Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Oi, mergaitės, kokios jūs šaunuolės ir spartuolės! Akys raibsta nuo jūsų grožybių thumbup.gif
Džeine, tavo darbas bus fantastiškas. Kantrybės ir didžiausios sėkmės 4u.gif
Brno, šauni, spalvinga tavo kosmetinė mirksiukas.gif
Drafe, gera pradžia - pusė darbo biggrin.gif Gražu, lauksim pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli Aida 4,4 rut/cm - gal turite minciu kokio dydzio Aida cia galetu buti? Tikiuosi nekvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolantuukas: 26 birželio 2009 - 14:33
Aciu visoms merginoms uz grazius zodzius 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolantuukas @ 2009 06 26, 15:32)
Turiu klausimeli Aida 4,4 rut/cm  - gal turite minciu kokio dydzio Aida cia galetu buti? Tikiuosi nekvailas klausimas blush2.gif

Bijau apsimeluoti, bet speju kad tai Aida 11.

Radau truputi info apie siuvinejima kryziuku. Pradedanciosioms gal pravers: SIUVINEJIMAS KRYZIUKU
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 15:50)
Bijau apsimeluoti, bet speju kad tai Aida 11.

Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 06 26, 13:06)
biggrin.gif man dabar naujam darbui senasis rėmas per mažas (45cm), tai vyras padarė nauja (60cm) tai dabar patenkinta visiškai  biggrin.gif

O, žinai, gal ir atsirastų norinčių. Vis tik su siuvinėtojos vyru geriau būtų tartis, nei su eiliniu stalium, kuris gali nelabai suprast subtilybių. O čia dar šalia siuvinėtoja, kuri pasakys kaip geriau 4u.gif

QUOTE(Brno @ 2009 06 26, 13:45)
Nedidele kosmetikine  ax.gif  Kai is manes siuveja visai nekokia, tai yra ka taisyti, bet megstu praktiskus daiktus, tai labai jau norejosi ismeginti ka nors sukurpti is to siuvineto paveiksliuko.

Man labai patinka praktiškas ir įvairiapusis siuvinėjimų pritaikymas. Daulutė kosmetinė, spalvos mielos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 26, 11:11)
na mano fotografavimas kaip visada - "pro šoną"  doh.gif  , bet tai pastebiu kai foto reikia įkelti į forumą  hihihi.gif

nors man asmeniškai šitas įrėminimas  schmoll.gif  -  kažkaip "suspaudžia" paveikslą...

QUOTE(vilmado @ 2009 06 26, 11:18)
Tai jau įsijaučiau dabar tai dar įdėsiu ir kitą - "Pintinės draugą"  - šitam toks rėmas - pats tas:

bet jau abieju darbeliu grozziiiiissss wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
OMG tik gryzau is stovyklos o jau nauja tema ohmy.gif
Atsakyti
O, jau nauji namučiai, negaliu patikėt kad taip greitai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilmado ,kai aš rėminsiu savo pintinę,tai būtinai dėsiu pasportą,nes iš tikro čia reikia erdvės,kažkaip be pasporto rėmas spaudžia paveiksliuką...,bet čia aišku skonio reikalas,kaip kam gražiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 06 26, 13:06)
g.gif  gal sakau idarbinti ji rėmu gamyboje, a...  biggrin.gif užsakymu butu??  rolleyes.gif

Tai aiškiai thumbup.gif Būčiau NR. 1 - MB nei vienies į sieną įkalti nemoka... blush2.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 26, 13:32)
Vilmado, oplia kokie groziai!  4u.gif  wub.gif man ypatingai vaisiu pintine  thumbup.gif  thumbup.gif ir atrodo kad turetu sunkiai siuvinetis ...  g.gif o kaip is tiesu yra?  smile.gif

Tai buvo pirmas mano didesnis darbelis - o siuvinėjosi tai fantastiškai smagiai irnesakyk.gif , manau zundytė man pritars mirksiukas.gif Va tas kitas, kur ant lino tai "vargo vakarienė" doh.gif

QUOTE(Brno @ 2009 06 26, 13:45)
Nedidele kosmetikine  ax.gif  Kai is manes siuveja visai nekokia, tai yra ka taisyti, bet megstu praktiskus daiktus, tai labai jau norejosi ismeginti ka nors sukurpti is to siuvineto paveiksliuko.

Puiki idėja - aš už praktiškus daiktus.... drinks_cheers.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 17:18)
Vilmado ,kai aš rėminsiu savo pintinę,tai būtinai dėsiu pasportą,nes iš tikro čia reikia erdvės,kažkaip be pasporto rėmas spaudžia paveiksliuką...,bet čia aišku skonio reikalas,kaip kam gražiau.. ax.gif

Nu aš irgi taip būčiau darius... tik manęs niekas neklausė hihihi.gif

p.s. matėt SM dešiniam šone kokia faina reklama kryžiuku siuvinėjasi? wub.gif Apie Lietuvą....
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 26, 14:05)
mergytės, noriu paprašyt pagalbos  ax.gif  gal kas nors galit įmest kokių nuorodų, kur galėčiau kokių peizažų schemų rast  blush2.gif

Čia yra ir pas mane albume yra peizažų.

Tik keletui valandų dingau ir jau kiek daug grožybių atsirado. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 26 birželio 2009 - 17:26