Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Sveikos merginos 4u.gif
Labai gražūs visų darbeliai wub.gif šaunuolės thumbup.gif Norėčiau jungtis į jūsų būrį, jeigu priimsite ax.gif
Turiu klausymuką: gal kuri žinote kur Alytuje galima nusipirkti Aida 14 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 26, 18:21)
Ale žiūriu čia ne mano vinos tėva ant religijos patraukė. rolleyes.gif

biggrin.gif aga, jam dar tik 55m. suėjo, bet po mamytės mirties jau pora metu su bažnyčia draugauja, gal senatvėj ir mes ten ramybės ieškosim...

QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 18:28)
Džeine,pintinė su rinkiniu pirkta ,bet turiu nuskenavusi schemą ,kam siunčiau tai sakė visai nebloga ,gal nelabai ryški ,bet įskaitoma,galėsiu atsiųst jei panorėsi...tik ,mano kompas baisiai lėtas,tai kol prikabina  failą prie laiško  doh.gif bet kaip nors...

bučiau dėkinga 4u.gif dzeikauuu@gmail.com
o kokia rinkinio kaina??? ir kur tokiu galima pasižiurėti?? ax.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 26, 21:41)
1.O kada gimtadienis tetuko?  bigsmile.gif nu "darbelis" tai jo ./... 

2. ziurejau remo foto ... kiek matosi nuotraukoj tai jis ganetinai platus... o tai kaip kai adata reikia is apacios istraukti ir vel ibesti ...ar patogu?  g.gif ar kazin as cia is viso gal kazkaip ne taip siuvineju  blush2.gif  lotuliukas.gif

1. gegužės 3d. buvo, pamatė krikšto sunui pantera išsiuvinėta, tai ir pats konors užsimanė ir pasirinko buten ši biggrin.gif

2. tie voleliai turi papildomas skilutes, galima juos ir siauriau, galima plačiau pasistatyt, o man siuvinėt tikrai patogu, o kai ranka nebesiekia (po apačia) išsiuvinėta vieta susivinioju ant volelio ir ir vėl viskas arti ir patogu biggrin.gif

pamėginsiu šiandien nufotkint rėma ir dukra prie jo pasodinsiu kad vaizdas aiškesnis butu (vakar pabaigė nauja rėma daryt, tai rek pasirodit blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 06 27, 08:23)
Sveikos merginos  4u.gif
Labai gražūs visų darbeliai  wub.gif šaunuolės  thumbup.gif Norėčiau jungtis į jūsų būrį, jeigu priimsite  ax.gif
Turiu klausymuką: gal kuri žinote kur Alytuje galima nusipirkti Aida 14  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 06 27, 09:21)
2. tie voleliai turi papildomas skilutes, galima juos ir siauriau, galima plačiau pasistatyt, o man siuvinėt tikrai patogu, o kai ranka nebesiekia (po apačia) išsiuvinėta vieta susivinioju ant volelio ir  ir vėl viskas arti ir patogu  biggrin.gif

pamėginsiu šiandien nufotkint rėma ir dukra prie jo pasodinsiu kad vaizdas aiškesnis butu (vakar pabaigė nauja rėma daryt, tai rek pasirodit  blush2.gif )

Butinai pasirodyk. Lauksim foto.

------------
Metija - gelytes tavo nuostabios. O jau ziedu ziedu...Fantastika !!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos  4u.gif
Labai gražūs visų darbeliai  wub.gif šaunuolės  thumbup.gif Norėčiau jungtis į jūsų būrį, jeigu priimsite  ax.gif
Turiu klausymuką: gal kuri žinote kur Alytuje galima nusipirkti Aida 14  blush2.gif

sveika prisijungusi i musu buri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 06 27, 09:23)
Sveikos merginos  4u.gif
Labai gražūs visų darbeliai  wub.gif šaunuolės  thumbup.gif Norėčiau jungtis į jūsų būrį, jeigu priimsite   ax.gif

