QUOTE(Favorites @ 2010 05 15, 23:39)
aha, ir dar draugei duok būtinai paskaityti :
Britų mokslininkų atlikti tyrimai sukėlė įtarimą, kad dezodorantai, be kurių šiandien sunkiai išsiverstume, gali sukelti krūties vėžį. Iš pradžių mokslininkai pradėjo tirti į dezodorantų sudėtį įeinančius konservantus. Tačiau įrodymų, kad jie gali didinti vėžio atsiradimo riziką, taip ir nerasta. Tuomet susidomėta į dezodorantų sudėtį įeinančio aliuminio poveikiu organizmui. Dar didesnis susidomėjimas aliuminiu kilo ištyrus krūties navikų cheminę sudėtį. Paaiškėjo, kad juose gerokai padidėjusi aliuminio koncentracija. Kuo navikas būdavo arčiau pažasties, tuo aliuminio koncentracija jame buvo didesnė.
http://www.delfi.lt/...php?id=15923762
Driclor sudėtis: 20% aluminium chloride hexahydrate Ph. Eur. (185 mg/ml) pagrindinės veikliosios medžiagos. Sudėtyje taip pat yra etilo alkoholio ir distiliuoto vandens.
sveikatos jums
Bet jau kaip man atsibodo kiekviename puslapyje skaityti protinguolių/"geradarių" postus apie dezodoranto daromą žalą
Negi Jūs manote, kad mes visiškos kvaišos ir nežinom ką darom ir ką naudojam???
Man ilgai reikėjo apsispręsti nusipirkti šį dalyką, pagal galimybes stengiuosi nepiktnaudžiauti, tepuosi tik porą kartų per mėnesį..jei kas rastų kokią alternatyvą būtinai mesčiau šio dalyko naudojimą, tačiau dabar kitos išeities nematau, o su šlapiom ir dažnai nemaloniai kvepiančiom pažastim kokybiškai gyventi neįmanoma
Botulinas, deja, man per brangu, be to pasidomėjus gal ir ten yra koks šalutinis poveikis...