Visi turi galvas ant pečių ir sugeba patys mąstyt kas jiems geriau

QUOTE(Kendal @ 2010 04 16, 22:25)
Sutinku, kad vieni prakaituoja daugiau nei kiti, o ir prakaito kvapas kai kuriu is koto verciantis. As kalbu ne apie limfmazgiu uzdegima, bet apie vezi. O jeigu nuo tokio dez. skauda, beria ir t.t., tai gal botulinas tuomet geriau? Su slapiom pazastim dar neteko muistytis darbe, bet velgi zmogus zmogui nelygu ir perspiracija keikvieno skirtinga. Galbūt kai kas driclore mato išeitį. Aš tik siūlau gerai apgalvoti, ar tikrai verta.
Galiu pasakyt, kad man grauze pirmus kartus, bet itariu tik del to, kad pazastis skusdavau ir oda budavo sudirgusi nuo skutimo butent (netepdavau ta pacia diena nusiskutus)...o kai pradejau vasku depiliuot, niekas man negrauzia

Kiekvieno oda skirtinga, organizamas alergizuojamas ne tik nuo cheminiu produktu, bet ir nuo pieno ir pan, taip kad i tai atsizvelgus nurasyti produkta, jo net nebandzius manau butu neprotinga.
Papildyta:
QUOTE(Lūšis @ 2010 04 17, 09:33)

Sveikos
mane labai sudomino tas driclor
noreciau paklausti gal kas tiksliai zinot ir galit parekomenduoti kaip ir kur jo isigyti?

mane labai sudomino tas driclor

Apie limfmazgių uždegimą, galiu pasakyti tiek, kad man jų buvo atsiradę nuo tų visų eilinių dezodorantų.. o dabar Driclor naudoju virš 2 metų ir jokių problemų nematau 
Naudosiu kol galėsiu
Deimuliukee va čia gali įsigyti driclor , arba kosmetikos išparduotuvės temoje pasiskelbk, kad ieškai ir tikrai atsiras kas pigiau nei vaistinėj parduos

Naudosiu kol galėsiu

Deimuliukee va čia gali įsigyti driclor , arba kosmetikos išparduotuvės temoje pasiskelbk, kad ieškai ir tikrai atsiras kas pigiau nei vaistinėj parduos

QUOTE(zuikulis @ 2010 03 28, 23:08)
bet kad sitas dalykas veiktu dvi savaites man neitiketina. as kai reikia stengiuosi tepti kad antra ar kas trecia diena. nes jau trecia-ketvirta diena musa prakaitas, jei nepatepu. to gerio turiu per akis ir sunkiai sekasi paslepti 

Įtikėtina, visi juk esam skirtingi

QUOTE(Nenka @ 2010 04 09, 09:11)
Laba diena naudojancioms Driclor
Jus man atsakykit i toki klausima, ar si preparata gali naudoti vyrai? Mano prakaitavimas gana lengvas, del to problemu neturiu, bet va su vyru beda, vasara jau net juodi rubai nepadeda, o nakti visa patalyne slapia buna nuo prakaito, ar tinka jis vyrams, ar skirtas tik moterims? 

Gali naudoti ir vyrai, ir moterys. MB sėkmingai naudoja keletą metų

QUOTE(dianasts @ 2010 04 09, 10:28)
Sveikos, as Driclor naudoju 3 savaite, bet nejauciu nei niezulio, nei issausejimo, nu nieko. Bet rytais visada tepuosu Aloe. Tai va kur paslaptis. Oman net nedaejo, jau galvojau kad mano oda super

Gal ir oda super

QUOTE(*Caras* @ 2010 04 13, 07:52)
Labas mergaitės
. Naudojau ir aš driclor, tai liuks daiktas
. Norėčiau paklaust tų,kas turi 60ml buteliuką. Ar naujas buteliukas uzsuktas kamštuku,o tą rutuliuką įsidedi pirmą kartą prieš naudojant? Aš turėjau 20ml, tai buvo su kamštuku. Dabar turiu tuščią buteliuką ir pagalvojau gal kuri norėtų parduot man 20ml driclor
Aš kaune.

Kiek man teko pirkti 60ml, visi buteliukai buvo su rutuliuku iškart

QUOTE(Satide @ 2010 04 13, 08:02)
O šiaip norėčiau mergaičių paklausti kurį Driclor naudojate- paprastą ar solutions?
Paprastą.
QUOTE(chiuncia @ 2010 04 16, 15:35)
Prakaito kvapo lengvai galima isvengti prausiantis n kartu per diena, bet deja slapios ir nesmirdancios pazastys nesuteikia paprasto gyvenimisko komforto ir tikrai pvz darbe besimuistydama slapiom pazastim pries kolegas ir jausdamasi itin nemaloniai, neimsi svarstyti, tegul mano tos pazastys slapios buna, bet gal kada nesusirgsiu limfmazgiu uzdegimu

