio)

Aš tik pažastims naudoju... g.gif
O kaip pėdoms naudoji? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 09 11, 22:39)
Naudoju jau virš metų. Man jis tikras išsigelbėjimas.  cool.gif
Kiek kentėjau kol naudojau visokius kitokius. doh.gif Visko būdavo.
O dabar jau pamiršau ką reiškia prakaituotos pažastys streso metu.  ax.gif

Tik galvoju - kuriam laikui man užteks to vieno buteliuko... g.gif

Nepatikesit - bet man pirmojo buteliuko uzteko dviems su puse metu. Nes sis laikas priklauso nuo to kaip daznai reikia naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 09 12, 20:57)
O kaip pėdoms naudoji? mastau.gif

tiesiog užtepu gana gausiai driclor'o ant padu (nepamirštu pirščiukų ir kulno apmozot), palaukiu kol nudžius ir einu miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2009 09 13, 10:56)
Nepatikesit - bet man pirmojo buteliuko uzteko dviems su puse metu. Nes sis laikas priklauso nuo to kaip daznai reikia naudoti.

Patikėsiu. Pažiūrėjau šiandien prieš šviesą - tai dar nei pusės neišnaudojau.
Naudoju jį du kart į savaitę. Na, vasarą, kai buvo ;abai karšta - tris kartus.

Ot geras taupymo budas - pirkau jį už ~35 lt.
O kai naudodavau paprastus rutulinius, tai metams reikėdavo 2-3 buteliukų, o kiekvienas kainavo apie 10lt.

QUOTE(oge @ 2009 09 13, 12:56)
tiesiog užtepu gana gausiai driclor'o ant padu (nepamirštu pirščiukų ir kulno apmozot), palaukiu kol nudžius ir einu miegot smile.gif

Reikės išbandyti. Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip jis veikia neuzkimsa poru? unsure.gif Skaiciau, kad jame yra chlorure aluminium, o tai lyg provokuoja krutines vezi ir plius toksinai is kuno negali prasiverti i isore.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 09 13, 13:10)
Ot geras taupymo budas - pirkau jį už ~35 lt.

na taip, gaunasi ir pigiau, ir nežinau kiek kartų efektyviau, nes tie paprasti rutuliniai tai man tepk netepus - jokio skirtumo
o driclor ebay perku iškart tris - sau, mamai ir dar kokiai tetulei - tai po ~23 Lt moku (jau iskaičiavus siuntimą)
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 09 13, 12:56)

Dabar pagalvojau - o delnams irgi taip pat? Pasimozoji nak2iai ir eini miegoti? blush2.gif
Kaip dažnai delnams ir pėdoms naudoji? unsure.gif

QUOTE(oge @ 2009 09 13, 17:08)
na taip, gaunasi ir pigiau, ir nežinau kiek kartų efektyviau, nes tie paprasti rutuliniai tai man tepk netepus - jokio skirtumo
o driclor ebay perku iškart tris - sau, mamai ir dar kokiai tetulei - tai po ~23 Lt moku (jau iskaičiavus siuntimą)

Dabar tikiu, kad pigiau gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Superinis dalykelis thumbup.gif prakaituodavau kaip vyras lotuliukas.gif geda net maikute uzsimauti budavo, o dabar tik rankas aukstyn ir aukstyn lotuliukas.gif pedom taip pat thumbup.gif siaip megstu sportine avalyne tai sis produktas isgelbejo daugeli nosiu nuo nemalonaus kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 09 13, 17:40)
Dabar pagalvojau - o delnams irgi taip pat? Pasimozoji nak2iai ir eini miegoti?  blush2.gif
Kaip dažnai delnams ir pėdoms naudoji?  unsure.gif
Dabar tikiu, kad pigiau gaunasi.  mirksiukas.gif

jep, su delnais visiškai tas pats
o naudoju pagal poreikį, jei reikia idealiai sausų rankų - kas porą savaičių, kai galiu pabūt ir drėgnesnėm - kas mėnesį. o kai nenaudojau driclor tai vanduo, tikrąja ta žodžio prasme, lašėdavo nuo rankų, jau nekalbant apie stresines situacijas..
Atsakyti
QUOTE(Hesperide @ 2009 09 13, 12:26)
Mergaites, o kaip jis veikia neuzkimsa poru?  unsure.gif  Skaiciau, kad jame yra chlorure aluminium, o tai lyg provokuoja krutines vezi ir plius toksinai is kuno negali prasiverti i isore.

Aš ir dėl to daug galvoju, bet juk kur naudojam parduotuvinius irgi yra šio brudo.
Atsakyti