Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

aš taip pat džiaugiusi šiuo atradimu. turėjau tikrai nemalonių situacijų su prakaituotom pažastim. dabar tepu kas dvi savaites ir vargo nejaučiu ir kitom rekomenduoju. bet ką pastebėjau kad delnai dažniau prakaituoja - būna drėgni. rankas plaunu dažniau lotuliukas.gif
dekoju supermamytei pardavusiai man diclor
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2009 11 27, 14:38)
aš taip pat džiaugiusi šiuo atradimu. turėjau tikrai nemalonių situacijų su prakaituotom pažastim.  dabar tepu kas dvi savaites ir vargo nejaučiu  ir kitom rekomenduoju. bet ką pastebėjau kad delnai dažniau prakaituoja - būna drėgni. rankas plaunu dažniau  lotuliukas.gif
dekoju supermamytei pardavusiai man diclor

as irgi jo labai noriu,tik kazkaip mane atbaido tas,kad galbut jis labai kenkia sveikatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 11 27, 21:02)
as irgi jo labai noriu,tik kazkaip mane atbaido tas,kad galbut jis labai kenkia sveikatai g.gif

As taip pat sad.gif
Atsakyti
ne ką labiau nei visi kti žiūrint mediciniškai, taip, kad ramiai, medikai naudoja irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 11 27, 21:02)

jei labai kenktu- nebutu registruojamas lietuvoj.
Atsakyti
labas visoms smile.gif

as Driclor naudoju jau metai ir esu labai patenkinta. Pagaliau galiu jaustis rami ir nebijot pakelti ranku, nes tie didziuliai rutuliai ne tik kad neestetiskai atrode, bet ir pojutis buvo baisus. Nors seniau maniau, kad jau as prakaituoju itin gausiai, taciau Driclor naudoju maximum 2 naktis per menesi. Bet...bet...bet kazkoks keistas sutapimas, kad pradejus naudoti sia priemone pradejo atsirasti ant nugaros spuogu. Nors ir naudoju ivairias antibakterines priemones, kremus , tonikus, taciau toks jausmas, kad vis tiek kas pasisalindavo per pazastis kazkiek pasisalina per nugara ir uzkemsa poras. Gal ir visai cia nesusije, bet ar kuriai is jusu neprasidejo spuoguotumas ant nugaros?
Atsakyti
QUOTE(zali_sapnai @ 2009 11 30, 00:28)
labas visoms  smile.gif

as Driclor naudoju jau metai ir esu labai patenkinta. Pagaliau galiu jaustis rami ir nebijot pakelti ranku, nes tie didziuliai rutuliai ne tik kad neestetiskai atrode, bet ir pojutis buvo baisus. Nors seniau maniau, kad jau as prakaituoju itin gausiai, taciau Driclor naudoju maximum 2 naktis per menesi. Bet...bet...bet kazkoks keistas sutapimas, kad pradejus naudoti sia priemone pradejo atsirasti ant nugaros spuogu. Nors ir naudoju ivairias antibakterines priemones, kremus , tonikus, taciau toks jausmas, kad vis tiek kas pasisalindavo per pazastis kazkiek pasisalina per nugara ir uzkemsa poras. Gal ir visai cia nesusije, bet ar kuriai is jusu neprasidejo spuoguotumas ant nugaros?

As jau naudoju Driclor 4 metus, bet man neatsirado jokiu nauju pojuciu ar poveikio. Pazastys sausos, o visa kita kaip buve.
Atsakyti
labas visoms  smile.gif

labai idomi mintis. man irgi prakaitavimas labai aktualu, bet dar vis viena koja stabdau. o negalejo buti, kad mityba pasikeite, ir todel slakai pasisalina per nugara? pvz man irgi nugara yra jautri vieta, ir jei koks spuogelis atsiranda, dazniausiai nugaros srityje. kelis metus dirbau aplinkoje, kur daug dulkiu ir lakiu nuodingu medziagu, tai nugara istisai spuoguota buvo, taip pat ir pazandes, kaklas. siuo metu nebesu toje aplinkoje ir viskas susitvarke. gal yra kitokiu priezasciu tiems spuogiukams? nors siaip oda yra musu indikatorius vidines sveikatos.
Atsakyti
labas visoms  smile.gif

Bet...bet...bet kazkoks keistas sutapimas, kad pradejus naudoti sia priemone pradejo atsirasti ant nugaros spuogu.

Man padaugejo spuogeliu nugaros, krutines, kaklo srityse, bet nepasakyciau, kad tai trukdo gyventi, tirsiog atsiranda po keleta, pranyksta, vel atsiranda...
As manau, kad tai susije su tuo paciu prakaitu, kuris "neiseina" per pazastis, tai randa vieta per kitur pasisalinti smile.gif
Atsakyti
o jis tik prakaitavima stabdo ar ir kvapa,nes jei sausa,bet kvapas yra,tai ne kas tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 11 30, 18:23)
o jis tik prakaitavima stabdo ar ir kvapa,nes jei sausa,bet kvapas yra,tai ne kas tada doh.gif

nera nei prakaito, nei prakaito kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamask @ 2009 11 30, 18:32)
nera nei prakaito, nei prakaito kvapo  ax.gif

na,tada gal teks pabandyti,isbaigus likusius dezikus,o ar koki papildoma dezodoranta naudojate kas nors ar tik su diclor apsieinate? smile.gif
Atsakyti