Mano dermatologe gerai pazistama,guodesi,kad lb daug merginu ateina su baisiom galvos odos ligom butent panaudosjusios kosmetini zibala..o as vistiek vakar isrytyniau visas saknis ir laikiau per nakti( nes kartu jas itryniau ir palmiu aliejum su cinamono ir rozmarino eteriniais tai buvo gaila greit nuplauti)
Isplovus galva su daug sampuno ,plaukus pamerkiau i puoduka su saltu vandeniu ir slakeliu zibalo(tikrai ne keliais lasiukais)o saknu nelieciau,man ten zibalas lb uzriebina..tada patepiau galus palmiu aliejum o likusiuis nenuplaunamu balzamu...jbet ei plaukai ir bus grazus,dabar nesbeuprasiu nuo ko:oh
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 17, 09:14)
Mano dermatologe gerai pazistama,guodesi,kad lb daug merginu ateina su baisiom galvos odos ligom butent panaudosjusios kosmetini zibala..
Va va, man vakar po zibalo pradejo kazkaip niezteti persteti galvos oda, nes buvau nemazai ir gerai jo itrinus i saknis

QUOTE(*sweet* @ 2009 07 17, 09:00)
Sveikos
Nu eisiu ir as siandien zibala pirkti, nes plaukai slenka
Tik gal galite truputeli pakonsultoti
Pries plovima nereikia su nieko skiesti, o paprasciausiai itrini i saknis
palaikai 5 min nuplauni su sampunu, o paskui dar skalauji su vandeniu ir keleta lasu zibalo ?
Ar gerai as supratau? 

taip, gali taip bandyti

as itrinus laikiau ilgiau, 10-15 minuciu, tada plaunu..
O siandien bandysiu po itrinimo isplovus perskalauti dar su zibalu

kaip suprantu jis tinka ir atgaivinti sausus ir luzinejancius plaukus?

QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 18, 00:19)
Hmm, nezinau, bet pabandyti verta, nes man plaukai paskalavus zibalu tapo svelnus, minskti kaip po geros kaukes

QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 17, 23:23)
Hmm, nezinau, bet pabandyti verta, nes man plaukai paskalavus zibalu tapo svelnus, minskti kaip po geros kaukes 

sudominot cia jus mane, reiks ismagint, ir blizgumas nepakenktu

as irgi nusipirkau jo ,slenka ir atsirado sluoksniai pleiskanu
as pries plauku plovima istrinu saknis su zibalu,palaikau 15min .plaunu galva
tiesa ,galima ir citrinos tr ilasinti

as pries plauku plovima istrinu saknis su zibalu,palaikau 15min .plaunu galva

Nu niekaip nesuprantu kaip jum taip gerai issiplauna tas zibalas

O as niekam nesuprantu kodel i tsikline ilasinus koki 20 lasu maziausiai to zibalo,as mirkau mirkau visa savo uodega ir ji buna sausa ,kaip neikad,atrodo jokio balzamo kaukes buciau nedejus
O saknis itrynus buvau tai viskas ok