QUOTE(zali_sapnai @ 2009 11 30, 00:28)
labas visoms
as Driclor naudoju jau metai ir esu labai patenkinta. Pagaliau galiu jaustis rami ir nebijot pakelti ranku, nes tie didziuliai rutuliai ne tik kad neestetiskai atrode, bet ir pojutis buvo baisus. Nors seniau maniau, kad jau as prakaituoju itin gausiai, taciau Driclor naudoju maximum 2 naktis per menesi. Bet...bet...bet kazkoks keistas sutapimas, kad pradejus naudoti sia priemone pradejo atsirasti ant nugaros spuogu. Nors ir naudoju ivairias antibakterines priemones, kremus , tonikus, taciau toks jausmas, kad vis tiek kas pasisalindavo per pazastis kazkiek pasisalina per nugara ir uzkemsa poras. Gal ir visai cia nesusije, bet ar kuriai is jusu neprasidejo spuoguotumas ant nugaros?
labai idomi mintis. man irgi prakaitavimas labai aktualu, bet dar vis viena koja stabdau. o negalejo buti, kad mityba pasikeite, ir todel slakai pasisalina per nugara? pvz man irgi nugara yra jautri vieta, ir jei koks spuogelis atsiranda, dazniausiai nugaros srityje. kelis metus dirbau aplinkoje, kur daug dulkiu ir lakiu nuodingu medziagu, tai nugara istisai spuoguota buvo, taip pat ir pazandes, kaklas. siuo metu nebesu toje aplinkoje ir viskas susitvarke. gal yra kitokiu priezasciu tiems spuogiukams? nors siaip oda yra musu indikatorius vidines sveikatos.