Kadangi sena tema pasibaigė, o diskusijų ir klausimų vis kyla, atidarau naują
SENA TEMA
QUOTE(light blue @ 2010 06 07, 09:01)
pigiau yra dar kitur, vakar pasiieškojau

bet...jei žmogus nesusijęs su pirkimais iš uk, nedraugauja su tarpininnkais...tai 35lt lyginant su vaistine pigu ar brangu? 60ml=35lt
SM išparduotuvėje galima rasti pigiau, o ir tų skelbimų dažnai pasitaiko, tik reikia sekti
Nors kita vertus, man to buteliuko užtenka tikrai daugiau nei metams, tai išdalinus kainą keliolikai mėnesių, gaunasi labai nedidelė suma, net jei ir dvigubai kainuotų. Tik tiek, kad neapsimoka pirkti brangiau, jei galima pigiau
QUOTE(Silvia26 @ 2010 06 07, 14:45)
Jeigu perkat po 28 tai nelabai aisku ka ten gaunat.
Prajuokinot su tokiu pasisakymu

Arba tada gal galit atsakyti, kuo mano Driclor'as pirktas už 23Lt prastesnis už tą, kurį kiti pardavėjai, tiesiog užsidėję sau didesnį procentą, parduoda už 35 ar 50Lt?
Patį pirmą Driclor gyvenime esu pirkus (tai buvo labai seniai) už 50Lt, vėliau jau tokia kaina nebepirkau, užsisakinėju per tarpininkes, ir tikrai jie niekuo nesiskyrė- tas už 50Lt nebuvo kažkuom geresnis, o už dvidešimt kelis litus blogesni ar nelabai aiškūs, kaip sakėt. Žinokit, jie vienodi
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 06 07, 15:50)
kam neaišku, o kam aišku

juokinga teigti, kad gaunam prastesnį produktą remiantis tik kaina...
QUOTE(Laukinukee @ 2010 06 08, 08:20)
Kitas klausimas, del antiperspirantu. Ar naudojant Certain dri arba Driclor tikslinga naudoti dar ir antiperspirantus? Nes mano nuomone, jei prakaito nera, tai uztenka pasitepti karta per savaite tais preparatais, o antiperspirantus pamirsti is viso. Ar klystu?
Aš nenaudoju daugiau nieko, jokių antiperspirantų, tik Driclor. Praeitą vasarą dar kartais naudodavau
Adidas purškiamą, nes labai skaniai man jis kvepia, tai ir purškaliodavausi taip sau, bet reikalo jokio tikrai nebuvo