Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(indreY @ 2010 04 14, 13:18)
Lab diena  4u.gif

Atsiprasau, kad jei pasikartosiu, bet ar galit trumpai pasakyti, kaip naudoti Driclor? As ji turiu, taciau nznau kada ji reikia tepti ir kas kiek  blush2.gif Labai prakaituoju, jau nebezinau ka ir bedaryti...  verysad.gif Ar galima ji tepti ir diena, ar galima tik nakti? Labai busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

Šiaip pagal instrukciją jis tepamas tik prieš miegą. Reikia nusiplauti pažastukus, gerai nusausinti ir ištepti Driclor. Prieš apsirengiant pižamą, patariama palaukti kol jis išdžius, kad nepasikeistų rūbų spalva. Nors aš jokio poveikio rūbams nepastebėjau.
Ryte aš tai vėl nusiplaunu pažastukus ir dėl ramybės pasitepu paprastu antiperperantu. Tai tiek manau smile.gif
Ai, dar labai svarbu neskųsti ir nedepiliuoti pažastukų bent parą iki naudojimo, nes gali labai graužti.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 04 14, 15:36)
Šiaip pagal instrukciją jis tepamas tik prieš miegą. Reikia nusiplauti pažastukus, gerai nusausinti ir ištepti Driclor. Prieš apsirengiant pižamą, patariama palaukti kol jis išdžius, kad nepasikeistų rūbų spalva. Nors aš jokio poveikio rūbams nepastebėjau.
Ryte aš tai vėl nusiplaunu pažastukus ir dėl ramybės pasitepu paprastu antiperperantu. Tai tiek manau smile.gif
Ai, dar labai svarbu neskųsti ir nedepiliuoti pažastukų bent parą iki naudojimo, nes gali labai graužti.

Supratau pioneer.gif Labai dekui uz issamu atsakyma. Gaila, kad negalima diena teptis... unsure.gif Bet jei negalima tai vadinasi negalima.... O ka daryti jei labai perstes? Niestes? Reikes turbut kazkaip prakenteti, ane?
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2010 04 14, 13:39)
Supratau  pioneer.gif Labai dekui uz issamu atsakyma. Gaila, kad negalima diena teptis...  unsure.gif Bet jei negalima tai vadinasi negalima.... O ka daryti jei labai perstes? Niestes? Reikes turbut kazkaip prakenteti, ane?

Nėra už ką 4u.gif Kai kurios kenčia, kai kurios eina nusiplauti smile.gif Man tai vieną vakarą labai niežtėjo, tai nuėjau nusiploviau, o šiaip jokio perštėjimo nėra smile.gif
Šis preparatas labai ilgai veikia, tai tikrai nereikia jaudintis dėl to, kad negalima jo naudoti dieną. Tepantis vakarais jo užtenka. Tik iš pradžių patariama teptis kiekvieną vakarą, kol pastebimas prakaito visiškas išnikimas (apie savaitę), o tada galima kartą į savaitę ar dar rečiau. Čia jau priklauso nuo organizmo. Kai kurios merginos tepasi kas kelis vakarus., kai kurios kartą į mėnesį. Pradėjus naudoti, kiekvienas prisitaiko šį produktą pagal save.
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2010 04 14, 13:55)
Siandiena vakare iseinu i toki sustikima, labai norejau isbandyti  blush2.gif

Va čia galima paskaityti dar naudojimo instrukciją: http://www.prakaituoju.lt/driclor.html smile.gif
Gal nieko ir neatsitiktų naudojant dieną, bet patariama neprakaituoti gausiai jį panadojus, todėl geriau juo teptis prieš miegą... Netgi nežinau, baisiausia tai manau būtų ištverti susitikime, jeigu kartais pradėtų niežtėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 14 balandžio 2010 - 14:02
QUOTE(Blykstė @ 2010 04 16, 13:38)
O ir atsiliepimai beveik vien geri bigsmile.gif

Na tas tai suprantama, nes nuo prakaitavimo tai jis labai efektyviai padeda, o daug kam tai ir vienintelis (nebūtinai Driclor, bet panašios sudėties produktai) išsigelbėjimas thumbup.gif
Bėda, jeigu jis tiesiog netinka - per daug graužia. Mano vyras net arti Driclor neprisileidžia po kelių bandymų smile.gif
Aš be jo tai sunkiai įsivaizduoju kaip versčiaus, nes pažastis, kad ir kaip stipriai jos prakaituotų, tai dar įmanoma po rūbais užmaskuot, kad ir kaip tai būtų nekomfortiška. O kai rankos ne drėgnos, o šlapios, tiesiog varvančios, o darbe reikia sveikintis ranką paduodant, tai prasmegt galima.. Na vienžo, ši priemonė yra thumbup.gif
Atsakyti
Nebūtinai suprantama. Iškenčiu tą graužimą ir nieko man nepadeda doh.gif jau per pietus prakaituoju doh.gif nesąmooonėėė verysad.gif

