Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

[quote=upeliux,2009 11 14, 00:54]
tai jai tokios problemos neturit tai niekad ir nesuprasit biggrin.gif

upeliux, skaitote mano mintis biggrin.gif
Lengva kalbėti ir kitas mokyti....o jei ta problema gadina gyvenimą ir nervus, ir kitos priemonės neveiksmingos...(be to nemanau kad tai yra taip kenksminga...)
http://www.supermama...?...&hl=driclor
Atsakyti
QUOTE(upeliux @ 2009 11 14, 00:54)
tai jai tokios problemos neturit tai niekad ir nesuprasit biggrin.gif

va butent

o shiaip jau tai Driclor yra vaistas o ne dezodorantas, o vaistai buna ir kartus ir skausmingi, jei leidziant vaistus kaukti norisi tai dar nereishkia kad kokia bloga cia chemija.. o cia tepama..

turiu ir ash bet dar nebandziau.. sad.gif

Atsakyti
na jau isbandziau.. jau kokias 2val pasitepusi, negrauzia absoliuciai

tepiau specialiai diena, kad jei labai graus, kad nuplaut galeciau.. o nakti miegociau sau ramiai
bet atrodo ash is tu laiminguju, kuriu.. neskaudina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolivija: 14 lapkričio 2009 - 18:11
kokia jo kaina ir kur pigiausiai butu galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 11 15, 18:36)
kokia jo kaina ir kur pigiausiai butu galima isigyti? 4u.gif

yra '' as nematoma'' zinute kad ji negali naudot, tai rashyk i AZ gal parduos
cia daug yra siulanciu paskaityk tema kaina vistiek nuo 38 lt
as pirkau is internetinio puslapio
www.prakaituoju.lt uz 50lt, 60ml. Pristatimas iskaiciuotas. vienzo sutaupyti galima , bet tik keleta litu

sako buna vaistinese kainos-kiekio santykis blogesnis
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2009 11 14, 16:06)
na jau isbandziau.. jau kokias 2val pasitepusi, negrauzia absoliuciai

tepiau specialiai diena, kad jei labai graus, kad nuplaut galeciau.. o nakti miegociau sau ramiai
bet atrodo ash is tu laiminguju, kuriu.. neskaudina smile.gif

nesu tikra, bet man atrodo kad instrukcijoj parasyta , kad reikia tepti butent nakciai, nes tada prakaito liaukos maziau aktyvios. ma atrodo net negerai tepti diena.as visada tepdavausi, kai jau tikrai zinau kad eisiu miegot uz keliu minuciu.kelis pirmus kartus ksaudejo bet dabar tai nieko nejauciu, nu nebent mazyti dilgciojima.ir prakaitavimas sumazejp labai.seniau begdavo tiesiog o dabar esu nesitepus nuo rugpjucio menesio ir ok.manau psichologiskai ramesne tapau, nes zinau kad nera baimes pakelti rankas, kad nebus slapios pazastys gal del to ir sumazejo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 17:55)
o jums nekyla mintis, kokia as cia chemija tepuosi, jeigu net grauzia? Man vien tai kad sita daikta kas savaite uztenka naudoti, jau kelia itarima. O ir siek tiek prakaito juk naturalu, tad jei naudojant driclor buna visiskai sausa, kur dingsta visos blogos medziagos, kurios issiskiria su prakaitu?
na nesuprantu kaip galima taip save nuodyti

Nesuprantat? g.gif O suprantat, kad prakaituojama ne tik per pažastis? Nesuprantat ir to, kad kai kuriems žmonėms tai blogina gyvenimo kokybę? Kai negali atsipalaiduoti, nesvarbu ar šilta ar šalta, ar judi ar sėdi vietoje, - vistiek šlapios pažastys.. O jūs savęs nenuodyjat įvairiausiais kremais, kosmetika, maistu galų gale?
Atsakyti
man driclor didziulis atradymas, pagaliau galima nesioti maikutes ir bliuskutes. siaip kartais ir man nesti, bet jau vis maziau ir maziau, anksciau nusikasydavau. bet siaip geriau pasikasysiu nei busiu slapiom pazastim doh.gif

i 
. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 lapkričio 2009 - 23:18
Sis dalykelis palengvina gyvenima tikrai biggrin.gif
Prakaituoju kad ir ne daug, bet ypatingai siltuoju sezono metu, jei esu su baltinukais ir pakeliu rankas - visada ypac silko marskiniai buna dregni doh.gif na nevarva, bet tikrai ne kaip atrodo, kai pazastys kazkiek dregnos..
Su driclor esu tikra, kad visi audiniai, pazastu vietoje bus sausuteliai tai malonumas renkantis rubus neziuret i spalvas ir nesijaudinti, kad rankas kilstelejus, pasijusiu nejaukiai del dregnos zonos pazastyse ax.gif
Atsakyti
pastebejau toki dalyka, jei po dricloro po keliu dienu del kvapo, pasitepu kita dezodoranta tuomet pradeda prakaituoti pazastys. Na siaip nusiprausus neskeidzia jokio blogo kvapo dricloras, cia turbut iprotis teptis kiekviena diena blush2.gif , jau teks atprasti
Atsakyti
graužia, oi kaip graužia doh.gif užvakar pirma karta vakare pasitepiau, po to vakar - tas pats g.gif vakar tai po pusvalandžio ėjau nusiprausti blink.gif na gal tikrai turi praeiti laikas ir reikia priprasti g.gif
Atsakyti
Naudoju jau antri metai - super atradimas thumbup.gif
Atsakyti