Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

Mano dermatologe gerai pazistama,guodesi,kad lb daug merginu ateina su baisiom galvos odos ligom butent panaudosjusios kosmetini zibala..o as vistiek vakar isrytyniau visas saknis ir laikiau per nakti( nes kartu jas itryniau ir palmiu aliejum su cinamono ir rozmarino eteriniais tai buvo gaila greit nuplauti)
Isplovus galva su daug sampuno ,plaukus pamerkiau i puoduka su saltu vandeniu ir slakeliu zibalo(tikrai ne keliais lasiukais)o saknu nelieciau,man ten zibalas lb uzriebina..tada patepiau galus palmiu aliejum o likusiuis nenuplaunamu balzamu...jbet ei plaukai ir bus grazus,dabar nesbeuprasiu nuo ko:oh
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 17, 09:14)
Mano dermatologe gerai pazistama,guodesi,kad lb daug merginu ateina su baisiom galvos odos ligom butent panaudosjusios kosmetini zibala..

Va va, man vakar po zibalo pradejo kazkaip niezteti persteti galvos oda, nes buvau nemazai ir gerai jo itrinus i saknis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 07 17, 09:00)
Sveikos 4u.gif  Nu eisiu ir as siandien zibala pirkti, nes plaukai slenka doh.gif Tik gal galite truputeli pakonsultoti ax.gif  Pries plovima nereikia su nieko skiesti, o paprasciausiai itrini i saknis g.gif palaikai 5 min nuplauni su sampunu, o paskui dar skalauji su vandeniu ir keleta lasu zibalo ? blush2.gif  Ar gerai as supratau? 4u.gif

taip, gali taip bandyti smile.gif
as itrinus laikiau ilgiau, 10-15 minuciu, tada plaunu..
O siandien bandysiu po itrinimo isplovus perskalauti dar su zibalu ax.gif
Atsakyti
Na va siandien saknu netryniau, skubejau, tai tik perskalavau smile.gif
labai labai patiko, del blizgesio nezinau ar igavo jo daugiau, taciau plaukai svelnus pasidare, lyg po kaukes, lengvai issisukavo smile.gif
i mazdaug puse litro vandens lasinau apie 10 lasiuku, kita karta daugiau bandysiu smile.gif
Atsakyti
Atsiimu savo zodzius, nufotografavau savo plauksu, tikrai yra blizgesio smile.gif o jo jau seniai mano plaukuose nebebuvo doh.gif
Atsakyti
kaip suprantu jis tinka ir atgaivinti sausus ir luzinejancius plaukus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 18, 00:19)
kaip suprantu jis tinka ir atgaivinti sausus ir luzinejancius plaukus?  mirksiukas.gif

Hmm, nezinau, bet pabandyti verta, nes man plaukai paskalavus zibalu tapo svelnus, minskti kaip po geros kaukes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 17, 23:23)
Hmm, nezinau, bet pabandyti verta, nes man plaukai paskalavus zibalu tapo svelnus, minskti kaip po geros kaukes  biggrin.gif

sudominot cia jus mane, reiks ismagint, ir blizgumas nepakenktu biggrin.gif
Atsakyti
Na va pabandziau siandien istrinti saknis, palaikiau apie 20 minuciu, tada isploviau ir perskalavau plaukus visus smile.gif i puse litro lasinau si karta 15 lasiuku, tai plaukai tikrai nera riebaluoti, labai viskas gerai
Atsakyti
as irgi nusipirkau jo ,slenka ir atsirado sluoksniai pleiskanu verysad.gif verysad.gif

as pries plauku plovima istrinu saknis su zibalu,palaikau 15min .plaunu galva ax.gif tiesa ,galima ir citrinos tr ilasinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu kaip jum taip gerai issiplauna tas zibalas g.gif doh.gif
Atsakyti
O as niekam nesuprantu kodel i tsikline ilasinus koki 20 lasu maziausiai to zibalo,as mirkau mirkau visa savo uodega ir ji buna sausa ,kaip neikad,atrodo jokio balzamo kaukes buciau nedejus unsure.gif O saknis itrynus buvau tai viskas ok
Atsakyti