Kas ten per aloe? Gal juos kartu naudojant padėtų g.gif
Atsakyti
Skaiciau kazkada ataskaita, kad dazniausiai limfmaziu guzai aptinkami butent pazastyse. Ir viskas nuo dezodorantu naudojimo. Pagalvokime, ar geriau stengtis isvengti kvapo, ar tiesiog blokuoti prakaitavima? 'Kvepeti' prakaitu ar uostyti svetima tikrai nemalonu, bet kai pagalvoji apie sveikaa, pradedi dometis ir alternatyva. Siaip tai as negirdejusi apie Driclor, bet perskaiciau tema ir nepasirode jis nekaltas.
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2010 04 16, 14:48)
Nebūtinai suprantama. Iškenčiu tą graužimą ir nieko man nepadeda  doh.gif jau per pietus prakaituoju  doh.gif nesąmooonėėė  verysad.gif

Kas ten per aloe? Gal juos kartu naudojant padėtų  g.gif

Kiek kartu tepet? gal dar poveikis neatsirado?

O Aloe tikrai veiksmingumo neprideda schmoll.gif as naudoju ji siaip kaip dezodoranta, nors kvapo ten beveik nera, ir kad nesausetu pazastu oda smile.gif

Atsakyti
Aloe tai alijosius. Drekinima suteikia.
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2010 04 16, 16:19)
Skaiciau kazkada ataskaita, kad dazniausiai limfmaziu guzai aptinkami butent pazastyse. Ir viskas nuo dezodorantu naudojimo. Pagalvokime, ar geriau stengtis isvengti kvapo, ar tiesiog blokuoti prakaitavima? 'Kvepeti' prakaitu ar uostyti svetima tikrai nemalonu, bet kai pagalvoji apie sveikaa, pradedi dometis ir alternatyva. Siaip tai as negirdejusi  apie Driclor, bet perskaiciau tema ir nepasirode jis nekaltas.

Prakaito kvapo lengvai galima isvengti prausiantis n kartu per diena, bet deja slapios ir nesmirdancios pazastys nesuteikia paprasto gyvenimisko komforto ir tikrai pvz darbe besimuistydama slapiom pazastim pries kolegas ir jausdamasi itin nemaloniai, neimsi svarstyti, tegul mano tos pazastys slapios buna, bet gal kada nesusirgsiu limfmazgiu uzdegimu g.gif doh.gif
Naturalumo salininku visose srytyse buna, bet paprasciausia etika ir estetika turi savas taisykles ir normas. Jei vaistinese prekiaujama tokiais dalykais kaip Driclor, tai kodel nepasinaudoti? Nekaltas jis nera cia jau faktas, kad kazkaip stabdo ta prakaitavima, bet cia jau kiekvieno teise rinktis...(o as manau, kad dabar prakaituoju daugiau per kitas vietas g.gif )
Atsakyti
As naudojau sia nakt pirma karta. Siandiena jokio lasiuko prakaito, taciau nakti keliausi praustis pazastu , nes siek tiek vietomis pabere oda. Bet dabar jauciu, kad skausmas slugsta. Tai manau viskas bus gerai. Ziuresim kaip bus sia nakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 04 16, 16:35)
Prakaito kvapo lengvai galima isvengti prausiantis n kartu per diena, bet deja slapios ir nesmirdancios pazastys nesuteikia paprasto gyvenimisko komforto ir tikrai pvz darbe besimuistydama slapiom pazastim pries kolegas ir jausdamasi itin nemaloniai, neimsi svarstyti, tegul mano tos pazastys slapios buna, bet gal kada nesusirgsiu limfmazgiu uzdegimu  g.gif  doh.gif
Naturalumo salininku visose srytyse buna, bet paprasciausia etika ir estetika turi savas taisykles ir normas. Jei vaistinese prekiaujama tokiais dalykais kaip Driclor, tai kodel nepasinaudoti? Nekaltas jis nera cia jau faktas, kad kazkaip stabdo ta prakaitavima, bet cia jau kiekvieno teise rinktis...(o as manau, kad dabar prakaituoju daugiau per kitas vietas  g.gif )

Sutinku, kad vieni prakaituoja daugiau nei kiti, o ir prakaito kvapas kai kuriu is koto verciantis. As kalbu ne apie limfmazgiu uzdegima, bet apie vezi. O jeigu nuo tokio dez. skauda, beria ir t.t., tai gal botulinas tuomet geriau? Su slapiom pazastim dar neteko muistytis darbe, bet velgi zmogus zmogui nelygu ir perspiracija keikvieno skirtinga. Galbūt kai kas driclore mato išeitį. Aš tik siūlau gerai apgalvoti, ar tikrai verta.
Atsakyti