Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Pagaliau ir as turiu biggrin.gif jau du vakarus tepiausi biggrin.gif Pirma vakara tai pasitepiau ir pradejau laukt kol cia man grauzt nesvietiskai prades lotuliukas.gif Bet nieko thumbup.gif Antra vakara tik koki pusvalanduka vos vos pagrauze.. net nelabai galeciau pavadint grauzimu, gal padirgino geriau sakyt biggrin.gif Bet ir efektas aisku nevisai toks kokio tikejaus g.gif Bet tikiuos, kad ilgiau panaudojus bus geresnis biggrin.gif Ir dabar pazastu oda pradejau labiau rupintis negu veido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 05 13, 20:45)
Aš tepu, man padeda  ax.gif

o pas tave didelis ranku prakaitavimas ar tik taip dregnos rankytes? blush2.gif ar nescia budama tepiais? smile.gif
Atsakyti
Aš vieną kartą delnus pasitepiau, tai ryte man juos šiek tiek lyg skaudėjo, traukė.. nepatiko tas jausmas.. o jums nieko nesijaučia? ax.gif
Atsakyti
as laimingiausia zemeje kad atradau sita malonuma ax.gif prisipirkau ivairiausiu palaidiniu nes iki siol spintoj buvo tik juodos thumbup.gif esu labai patenkinta biggrin.gif patarciau ir savo geriausiai draugei kaip sakoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 05 15, 20:54)
as laimingiausia zemeje kad atradau sita malonuma ax.gif prisipirkau ivairiausiu palaidiniu nes iki siol spintoj buvo tik juodos thumbup.gif esu labai patenkinta biggrin.gif patarciau ir savo geriausiai draugei kaip sakoma bigsmile.gif

aha, ir dar draugei duok būtinai paskaityti : cool.gif
Britų mokslininkų atlikti tyrimai sukėlė įtarimą, kad dezodorantai, be kurių šiandien sunkiai išsiverstume, gali sukelti krūties vėžį. Iš pradžių mokslininkai pradėjo tirti į dezodorantų sudėtį įeinančius konservantus. Tačiau įrodymų, kad jie gali didinti vėžio atsiradimo riziką, taip ir nerasta. Tuomet susidomėta į dezodorantų sudėtį įeinančio aliuminio poveikiu organizmui. Dar didesnis susidomėjimas aliuminiu kilo ištyrus krūties navikų cheminę sudėtį. Paaiškėjo, kad juose gerokai padidėjusi aliuminio koncentracija. Kuo navikas būdavo arčiau pažasties, tuo aliuminio koncentracija jame buvo didesnė.
http://www.delfi.lt/...php?id=15923762

Driclor sudėtis: 20% aluminium chloride hexahydrate Ph. Eur. (185 mg/ml) pagrindinės veikliosios medžiagos. Sudėtyje taip pat yra etilo alkoholio ir distiliuoto vandens.

sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 05 15, 23:39)
aha, ir dar draugei duok  būtinai paskaityti : cool.gif
Britų mokslininkų atlikti tyrimai sukėlė įtarimą, kad dezodorantai, be kurių šiandien sunkiai išsiverstume, gali sukelti krūties vėžį. Iš pradžių mokslininkai pradėjo tirti į dezodorantų sudėtį įeinančius konservantus. Tačiau įrodymų, kad jie gali didinti vėžio atsiradimo riziką, taip ir nerasta. Tuomet susidomėta į dezodorantų sudėtį įeinančio aliuminio poveikiu organizmui. Dar didesnis susidomėjimas aliuminiu kilo ištyrus krūties navikų cheminę sudėtį. Paaiškėjo, kad juose gerokai padidėjusi aliuminio koncentracija. Kuo navikas būdavo arčiau pažasties, tuo aliuminio koncentracija jame buvo didesnė.
http://www.delfi.lt/...php?id=15923762

Driclor sudėtis: 20% aluminium chloride hexahydrate Ph. Eur. (185 mg/ml) pagrindinės veikliosios medžiagos. Sudėtyje taip pat yra etilo alkoholio ir distiliuoto vandens.

sveikatos jums  4u.gif

Bet jau kaip man atsibodo kiekviename puslapyje skaityti protinguolių/"geradarių" postus apie dezodoranto daromą žalą doh.gif
Negi Jūs manote, kad mes visiškos kvaišos ir nežinom ką darom ir ką naudojam???

Man ilgai reikėjo apsispręsti nusipirkti šį dalyką, pagal galimybes stengiuosi nepiktnaudžiauti, tepuosi tik porą kartų per mėnesį..jei kas rastų kokią alternatyvą būtinai mesčiau šio dalyko naudojimą, tačiau dabar kitos išeities nematau, o su šlapiom ir dažnai nemaloniai kvepiančiom pažastim kokybiškai gyventi neįmanoma verysad.gif
Botulinas, deja, man per brangu, be to pasidomėjus gal ir ten yra koks šalutinis poveikis...
Atsakyti
Arteja vasara ir as antrus metus pradedu naudotis Dricloru-geras isradimas thumbup.gif
Ziema nesinaudoju...
O tos, kurios rasot, kad labai nesveika, kenksminga ir pan gal jus nezinot ka reiskia vaikscioti su slapiom pazastim?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 05 15, 23:39)
aha, ir dar draugei duok  būtinai paskaityti : cool.gif
Britų mokslininkų atlikti tyrimai sukėlė įtarimą, kad dezodorantai, be kurių šiandien sunkiai išsiverstume, gali sukelti krūties vėžį.

Jokie gydytojai ar mokslininkai nėra to patvirtinę.

Sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
Perspėsiu visas: tik nenaudokit Driclor pasibaigus jo galiojimo laikui!
Šiaip Driclor man graužė tik pirmus kartus, kol įsisąmoninau, kad juo reikia tepti tiksliai tik tuos pažastų odos plotus, kur auga plaukeliai ir nei centimentro pro šoną biggrin.gif Po to sėkmingai kokius metus jį naudojau kas savairę ar dvi ir nemalonių pojūčių visai nebūdavo. Vėliau netyčia neapsižiūrėjau, kad manojo galiojimas pasibaigė prieš pora mėnesių. Pasitepiau....Ir ką jūs manot?? Iš ryto atsikėliau su raudona, netgi paburkusia pažastų oda! blink.gif Teko kelias dienas pateplioti visokiais kremukais, kad viskas susitvarkytų. Nusipirkau naują ir vėl viskas super. Taigi, pasimokykit iš mano neapsižiūrėjimo ir nenaudokit, jei galiojimo laikas pasibaigęs 4u.gif
Atsakyti
na idomu kas nekenkiair kas siais laikais nesukelia vezio?? g.gif jai ka valgom BLOGAI,ka tepam BLOGAI ,kuo kvepuojam BLOGAI na zodziu viskas blogai,siandien per sveikatos abc rode idomia laida apie pazastu oda,as nemaciau bet paziuresiu pakartojima tikrai,zinoma siuo geriu piknaudziauti nereiketu,bet kaip nera kitos iseities tai ka daryti... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
ohoo!!!! noreciau pabandyti.. kaip manot, ar per platintojus perkant tokia pat kokybe, t.y. orginalai kaip ir vaistineje?
Atsakyti
Sveikos, neapsisprendziu ar pirkti Driclor ar ne... ar nuo Driclor naudojimo kazin prakaitas neitu per veido oda?:/ mano labai veido oda riebi, tai bijau kad dar labiau nesuriebintu... ka patartumet?smile.gif
Atsakyti