sveikos driclor'u tepiau 2 vakarus iš eilės ir abu kartus begalo griaužė.. taip, kad negaliu užmigti.. nejau visada taip bus? Kažkaip dabar net sunku prisiversti jį pasitepti viską dariau taip kaip parašyta instrukcijoje..
Kuo daugiau tu džiaugiesi savo gyvenimu, tuo daugiau turi džiaugsmingų akimirkų. (Oprah Winfrey)
Man labai greitai padejo Dricloras, patepiau 2 vakarus is eiles, o dabar kazkur 1k i savaite naudoju ir atsidziaugti negaliu atradusi sia priemone. Sausa, jokiu slapiu pazastu ir jokio kvapo, rytais nereikia laukti kol isdzius dezikas, kad apsirengti. Mama skeptiskai paziurejo i sia priemone, bet ji neprakaituoja, tai net paprasta dezodoranta naudoja kas kelias dienas, o cia kai nera kitos iseities, tai tenka ne itin sveika produkta naudoti, bet kitaip pagalvojus, kas kiekviena diena teplioji paprasta dezodoranta, o kas cia tik 1k i savaite, ar net reciau, tai gal kas ant to gaunasi, del to "nesveika"
Man pradžioj graužė kelis kartus, po to nebe. Pabandykit pažastų odą nusiprausus ne trinti su rankluosčiu, o leisti nudžiūti savaime (mažiau oda dirginama), nesidepiliuokit porą dienų iki Driclor tepimo, nesideginkit, tepkit tik tą plotelį, kur auga plaukeliai, gal bus bent kiek geriau
graužia dėl to, nes nuskustos pažastys. aš stengiuosi tepti diclorą tuomet, jei būnu namie ir tą dieną nesiskusti pažastų. tuomet visiškai negraužia, nieko nejaučiu . o ryte galėsit apsiskutinėt kur jau ten reikės
aš plaukelius depiliuojuosi vašku.. ir tas skausmas toks mažytis palyginus kai pesitepu su driclor. O depiliavausi daugiau kaip savaite prieš tepantis šia priemone.. labai tikiuosi, kad šiandien neberštės
Kuo daugiau tu džiaugiesi savo gyvenimu, tuo daugiau turi džiaugsmingų akimirkų. (Oprah Winfrey)
Vieniems yra, kitiems ne. Man po pačio pirmo karto buvo stulbinantis rezultatas- panaudojau, iškart nebeprakaitavau, dar kartą pasitepiau gal po kokios savaitės Netikėjau, kad šitas daiktas bus toks veiksmingas (tiek jau visko iki jo buvo išbandyta) ir galvojau kaip aš anksčiau be jo gyvenau