Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

as esu baisingai patenkinta juo, nes ****** tepu karta i dvi ar tris savaites (kvapo jokio nera net po intensyvaus sporto)
o pazastim tai du kart i savaite tai yra savaitgaliais, ir labai fainai, nes kvapo jokio, dregmes jokios... ir kas man labai patinka kad uzsidejus prigludusia suknute sviesia gali drasiai net sokiu vakarelyje dukstant kelti rankas virsun nes zinai kad jokiu slapiu demeliu ir kvapo nebus tikrai, gerai kad yra sis dalykelis...

Vyras naudoja bet retai, jam nepatinka to driclor kvapas, as kakaip ne itin ji ir jauciu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Naudoju tą patį buteliuką jau gal kokie treti metai ( išvada naudoju retokai ir mažą kiekį ,jeigu daugiau tuoj graužia) man labai padeda tik stengiuosi viską su saiku naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2009 10 24, 15:43)
Mes irgi su vyru nusipirkom driclor, tai patenkinti esam.  superinis dalykas  thumbup.gif  maciau dabar reklamuoja, kad jau ir vaistinese yra  unsure.gif  smile.gif

Tikrai, įdomu, kiek pas mus kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2009 10 25, 21:09)
Tikrai, įdomu, kiek pas mus kainuoja  rolleyes.gif

Nezinau kainos schmoll.gif maciau tik lankstinuka ir buvo parasyta kad parduodamas tik vaistinese , bet paciai matyt neteko smile.gif man irgi idomu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 10 25, 13:57)
as esu baisingai patenkinta juo, nes ****** tepu karta i dvi ar tris savaites (kvapo jokio nera net po  intensyvaus sporto)
o pazastim tai  du kart i  savaite tai yra savaitgaliais,  ir labai fainai, nes kvapo jokio, dregmes jokios... ir kas man labai patinka kad uzsidejus  prigludusia suknute sviesia gali drasiai net sokiu  vakarelyje dukstant kelti rankas virsun nes zinai kad jokiu slapiu  demeliu ir kvapo nebus tikrai,  gerai kad yra sis dalykelis...

thumbup.gif Pazastis galit ir reciau tepti, pabandykit palaukti, kol pajusit, kad vel po truputi prakaituojat ir tada tepkit. O ****** reikes ir man pabandyti patepti, iki siol tik pazastims naudoju smile.gif
Atsakyti
bandziau karta i savaite, tai paskui jau pradedu i savaites gala jausti kvapa, jis nera toks pats intensyvus, bet as nenoriu is vis to jausmo patirti daugiau kai zinau kad su driclor galiu but visuomet sausa ir bekvape biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 10 26, 10:32)
bandziau karta i savaite, tai  paskui jau pradedu  i savaites gala jausti  kvapa, jis nera toks pats intensyvus, bet  as nenoriu is vis to jausmo patirti daugiau kai  zinau kad su driclor galiu but visuomet sausa ir bekvape biggrin.gif

Tai ir tepkite kada butent jums reikia, nes kiekvinam zmogui sis laikas buna skirtingas kaip skirtingi esame ir mes. Todel, deja, niekas negali jums patarti kaip daznai naudoti Driclor.
Beje, pardavejas turejo pasakyti kaip prailginti laika tarp Driclor naudojimu. Jeigu nepasake - klauskit, nes tikrai galima efektyviai pratesti.
Atsakyti
4u.gif Tai papasakokit kaip pratęsti, aš tai tikrai nežinau jei galima tai nuo pradžių suprantu tepti kartą per dieną (vakare), 7dienas iš eilės, o po to?
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 10 27, 20:04)
4u.gif Tai papasakokit kaip pratęsti, aš tai tikrai nežinau jei galima tai nuo pradžių suprantu tepti kartą per dieną (vakare), 7dienas iš eilės, o po to?

tikrai nereikia tepti kasdien (kas vakarą). Kitą kartą tepi tada, kai pradedi vėl prakaituoti arba, kai tas prakaitavimas pasidaro nekomfortiškas. Pvz. tik pradėjus naudoti Driclor, antrą kartą patepti gali prireikti už kokių 4-7 dienų (kiekvienam individualu), po to vis rečiau. O pratęsti poveikį galima panaudojant paprastą antiperspirantą - kai jau imi truputį prakaituoti netept iškarto Driclor, o kurį laiką dar pratemt su paprastu antiperspirantu.
Silvia26, gal žinot dar kokių būdų?
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, gal kazkas parduoda sita geri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleksi @ 2009 10 28, 14:27)
Norejau pasiteirauti, gal kazkas parduoda sita geri? 4u.gif

Maciau jau atsirado vaistinese mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksiukė @ 2009 10 25, 21:09)
Tikrai, įdomu, kiek pas mus kainuoja  rolleyes.gif

As maciau vietinio lygio vasitineje tai 33lt kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 10 28, 09:00)
tikrai nereikia tepti kasdien (kas vakarą). Kitą kartą tepi tada, kai pradedi vėl prakaituoti arba, kai tas prakaitavimas pasidaro nekomfortiškas. Pvz. tik pradėjus naudoti Driclor, antrą kartą patepti gali prireikti už kokių 4-7 dienų (kiekvienam individualu), po to vis rečiau. O pratęsti poveikį galima panaudojant paprastą antiperspirantą - kai jau imi truputį prakaituoti netept iškarto Driclor, o kurį laiką dar pratemt su paprastu antiperspirantu.
Silvia26, gal žinot dar kokių būdų?

Taip, butent taip ir prailginamas laikas - su antiperspirantais.
O hilin i az nusiunciau visas naudojimo instrukcijas smile.gif

O del kainos tai taip, kainuoja vaistinese apie 33lt, tik ten deja, 20 ml... O cia parduodama 60 ml..... 4u.gif
Atsakyti