Reana15,na mano oda veido mišri , bet tirkai nepajaučiau nieko panašaus nei veido odai,nei dar kažkam. Pirk drąsiai ir bandyk

QUOTE(Bittute.. @ 2010 05 14, 20:22)
o pas tave didelis ranku prakaitavimas ar tik taip dregnos rankytes?
ar nescia budama tepiais? 

Atsiprašau, kad tik dabar atrašau. Mano rankos laabai stipriai prakaituodavo. Tiesiog lašėdavo lašai prakaito, o jei dar susinervint.. na geriau to neprisimint, nes Driclor tai man išsigelbėjimas. Ir nėščia tepdavau, nedažnai, bet aš dabar jau ir nesiekiu, kad būtų idealiai sausos. Jeigu kažkiek ir suprakaituoja, tai nėr tokio dikomforto. O, šiaip naudoju kremą Locobase Repair, tai rankos neišsausėja.
Patarkit, ar verta pirkti ir naudoti Driclor po krūtine ir nugaros apačioje? Šitos vietos man siaubingai prakaituoja, dar labiau už pažastis, prakaitas tiesiog bėga upeliais

Sustabdyt, tai sustabdytų, bet oda ten plona, jautresnė, tai turbūt nemalonus jausmas būtų

sveikos nusipirkau ir as sita stebukla...kazkaip keista, lauke karsta atrodo prakaitas upeliais turetu begti...o paciupineji pazasti..o ten sausa. 

ir as isigijau , pirmadieni pasitepiau, tai visa savaite sausos pazastys, tai cia uztenka tik vieno patepimo? ar kaip
QUOTE(GITALE @ 2010 05 20, 20:26)
ir as isigijau , pirmadieni pasitepiau, tai visa savaite sausos pazastys, tai cia uztenka tik vieno patepimo? ar kaip
Pavydžiu jums, man savaite mažiausiai reikia tepti, kad sausa būtų, o geriausiai kiekvieną vakarą visada be pertauku.

As ir isgijau sita daikta. Galvojau jau eisiu kokio botokso susileist ar ka, nes tos iki klubu slapios pazastyus mane zude. Arba pastoviai juodai apsirengus eit, kad nesimatytu tu demiu.
Super daiktas. Jau po vieno karto poveikis pasijaute.
Lauke karsta, o pazastys sausos
Tik tiek, kad man labai griauzia po patepimo. Nesvarbu, kad ir nedepiliuta savaite buna.
Super daiktas. Jau po vieno karto poveikis pasijaute.
Lauke karsta, o pazastys sausos

Tik tiek, kad man labai griauzia po patepimo. Nesvarbu, kad ir nedepiliuta savaite buna.
QUOTE(Satide @ 2010 05 16, 09:07)
Negi Jūs manote, kad mes visiškos kvaišos ir nežinom ką darom ir ką naudojam???

Kiekvienas zmogus renkasi, kas jam paciam atrodo geriausia

Ką tik pasitepiau Driclor'u. Jei pradės niežėt vėl (kaip ir praeitus kartus), tai ką nors nušausiu
Beje, pastebėjau, kad niežti tada, kai ant drėgnos odos tepu. Tai prieš tepant vaikiška pudra papudruoju pažastis. tada tepu Driclor, palaukiu, kol nudžius, o tada vėl papudruoju. Tuomet jau eidavau miegot, bet šiandien kažko anksčiau sugalvojau šią procedūrą atlikt

Beje, pastebėjau, kad niežti tada, kai ant drėgnos odos tepu. Tai prieš tepant vaikiška pudra papudruoju pažastis. tada tepu Driclor, palaukiu, kol nudžius, o tada vėl papudruoju. Tuomet jau eidavau miegot, bet šiandien kažko anksčiau sugalvojau šią procedūrą atlikt