QUOTE(Florestina @ 2009 06 26, 18:21)
Ale žiūriu čia ne mano vinos tėva ant religijos patraukė.

aga, jam dar tik 55m. suėjo, bet po mamytės mirties jau pora metu su bažnyčia draugauja, gal senatvėj ir mes ten ramybės ieškosim...
QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 18:28)
Džeine,pintinė su rinkiniu pirkta ,bet turiu nuskenavusi schemą ,kam siunčiau tai sakė visai nebloga ,gal nelabai ryški ,bet įskaitoma,galėsiu atsiųst jei panorėsi...tik ,mano kompas baisiai lėtas,tai kol prikabina failą prie laiško

bet kaip nors...
bučiau dėkinga

dzeikauuu@gmail.com
o kokia rinkinio kaina??? ir kur tokiu galima pasižiurėti??
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 26, 21:41)
1.O kada gimtadienis tetuko?

nu "darbelis" tai jo ./...
2. ziurejau remo foto ... kiek matosi nuotraukoj tai jis ganetinai platus... o tai kaip kai adata reikia is apacios istraukti ir vel ibesti ...ar patogu?

ar kazin as cia is viso gal kazkaip ne taip siuvineju
1. gegužės 3d. buvo, pamatė krikšto sunui pantera išsiuvinėta, tai ir pats konors užsimanė ir pasirinko buten ši
2. tie voleliai turi papildomas skilutes, galima juos ir siauriau, galima plačiau pasistatyt, o man siuvinėt tikrai patogu, o kai ranka nebesiekia (po apačia) išsiuvinėta vieta susivinioju ant volelio ir ir vėl viskas arti ir patogu
pamėginsiu šiandien nufotkint rėma ir dukra prie jo pasodinsiu kad vaizdas aiškesnis butu (vakar pabaigė nauja rėma daryt, tai rek pasirodit

)