Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Kas ilgai ji naudoja gal galit pasakyt, jis padeda tol kol ji naudoji ar kazkokiu butu kaip ir visam laikui sumazina ta problema, ar jau jei nori rezultatu visam gyvenimui ji reik turet?
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet ar po to Dricloro kiti dezodorantai veikia? na, ta prasme, jei nustoji ji naudot, po to?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 09 21, 15:41)
Kas ilgai ji naudoja gal galit pasakyt, jis padeda tol kol ji naudoji ar kazkokiu butu kaip ir visam laikui sumazina ta problema, ar jau jei nori rezultatu visam gyvenimui ji reik turet?

As naudoju Driclor jau beveik 4 metai; pradzioje reikejo naudoti kiek dazniau, dabar reciau, bet naudoti reikia vistiek.
Driclor negydo prakaitavimo, tik padeda ji suvaldyti.

Ir tiesa sakant jau tiek pat laiko ji platinu, bet negirdejau, kad kazkam Driclor butu isgydes prakaitavima ir problemos nebeliko. Todel jeigu kam panaikino visam laikui - butu idomu suzinoti.
Atsakyti
As tik pamaniau, gal su laiku ta problema apmazeja smile.gif Butu isvis saunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 09 21, 19:45)
As tik pamaniau, gal su laiku ta problema apmazeja smile.gif Butu isvis saunu smile.gif

Tikrai apmazeja - bet NEDINGSTA. Tiesiog kai ieini i ritma ir laiku naudoji Driclor, tau si problema praktiskai dingsta, bet tik tol kol naudoji.
Atsakyti
aš naudoju apie pusę metų, pradžioje bandžiau daryti taip kaip reikia- naudoti apie savaitę laiko kas vakarą- po antro karto taip griaužė, kad teko bėgti praustis doh.gif , bet jis tikrai efektyvus, man tos savaitės ir nereikėjo, dabar naudoju kai pajaučiu, kad vėl problema atsinaujino, pasitepu vieną vakarą ir ramu... ( na išeina, kad naudoju kartą į mėnesį... ax.gif )
Atsakyti
Merginos, o tarp jūsų naudojančių šią priemonę yra aktyviai sportuojančių?

Idomu kiek išlaiko tokiu atveju mastau.gif
Atsakyti
Pasakysiu taip. g.gif

Siaubingai prakaituodavau, net kai šalta. O buvau visai liesutė. Nusprendžiau panaudoti šį stebuklą. Taip, prakaito tikrai sumažėjo ir labai džiaugiausi, bet atkreipiau dėmesį, kad labai isvorio priaugau. rolleyes.gif
Šitos temos užvedėja nusivylė, kad ji sportuojant prakaituoja... Labai kvaila galvoti, kad IŠVIS neprakaituosite, tai organizmui siaubingai kenksminga. Aš dabar net džiaugiuosi, kad prakaituoju. Nebenaudoju to daikto. Kai kurioms šis daiktas net vėžį sukelia, dėl aliuminio. Taigi, merginos mąstykite. Ir dėl Dievo meilės, doh.gif nesvajokite visiškai neprakaituoti. Juk spore, tai dalis priežasčių dėl ko sulieknėjame. smile.gif
Atsakyti
Tai aš suprantu, kad treniruotės metu prakaituojama biggrin.gif bet poto nusiprausus po dušu, vėl nebeprakaituoji ar jei jau pramušė, tai jau ir iš naujo tept reiks?

Tokiu atveju bene kasdien gautųsi mastau.gif

Sunku suformuluot klausimą, kvailai skamba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2009 09 25, 00:18)
Tai aš suprantu, kad treniruotės metu prakaituojama  biggrin.gif bet poto nusiprausus po dušu, vėl nebeprakaituoji ar jei jau pramušė, tai jau ir iš naujo tept reiks?

Tokiu atveju bene kasdien gautųsi mastau.gif

Sunku suformuluot klausimą, kvailai skamba  blush2.gif

Pabandysiu atsakyti taip kaip manau supratau tavo klausima.
Pati jau beveik pusantru metu nebesportuoju (leliukas), bet parasysiu kaip buvo iki tol.
Siaip sportuojant as daug prakaituoju, t.y. prakaitas zliaugia per visur. Bet su Dricloru is pazastu kur kas maziau begdavo nei per visa kuna. Todel esu tikra, kad visa kas turi pasisalinti (slakai) pasisalina, o ir kunas atsivesina tiek kiek reikia. Bet po duso ir kai kunas atvesta, pazastys ir toliau likdavo sausos.
As sportavau visa laika; pradzioje kai pradejau naudot Driclor jo reikejo dazniau, paskui tas laikas ilgejo ir Driclora tepti reikejo kur kas reciau. Nors ir sportavau visa ta laika.
Tad galiu pasakyti, kad man sportas Driclor poveikio tikrai nemazino.

Panasiai ir su soliariumu. Kadangi ten karsta, tai iseinant jausdavau toki nelabai malonu kvapa is pazastu. Bet po nusiprausimo ir atvesimo, vel viskas buna gerai. Papildomai Driclor naudoti nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(Ficey @ 2009 09 24, 14:34)
Pasakysiu taip.  g.gif

Siaubingai prakaituodavau, net kai šalta. O buvau visai liesutė. Nusprendžiau panaudoti šį stebuklą. Taip, prakaito tikrai sumažėjo ir labai džiaugiausi, bet atkreipiau dėmesį, kad labai isvorio priaugau.  rolleyes.gif
      Šitos temos užvedėja nusivylė, kad ji sportuojant prakaituoja... Labai kvaila galvoti, kad IŠVIS neprakaituosite, tai organizmui siaubingai kenksminga. Aš dabar net džiaugiuosi, kad prakaituoju. Nebenaudoju to daikto. Kai kurioms šis daiktas net vėžį sukelia, dėl aliuminio. Taigi, merginos mąstykite. Ir dėl Dievo meilės,  doh.gif  nesvajokite visiškai neprakaituoti. Juk spore, tai dalis priežasčių dėl ko sulieknėjame.  smile.gif

Tai o dėl ko nustojai jį naudoti? Matai palyginus kad ir kitose priemonėse aliuminio yra tai nežinau ar pritaikyta tik driclorui frazė:"Kai kurioms šis daiktas net vėžį sukelia, dėl aliuminio"
Atsakyti
QUOTE(Greis5 @ 2009 09 27, 22:37)
gal kas gali padeti isigyti sia priemone, nes jau visai nepadeda jokie dezodorantai, nusibodo rengtis vien tamsiais rubais  doh.gif  nors karta gyvenime norisi pasijusti saugiai  thumbup.gif

Asmeniskai draige is Londono parveza, nes taip pigiau Zinoma iskaitant, kad atvezimas nekainuoja biggrin.gif o siaip tai maciau internetinis psl. yra www.prakaituoju.lt. ten galima uzsakyti.
O siaip tai priemone superine, anksciau as irgi tik tamsiai rubais vaiksciodavau arba tokiom palaidinem, kur pazastys stipriai iskirptos lotuliukas.gif bet dabar tai jokiu problemu, ir be to jeigu is pradziu tiksliai pagal nurodymus tepi, tai veliau reikia labai nedaug baudoti. as artais tik karta per 2 savaites pasitepu.
Pamatysi, kai isigysi dinks bet koks diskomfortas. Mesi juodus rubus ir spintos biggrin.gif
Atsakyti