Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(light blue @ 2010 06 06, 15:23)
Laba, man viena pažįstama siūlo pirkti driclor už 35lt, ten 60ml. Ar normali čia kaina?

35 brangoka. kaina, perkant iš tarpininkų - 28-30 lt.
aš Kaune už 28 pirkau.

sm skelbimuose mačiau, viena vilnietė už 30 pardavinėja: http://www.supermama...?...&hl=driclor

dar kosmetikos išparduotuvėje būna, kas parduoda, naujus ar bandytus, tik čia jau puslapių nemažai teks perverst:
http://www.supermama...?...2695&st=324

nemanau, kad iš pažįstamos ir dar brangiau imt logiška...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 07 birželio 2010 - 13:47
Kaina 35 yra labai normali. Jeigu perkat po 28 tai nelabai aisku ka ten gaunat. Ir jau tikrai faktas - kad mokesciu pardavejas nemoka jokiu... Taip sakant po to ir mazina pinigelius mamytems uz vaikucius ir seneliams pensininkams.

O ivertinant, kad buteliuko uztenka maziausiai metams - tai ir 50 lt butu mazi pinigai. Juk tai pakeicia viso gyvenimo kokybe!

Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2010 06 07, 15:45)
Kaina 35 yra labai normali. Jeigu perkat po 28 tai nelabai aisku ka ten gaunat. Ir jau tikrai faktas - kad mokesciu pardavejas nemoka jokiu... Taip sakant po to ir mazina pinigelius mamytems uz vaikucius ir seneliams pensininkams.

O ivertinant, kad buteliuko uztenka maziausiai metams - tai ir 50 lt butu mazi pinigai. Juk tai pakeicia viso gyvenimo kokybe!

kam neaišku, o kam aišku biggrin.gif doh.gif juokinga teigti, kad gaunam prastesnį produktą remiantis tik kaina... o jei jūs norit permokėt dvigubai prašom galit mokėt ir 50Lt mirksiukas.gif čia kiekvieno pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
Kaina 35 yra labai normali. Jeigu perkat po 28 tai nelabai aisku ka ten gaunat.

g.gif jei vienas pardavėjas pardavinėtų už 28-30, tai gal ir suabejot būtų galima g.gif , bet kad daugumos kaina tokia mirksiukas.gif
aš asmeniškai nežinau, ar pirkdama už 35, gaučiau tokį pat, ar geresnį(jei taip, tai norėčiau konkrečiai žinot, kuo? ), ar irgi turėčiau kuo nors abejot? g.gif
tada reiktų eit į vaistinę ir pirkt - užtat be jokių abejonių smile.gif
Atsakyti
Kaina 35 yra labai normali. Jeigu perkat po 28 tai nelabai aisku ka ten gaunat.

NESAMONE doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jūra* @ 2010 06 07, 17:05)
g.gif jei vienas pardavėjas pardavinėtų už 28-30, tai gal ir suabejot būtų galima  g.gif , bet kad daugumos kaina tokia  mirksiukas.gif
aš asmeniškai nežinau, ar pirkdama už 35, gaučiau tokį pat, ar geresnį(jei taip, tai norėčiau konkrečiai žinot, kuo? )

Niekuo nesiskiria, tik vienas pardavejas uzsideda daugiau, kitas - tenkinasi mazesniu pelnu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu ir as pora klausimeliu. Noreciau nusipirkti Certain dri arba Driclor. Gal labiau Certain dri, nes kaip suprantu, jis maziau kenksmingas. Kadangi tema pakankamai sena, gal galetumet pasakyti kokios dabar siu dezodorantu kainos. Ir ar ju galima isigyti tik Anglijos vaistinese, ar ju butu ir Amerikoj?