Beje, limfmazgių uždegimu susergama ne vien tik nuo antiperspirantų

QUOTE(Kendal @ 2010 04 16, 21:25)
As kalbu ne apie limfmazgiu uzdegima, bet apie vezi. O jeigu nuo tokio dez. skauda, beria ir t.t., tai gal botulinas tuomet geriau?
Botulinas kainuoja apie šimtą kartų brangiau lyginant su Dricloru

Sveikos,
įsigijau ir aš Driclor. Ir labai skaudžiai prisižaidžiau...
Žinojau, kaip naudoti - prieš tai keletą metų turėjau Certain Dri, kurio poveikis toks pats, pasitepdavau kartą į 2 sav. ir būdavo liuks - sausa ir ramu. Pirmą kartą patepus Driclor, irgi viskas buvo gerai, o antrą kartą nakčiai tepiausi, prieš tai ryte nusidepiliavusi pažastis. Buvo truputį neramu, bet pagalvojau, kad apie 12 val. praėjo, gal nieko tokio... Klydau, pasirodo. Ryte nubudau ir iš karto pajutau, kad žiauriai skauda pažastis - lyg išdegintos būtų. Ištino, paraudo, skausmelis oioi... Nuploviau, patepiau raminančiu kremu, per parą skausmas ir patinimas praėjo. Tiesa - neprakaituoju tai tikrai
Norėčiau pasiklaust, po kiek laiko be jokių baisių pasekmių naudojate Driclor po pažastų depiliacijos? Būtent ne skutimo, o nudepiliavimo.
įsigijau ir aš Driclor. Ir labai skaudžiai prisižaidžiau...

Norėčiau pasiklaust, po kiek laiko be jokių baisių pasekmių naudojate Driclor po pažastų depiliacijos? Būtent ne skutimo, o nudepiliavimo.
Jei taip stipriai sureagavo, tai palauk gal kelias dienas 
Aš kitą vakarą jau tepu.
O kam keiti certain dri į driclor, jei anas veikė gerai?

Aš kitą vakarą jau tepu.

QUOTE(Lūšis @ 2010 04 19, 13:26)
Jei taip stipriai sureagavo, tai palauk gal kelias dienas 
Aš kitą vakarą jau tepu.

Aš kitą vakarą jau tepu.

Tai laukiu dabar, juolab, vis tiek suveikė, neprakaituoju, tai pataupysiu odą kol kas

Tą Certain Dri seniai turėjau, siunčiausi lyg iš ebay, o Driclor'u daug kas prekiauja čia pat vietoje, sudėtis - ta pati, tai ir įsigijau iš vienos forumietės

QUOTE(Miaška @ 2010 04 19, 13:21)
as naudoju po depiliacijos po 24 valandu

QUOTE(Miaška @ 2010 04 19, 12:21)
Stengiuosi, kad po depiliacijos praeitų pora dienų, tada ramiai tepu Driclor

QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 11:42)
Kiek man teko pirkti 60ml, visi buteliukai buvo su rutuliuku iškart
nėra nei vieno dalyko, kuris neturėtų jokių minusų, botulinas ne išimtis

nėra nei vieno dalyko, kuris neturėtų jokių minusų, botulinas ne išimtis

sakykit, o kam jį reikia nuplauti ryte?

sveikos gyvos, sugrizau anekdotu papasakot
. Zodziu, naudojau driclora kas tris-keturias, jei nieko svarbaus nevyko - kas penkias dienas. pirma diena sausa, o i trecia jau koks lasiukas prasimusa. ir sumasciau, kad cia nieko baisaus, tas lasiukas (mol sveikata taupysiu
) jei su megztuku bunu, todel nustojau teptis savaitelei. siandiena darbe pazastys varvete varvejo. laimei buvau su tinkamasi rubais, bet tas jausmo slykstumas nenusakomas zodziais. istorijos moralas: kaip greit prie gero priprantama
, jei net pati pradejau tiketi, kad nera mano prakaitavimas toks siaubingas... viena diena sugrazino viska i vietas ir, atleiskit naturalistes, man nekyla klausimas del prioritetu
driclor ir tiktai driclor.
o del vezio, tai man kur kas baisesne yra pavasario-vasaros saule, kuri gali suaktyvinti apgamus, todel dienomis i pliaza visai neinu ir todel neidegu niekad. bet siuo atveju del baltos odos nejauciu diskomforto, skirtingai, nei del neestetisku, nehigieniskai atrodanciu ir gluminanciu tiek pacia, tiek aplinkinius pazastu.
Papildyta:
todel kad visas isorines priemones reikia nuplauti. cia tas pats, kaip klausti, o kodel veido kauke reikia nuplauti

o del vezio, tai man kur kas baisesne yra pavasario-vasaros saule, kuri gali suaktyvinti apgamus, todel dienomis i pliaza visai neinu ir todel neidegu niekad. bet siuo atveju del baltos odos nejauciu diskomforto, skirtingai, nei del neestetisku, nehigieniskai atrodanciu ir gluminanciu tiek pacia, tiek aplinkinius pazastu.

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2010 04 19, 23:02)
todel kad visas isorines priemones reikia nuplauti. cia tas pats, kaip klausti, o kodel veido kauke reikia nuplauti