Labas, kuo daugiau, tuo smagiau! 4u.gif
Negaliu tikrai atsakyti i tavo kolausimą, negyvenu Alytuje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 27 birželio 2009 - 09:45
pabandyk siais adresais paziureti:
Vilniaus g.6
Naujoji g.14-16
arba internetinese parduotuvese
Atsakyti
as ir jungiuosi i siuvinetoju buri ax.gif
remas superinis, vyrui parodziau sakau reikia, jei nepadarysi uzsissakysiu.sake del manes pasisstengs wub.gif ir jis domisi tuo kuo as domiuosi, net su kryziuku programa greiciau uz mane ismoko darbuotis ir paveiksliuku man iesko rolleyes.gif
nuostabus jusu darbeliai wub.gif
norejau paprasyti, kuri turit horoskopu rinkinuka, kur angeliukas su saule . lyg ten avino ar jaucio zenklas buvo. noreciau visu 12. kartoti paveiksliuko nenoriu jau ir taip daznai jis mirga praeitose temose.bet neradau niekur ju verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 7taskeboruze@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos  4u.gif

yra parduotuve ROJANA, bet siaip manyciau kainos biski dideles ir ten prekiauja ispaniska aida, ji minkstesne nei dmc, o siaip tai apsimoka pirkti internetinese parduotuvese jei nera galimybiu aplankyt Vilniaus ar Kauno. neto pardese kainos normalios asortimentas gal net diedesnis nei paprastose parduotuvese, nereik gaist laiko ieskant ir lakstant po parduotuves
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Ir naujokėms po balioną 4u.gif Tik, kad man jūsų nikai matyti pasirodė, nemaniau, kad naujokės biggrin.gif , bet matyt, suklydau smile.gif

Ačiū 2saulyte2 wub.gif

Džeine, aš irgi foto lauksiu, man rėmai irgi aktualu. Nesinori pinigų švaistyt perkant pirmą pasitaikiusį, todėl su malonumu pasiskaitinėju apie rėmus. Kuris patogesnis... Šiaip aš visai be rėmelio siuvinėjau, bet pastarąjį kartą, kai pradėjau siuvinėt ant evenweave medžiagėlės, man kažko labiau patiko su rėmu. Kažkaip lengviau skylutę randu, na, nežinau. Ant lino siuvinėjant kažkaip netekdavo skylutės ieškot, o ant evenweave - vis adata užsikabindavo ten, kur nereikia. Gal čia tik pasirodė taip...
Atsakyti
Aš ne visai į temą, bet negaliu nutylėt.... Metija, jau tavo orchidėjų grožis blink.gif thumbup.gif Aš irgi šias gėlytes labai myliu, bet maniškėm dar labai toli iki tavųjų....

Radvilee - prašom jungtis į mūsų būrį biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad mūsų tik daugėja 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu rugsėjei! Iš internetinių parduotuvių pakankamai greit pristato - per kokias tris dienas ir gauni, na, kartais kiek ilgiau. O kasiuluose dabar pristatymas tik 3 Lt (kitur nežiūrėjau ar nesumažino). Šiaip pristatymas būdavo 6-7 Lt.
Vieną kartą man labai staigiai prireikė - tai nusipirkau, ką radau mūsų "kaime", bet geriau jau būčiau luktelėjus. Paskui gavosi taip, kad paveiksliuką padovanojau gerokai vėliau... Tiesa, aš čia jo nesirodžiau dar... Rėminimas toks primityvus, tai rankos nekilo ir rodytis... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 27, 12:11)
Aš ne visai į temą, bet negaliu nutylėt.... Metija, jau tavo orchidėjų grožis  blink.gif  thumbup.gif  Aš irgi šias gėlytes labai myliu, bet maniškėm dar labai toli iki tavųjų....

Ačiū labai už pagyras. Visada malonu rasti bendraminčių 4u.gif Ar tu nerašei orchidėjų temoj? Dabar retokai ten užeinu, tai nebepamenu... blush2.gif Gal gali įmest linką, jei esi kur nors jas sudėjusi, vis vien labai įdomu smile.gif Mano irgi ta viena tokia ypatinga, o kitos - "normaliai" žydi.

Nu, sorry už offtopic 4u.gif
Atsakyti