Kitas klausimas, del antiperspirantu. Ar naudojant Certain dri arba Driclor tikslinga naudoti dar ir antiperspirantus? Nes mano nuomone, jei prakaito nera, tai uztenka pasitepti karta per savaite tais preparatais, o antiperspirantus pamirsti is viso. Ar klystu?
Atsakyti
Kadangi sena tema pasibaigė, o diskusijų ir klausimų vis kyla, atidarau naują ax.gif

SENA TEMA

QUOTE(light blue @ 2010 06 07, 09:01)
pigiau yra dar kitur, vakar pasiieškojau smile.gif bet...jei žmogus nesusijęs su pirkimais iš uk, nedraugauja su tarpininnkais...tai 35lt lyginant su vaistine pigu ar brangu? 60ml=35lt g.gif

SM išparduotuvėje galima rasti pigiau, o ir tų skelbimų dažnai pasitaiko, tik reikia sekti smile.gif
Nors kita vertus, man to buteliuko užtenka tikrai daugiau nei metams, tai išdalinus kainą keliolikai mėnesių, gaunasi labai nedidelė suma, net jei ir dvigubai kainuotų. Tik tiek, kad neapsimoka pirkti brangiau, jei galima pigiau biggrin.gif

QUOTE(Silvia26 @ 2010 06 07, 14:45)
Jeigu perkat po 28 tai nelabai aisku ka ten gaunat.

Prajuokinot su tokiu pasisakymu biggrin.gif Arba tada gal galit atsakyti, kuo mano Driclor'as pirktas už 23Lt prastesnis už tą, kurį kiti pardavėjai, tiesiog užsidėję sau didesnį procentą, parduoda už 35 ar 50Lt? doh.gif
Patį pirmą Driclor gyvenime esu pirkus (tai buvo labai seniai) už 50Lt, vėliau jau tokia kaina nebepirkau, užsisakinėju per tarpininkes, ir tikrai jie niekuo nesiskyrė- tas už 50Lt nebuvo kažkuom geresnis, o už dvidešimt kelis litus blogesni ar nelabai aiškūs, kaip sakėt. Žinokit, jie vienodi bigsmile.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 06 07, 15:50)
kam neaišku, o kam aišku  biggrin.gif   doh.gif  juokinga teigti, kad gaunam prastesnį produktą remiantis tik kaina...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Laukinukee @ 2010 06 08, 08:20)
Kitas klausimas, del antiperspirantu. Ar naudojant Certain dri arba Driclor tikslinga naudoti dar ir antiperspirantus? Nes mano nuomone, jei prakaito nera, tai uztenka pasitepti karta per savaite tais preparatais, o antiperspirantus pamirsti is viso. Ar klystu?

Aš nenaudoju daugiau nieko, jokių antiperspirantų, tik Driclor. Praeitą vasarą dar kartais naudodavau Adidas purškiamą, nes labai skaniai man jis kvepia, tai ir purškaliodavausi taip sau, bet reikalo jokio tikrai nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 birželio 2010 - 10:07
QUOTE(Asstule @ 2010 06 07, 19:23)
NESAMONE  doh.gif
Papildyta:

Niekuo nesiskiria, tik vienas pardavejas uzsideda daugiau, kitas - tenkinasi mazesniu pelnu  4u.gif

būtent drinks_cheers.gif

bet... gal aš kažko nežinau smile.gif todėl, jei kas užtikrintai sako, kad brangesnis geresnis, tikrai įdomus atsakymas, kuo konkrečiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2010 06 08, 15:10)
O tai gal galėtų mankas nors AŽ paršyti, kur Vilniuje būtų galima gauti šios priemonės, ar gal vykdomi kažkokie grupiniai užsakymai iš ebay, mielai prisijungčiau.  4u.gif

Jau daug kartų temoje apie tai buvo kalbėta, tam ir įdėjau nuorodą į seną temą, kad pasiskaitytumėt unsure.gif
Užsisakyti galite per tarpininkes, galite paprašyti, kad kas nors parvežtų iš UK, galite ieškoti kas parduoda SM išparduotuvėje, galite nusipirkti vaistinėse (Euro vaistinėse nuolaidos kaip tik dabar, 20ml- apie 28Lt).
Atsakyti
Tepuosi jau 7tą vakarą - nepadeda unsure.gif Kiek dienų iš eilės galima teptis? Instrukcijoje konkrečiai neparašyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 09, 21:54)
Tepuosi jau 7tą vakarą - nepadeda  unsure.gif  Kiek dienų iš eilės galima teptis? Instrukcijoje konkrečiai neparašyta  unsure.gif

Parasyta naudoti kiekviena nakti, kol prakaitavimas liausis. Po to naudoti du kartus per savaite arba reciau 4u.gif
Atsakyti
O galima Driclor naudoti tik pažastims ar ir kitose prakaituojančiose vietose?
Atsakyti